Heeejsan!!

Hejsan eller kvällen!!

kasnke man ska skriva. . klockan har ju blitt en del. . =)å Jag är fruktansvärd pigg. .  haha konstigt men sov ganska länge idag. . riktigt skönt faktiskt. . somna i rätt bra tid igår med så. . det är knepigt ibland. .

Sitter just nu å hör Dino ylar. . har tyvärr ingen nyckel ikväll och vet att matte å husse är ute. . såå ja vi får se när de kommer hem... haha.. stackarn vara helt själver. . han kanske somnar snart. . ;)

Nu har jag haft praktik de senaste två kvällarna. . bägge dagarna mellan 15-21.30 fast har fått gå lite tidigare. . igår mådde ja inge vidare... kvinnobekymmer och huvudvärk men kämpa på bra. . =) Var lite mer att göra då. . fick se bl.a. en tappning av lunga. . patienten hade över 3 l vätska i ena lungan. . stackare. . men det gick bra efter ett tag...  sedan en stroke pat. med både propp och blödning och ett falltrauma och en till som har legat där ett tag i respirator. . så det var en del. . intressant ..=)

Ikväll har de vart ganska lite att göra. . kom två till post op. . akuta operationer som sker under helgen. . men de gick snabbt upp till avd. . sedan fick jag se när de gick in och tappa en buk. . med hjälp av ultraljud. .  också himla intressant. . får se å göra det jag kan. . helt nöjjd. .

Nu väntar jag på att grannen ska komma hem. . skulle tjöta lite ikväll!!

Annars är det rätt lugnt. . ledig imorrn så då kan det bli en tur till mor & far. . å matte plugg.. det måste göras..
sedan går jag på praktiken igen. . kommer vara på post op större delen av nästa vecka. .

ha de nu riktigt gött

kramar

Johanna



Helg!!

Hejsan!!

Japp nu vart det helg igen. . redan fredag. . kors i taket vad tiden går fort. . =)
Själv sitter jag här å äter lite. . ska snart iväg till Lidköping och praktiken. . 15-21.30 idag. .

Åker i tid för att det är j*kligt svårt att hitta parkeringsplatser där. . igår vart de omöjligt. . tror jag åkte runt i en 20 min iallafall. . =/ snön är ju ivägen och ställa sig där man inte får är ju inte alls bra juu. .

Igår var jag på POSTOP intressant, kasnke lite långtråkigt det sista. . men då var jag så trött i skallen. . vart mkt information. . men fick se en hel del olika op. eller ja vad de hade vart med om å vad alla mådde olika efteråt. . men alla är super snälla. . hälsar och tar i hand och säger är det nåt du undrar över så fråga. . tycker det är kanon. . det finns alltid ett svar att få någonstans..=) Men får även göra en hel del. . vart lite jobbigt med en pat. men det är ju sånt man måste lära sig. .

nej nu ska jag sätta fart här. . måste tanka bilskrället med idag..=)

Kramar

Johanna



Goddag Yxskaft..=P

Kan man ju skriva. . =) haha. .

Hoppas allt är bra med er..=) själv sitter jag här i soffan och ska snart sätta lite fart. .

Laga lite mat och göra mig i ordning för praktiken. . =) idag har jag passet 15-21.30 så blir hemma lite senare än vanligt. .

Då antar jag att det bara blir att krama kudden för ska börja halv 11 imorrn och tydligen är det svårt med parkeringar på sjukhuset så. . Kanske bäst att åka i tid..:P

ikväll ska jag vara på Iva. . får väl se vad man ska vara med om då..=) ser fram emot det iallafall..

Hoppas ni får en riktigt bra dag..=)

massa kramar

Johanna


Kanon dag!!

Nu har jag kommit hem och landat lite. . sitter här och väntar främmat kan man väl säga..=) Ska få lite hjälp..=) Men de kommer inte än så jag hinner blogga en liten sväng. . =)

tänkte skriva lite om vad som har hänt det sista eftersom det har strulat med att logga in här, har det blivit lite "efter"

I fredags gick det kanon..=) Fick sommarjobb på skarahemmet..=) Känns kanon..=) Skönt att veta att sommaren är ordnad. . Även kikat med CSN så det är lugnt kan jobba lite mer som tur är inte jätte men tillräckligt för att komma in i deras rutiner..=)

I lördags vart det en ganska lugn dag, mådde ju inte riktigt bra och det var ett uruselt väder ute så, plugga lite matte och småplocka. . det jag orka iallafall..=)

Söndagen firades bror min som fyllde 19 då..=) GRATTIS BRORSA!! lite efter men jag fira ju han den dagen som jag skulle..=)

Igår ja då vart jag mest nervös. . drog av golven här hemma och ja. . vänta på att det skulle bli tisdag..=) haha. .

Ja ni, dagen har vart kanon..=) så glad att jag hamna där.. (säger jag efter en dag=P) men det känns kanon..=) Mest visa runt och presentera sig. . fick kort å skåp. . men fick även vara med en del på IVA idag. . Sätta ekg, skriva upp puls och bltr, ta andningsfrekevens på en pat. se en del op sår m.m. ja ni hann med en del på den korta tiden..=) fick sluta halv ett idag med så. . =)

Imorrn är det praktik mellan 15-21.30 sedan torsd 10.30 - 20.00 så det är lite blandade tider. .

Nepp ni nu ska jag ta lite kaffe tror jag..=)

kramar

Johanna


Haft riktigt strul me blogg. .

Japp det hade jag. . har bloggat flera ggr men så har det försvunnit innan det har kommit upp..=/ illa trött på det så gav upp ett par dagar. .

Hinner inte blogga så mkt idag heller för ska snart iväg till Lidköping på första dagen på praktiken. . =)

kort intro dag 9-13 å är egentligen inte så jätte nervös. . mer nervös för vädret. . därför ville jag se på vädret innan. .
Sikket kaos det har blitt. . man kan undra om det är riktigt illa i sverige. . eftersom allt verkar rasa för all snö och kyla som har kommit. .  visst har det kommit mkt snö & visst har det var riktigt kallt. . men varför ska elen stiga så mkt och alla bussar och tåg har bekymmer att köra. . ??!!!??!! Ja en kan undra iallafall

nepp nu ska jag göra i ordning det sista. . =)

Kan hända att jag skriver ikväll beroende på vad som hinns med. . .kan få besök ikväll..!!

kramar
johanna


Förkyld. . .

Ursäkta att jag inte har uppdaterat på ett tag. . =/ men varken hunnit eller orkat. .
å på detta ligger en förkylning som bröt ut igår. . =/ Inge roligt alls. . igår kväll kom denna smyggandes. .

Men nu till vad som har hänt. . i söndags var jag ute hos kära mor och far..=) trevligt var det. .=) Tjöta skit, färga mammas hår. . ja som vanligt..=)

Sedan åkte jag hem till Sophie och Dino. . =) skulle ju passa han i veckan. . eller ja gå ut med honom..=) så det börja i måndags kväll. . =) När kl var 5 och jag hörde en hund skälla. . trodde faktiskt det var ute först men efter många om och men förstod jag att det var Dino. . haha. . så då knalla jag ner. . vart ute å gick en halvtimme. . =) stack bort å handla lite för att sedan sätta mig hos han och plugga matte. . han måtte känna sig trygg men en för han stensomna vid sidan om mig..=) Sötis där..;) sedan gick vi å mötte upp matte..=) haha...

I tisdags så vart det först en promenad på en timma..=) eller ja 50 min det vart nåt sånt. . ;) sedan så gick jag pch gjorde mig i ordning för att åka vidare. . men först tänkte jag mata lillskiten och ta ut honom en snabbis men han protestera rejält då. . gick in i vardagsrummet. . han ville inte gå ut mer. . så det vart lite mat och sedan fick han vara..;) Åkte iväg till Tibro och tillbringa en underbart trevlig kväll där..=)  Massa kaffe och tjöt. . ;)
Började dock känna att det klia i näsan men trodde det berodde på hennes blommor som luktade rätt starkt. . =/

Igår vart det en prommenad med lillskiten igen. . ;) blev en timma. . =) Sedan satt jag å plugga lite matte där innan jag åkte iväg å hämta brorsan och körde hem honom..=) syskontid..=)

När jag var där ute så började jag frysa en del... tror jag hade feber igår. . men inte idag. . iförsig har alvedon i kroppen så. . Ja vi får se. .

bara jag är pigg till imorrn efm men får gardera mig med alvedon och nässpray. . ska på arbetsintervju om sommarjobb på skara hemmet..=) Håll tummarna. .

nej nu ska jag återgå till att blegga på tv. .

Pöss å kram

Johanna



Sötisen



Han ser ut som ett monster.. ;)





Alla <3 dag

Vart det idag. . tyvärr har jag ingen att dela den med utan gör det istället med min kära familj..=)

Ska snart åka dit ut. . =) Så det blir en rätt lugn dag idag. . men har så fruktansvärt ont i magen. . =/ lite bättre idag=)

Så det är skönt. . kört med tensen ett par ggr igår å en gång idag. . =) Sikken tur att jag har den ibland alltså... Någon tur ska man ju ha..;)


Nepp om jag ska göra mig i ordning å fara ut. .=)

Ha en riktigt trevlig ALLA HJÄRTANSDAG på er..!!

kramar

Johanna



Lugn kväll!!

Japp nu kan man väl säga att kvällen har kommit. . lite seg faktiskt. . ont i magen som skam men vet vad det är. . =/

Idag har det blitt en massa matte plugg, en prommenad på en 30 min ute i kylan. . fan för vinter. . vill ha vår och sommar nu. . =)

Nu ikväll har jag väl inte gjort så mkt. . plockat lite hemma tittat på tv:n, dock inte så mkt att ha där så. . os eller som förut melodifestivalen. . inge att ha varken det ena eller det andra. .

Nepp hoppas ni har haft en trevlig kväll!!

Kramar

Johanna




SPORTLOV!!!!!!!

Japp det har jag nu..=) ledig en hel vecka. . men har skolarbeten att göra så det blir lite skola ändå. . har ju matten som jag tragglar. . Väldigt mycket kommer tillbaka hela tiden som tur är..=) Haha ligger i nåt fack i hjärnan längst bak och längst in å dammigt är det men det börjar att dammas av nu..=)

Haha ja ni... Annars är det rätt lugnt. . skrev i onsdags senast. .

Torsdagen så vart det lite skola mellan 12.30-14 och sen. . hmm minns inte riktigt, umgicks med Sophie lite. . tog en kaffe ihop . .ska ev. vara lite hundvakt åt Dino i nästa vecka eller ja gå ut med honom. . Kan ju sitta där å plugga så han inte känner sig så ensam. . ;)

Kvällen så vart det riktigt lugnt. . hade rejäl skallebang, har inte haft det så ofta nu det sista men nu tror jag att jag har en förkylning som är på ge eller nåt. . =/

Igår så skulle vi haft en rätt lååång lektion i sjukvård men när vi kommer dit så visar det sig att läraren är sjuk så vi fick våra papper inför apun och sedan vart det inge mer. . hade ju kunnat soooova läääänge juu men äsch kom upp iallafall.... Vart ute å knalla en liten runda, åt lite mat å somna i soffan. . vakna av att jag frös och kände mig allmänt eländig men efter två alvedon så gick det bra. .

Gumz å jag åkte till Lidköping överraska Mattias med lite paket..=) han fyller ju år på måndag..=) haha. . Skojj vart det. . annica henke och kalle vart där med..=)

Nepp om jag ska återgå till Matteboken eller nåt. .

Vad händer för skojj ikväll då??

kramar
Johanna




Brr. .

Tja!!

nu är det riktigt kallt ute idag igen. . =/ fasen vad trökig det är. . igår var det ju tö väder och idag är det sviiiinkallt ute. . det fryser på då å blir halt å jäkligt. . .


Igår vart det skola till 11 åkte hem och bädda rent och gjorde i ordning lite i sovrummet. . =) *klapp på huvudet* sedan vart det att laga lite mat och grejja lite för att sedan en lång prommenad med Sophie och Dino..=) hon hittar ju inte så bra här så vi gick en rejäl runda..=) Skönt vart det iallafall. . dock halka jag till så har lite ont i knät idag men det ska ju gå över..=)

Tog en eller två eller tre koppar kaffe ihop med. . =) Kvällen igår tillbringa jag med en annan vän..=) Så helt nöjd med dagen..=)

Nu ska jag snart gå å göra mig i ordning för skola. . skola idag mellan 12.25-14 ingen alls lång dag.. . . lite trök när det är så korta dagar. . men det blir snart annorlunda då när matten kommer igång. .

när jag kommer hem idag ska jag fortsätta med att plugga matte. . har en del att göra där så lika bra att kämpa på. . borde göra några gamla högskoleprov med så jag kommer in i det med. . .

Nästa vecka är det lov och sedan börjar praktiken. . fick ett helt okey schema, en fredag och lördag kväll på hela tiden. . enda helgen då . .  sen en massa kvälls och dag pass. . ska sätta mig å räkna på det så det inte är för lite timmar bara.. .

Ha en riktigt trevlig dag.. .

Kramar

Johanna


Strul med blogg

Japp idag har det vart strul att logga in här. . =/ hann ju inte blogga igår så tänkte jag skulle ha gjort det tidigare idag. . men kom in nu iallafall..=)

Igår hade jag verkligen en toppen dag..=)

Först middag hos mormor & morfar..=) med underbart goa hemmagjorda köttbullar och potatis och sås..=) Mums det ni. . =) Klår nästan mammas;-) hihi fast hon har ju lärt sig av den bästa.. . =) kanske vore dags att börja göra egna..;)

Sedan blev det en massa kortspel under hela efm..=) Vann och förlora stort..:P haha vi spelar inte om pengar utan bara om poäng. . =) 500 heter det vi brukar spela..=)

Vet att ni inte läser men TACK FÖR EN UNDERBAR DAG!!

Sedan åkte jag hem till min kusin å hennes familj..=) Fick låna matteboken och trevlig prat..=) Fick go kvällssmörgås med..=) Å umgås med hennes underbara barn...Även om den store pöjken (som fyller 3 idag) vart lite trött de sista..;)

Idag har jag vart i skolan, först till halv tio. . sedan körde jag min underbara Sophie till ÖB det är lite långt att gå dit när det snöar. . särskilt från oss eftersom vi är grannar..;) Sedan blev det kaffe å bus med Dino..;) helt sönderriver på armarna ;) envis hund kan man säga...)

Sedan en massa  matteplugg . . eller ja upprepning av det man har lärt sig.... haha

Fick brev från APU platsen idag med. . såå nu vet jag hur jag ska vara där under mina 4 veckor. . fick ett jätte trevlig personligt brev och även en folder med vad de gör på avdelningarna och latinska ord som de använder. . plugga in en del av dem iallafall..=)


Nu ska jag snart krama kudden då morgondagen består av en hel del skola eller ja till 11 men ahr en del som sak göras med...

Hoppas eran dag har vart riktigt bra..;)

Puss å kram

Johanna



Strul med blogg

Japp idag har det vart strul att logga in här. . =/ hann ju inte blogga igår så tänkte jag skulle ha gjort det tidigare idag. . men kom in nu iallafall..=)

Igår hade jag verkligen en toppen dag..=)

Först middag hos mormor & morfar..=) med underbart goa hemmagjorda köttbullar och potatis och sås..=) Mums det ni. . =) Klår nästan mammas;-) hihi fast hon har ju lärt sig av den bästa.. . =) kanske vore dags att börja göra egna..;)

Sedan blev det en massa kortspel under hela efm..=) Vann och förlora stort..:P haha vi spelar inte om pengar utan bara om poäng. . =) 500 heter det vi brukar spela..=)

Vet att ni inte läser men TACK FÖR EN UNDERBAR DAG!!

Sedan åkte jag hem till min kusin å hennes familj..=) Fick låna matteboken och trevlig prat..=) Fick go kvällssmörgås med..=) Å umgås med hennes underbara barn...Även om den store pöjken (som fyller 3 idag) vart lite trött de sista..;)

Idag har jag vart i skolan, först till halv tio. . sedan körde jag min underbara Sophie till ÖB det är lite långt att gå dit när det snöar. . särskilt från oss eftersom vi är grannar..;) Sedan blev det kaffe å bus med Dino..;) helt sönderriver på armarna ;) envis hund kan man säga...)

Sedan en massa  matteplugg . . eller ja upprepning av det man har lärt sig.... haha

Fick brev från APU platsen idag med. . såå nu vet jag hur jag ska vara där under mina 4 veckor. . fick ett jätte trevlig personligt brev och även en folder med vad de gör på avdelningarna och latinska ord som de använder. . plugga in en del av dem iallafall..=)


Nu ska jag snart krama kudden då morgondagen består av en hel del skola eller ja till 11 men ahr en del som sak göras med...

Hoppas eran dag har vart riktigt bra..;)

Puss å kram

Johanna



Snöskottning. .

Tja!!

Nu vart det redan söndag kväll och denna helg vart redan över. . =/ fort som skam går det juu...

Lördagskvällen tillbringades med gumz.... En prommenad och en film och lite tjejsnack..=) Trevlig =) Såg filmen female agents. . en verklighets baserad film om kvinnliga agenter under andra världskriget. . om hur deras operation gjorde att Dday genomföras. . den var helt okey men fruktansvärd grym. . med tortyr och andra hemska saker. . Men helt okey. . en har svårt att förstå att det har skett. . ingen utav kan föreställa hur det var under den tiden och hur en man kunde få ett folk att rasa mot ett annat. .

det som är hemskt är att det finns folk som förnekar det. . helt värd att se alltså. . tyvärr (även om det fanns svenskt tal) så pratade franska. . riktigt jobbigt att lyssna på. .

Idag har jag vart hos mor och far. . pappa har en carport där hemma som det låg en j*vla massa snö på taket. . så han vart där uppe och skotta ner allt och jag å mamma skyffla undan det. . jag kommer ha träningsvärk imorrn. . =/ fast det är ju positivt på ett sätt..;) skönt att känna att man har gjort nån nytta idag..=)

Nu sitter jag här å är rätt trött alltså. . funderar på att ta en bra bok å krypa under täcket och läsa. .

Kommer gå i ett imorrn..=) men det ser jag fram emot..=) Först ska jag på middag hos mormor och morfar..=) tror det kommer bli en hel del kortspel..=) sedan ska jag träffa min kära kusin.=) få låna matteboken av henne..=) Ska bli riktigt skojj att träffa dem allihopa..=)

Nepp kudden tror jag.=)

ha de riktigt gött nu..=)

massa kramar

Johanna



Ja ni...

Nu har man gått här hemma en dag å städat. . är nästan klar. . ska bara våga mig ner till källaren en dag med lite saker och sedan åka ut till en granne till mor och far och be dom elda upp lite papper. . som jag inte vill slänga här ute. . man vet inte vad folk tar sig till idag så. . bättre att ta det säkra före det osäkra. .

Annars ja ni ,  när man går så här å städar så är det många tankar som flyger och far i skallen. . så mkt jag skulle vilja ha svar på nu och så mkt jag skulle vilja skriva ner någonstans men det blir liksom inte av eller att jag inte kan. . Det är jätte jobbig, väntan är bland det värsta  man kan vänta på. . japp så är det. . . särskilt om man inte har tålamod till det. . Men ja bara vänta och se. .

Nu sitter jag här men en kopp kaffe som smakar ljuvligt. . som kaffe alltid gör. . =)
Fick pratat med mormor och morfar idag med så ska dit på måndag på dagen. . skulle få lunch där. . skulle ev bli mormors köttbullar men idag får man väl skriva morfar. . jag tror mormor och smeten men morfar får rulla. . de orkar inte så mkt längre. . tyvärr. . blir de gamla med. . men nu ska vi inte tänka såna tankar. . =)

Har haft en himla tur egentligen, fått träffat min pappas mormor och morfar och farmor och farfar..=)
Mest minnen har jag från Sven (pappas morfar) och mimmi (pappas farmor) de levde längst och de vi umgåtts mest med..=) Sen har jag både farmor och farfar och mormor och morfar kvar i livet..=) Sedan deras syskon men de har vi inte umgåtts så mtk med. .

Nej om jag ska försöka bli klar. . sen får vi se vad som händer ikväll..=)

Ska dricka upp min goa kopp Java med..;)

Kramar

Johanna


Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Hejsan!!

Hoppas allt är bra med er!!=) Härligt väder, inte farligt kallt ute och solen skiner..=) kan det bli bättre..=) joo det kan det vill ha sommar..;) haha

Tänkte ta en lite snabb paus.. =) Jag började röjja i garderoben igår. . haha sikka knasiga ideér man får ibland.. ??!! Japp det vart dags tyckte jag.. eller ja inte det roligaste kasnke meen det vart dags. . nu försöker ajg väl mest få ordning på allt annat . . hade en massa saker som skulle in där men som det såg ut innan kunde jag inte få in nåt. . =P

Jag är inte den personen som har super bra ordning runtomkring mig. . röjjer till det rätt bra..!! Fråga morsan.;) haha

men nu ska jag väl få försöka få i ordning på det, lite iallafall..=)
Fasen vad svårt det är att skriva med tummen inplåstrad. . =/ har en nagel som fläckt sig. . eller ja delat på sig precis i mitten. . fastnar ju över allt med skiten..=/

Nej ville bara säga hejj och hoppas allt är bra..=)
Nu ska jag fortsätta här..=)

Föresten vad händer för roligt hos er ikväll??!!=)

Kramar

Johanna





Fredag!!!

Japp det vart ju idag. . =) kors i taket snart denna vecka gjord med och många veckoarbetare kommer hem och känner sig lediga..=) En annan har ju inte riktigt veckokoll ska jag medge. . haha... om det är tisdag eller lördag eller kanske torsdag..??!! Tur att man har skolan och en bra almanacka som man antecknar allt i. . ;)

Ja ni annars hade det gått pipsvängen. . haha. . =)

Idag har jag vart i skolan mellan 10.25 - 11.50 och vi pratade om olika lungsjukdomar m.m.

Såg även en film eller ja en serie som gick på tv för många årsen. . Livräddarna.. Ja det är intressant och det är bra att det finns folk som gör insatser varje dag, såna vi aldrig märker. . detta var om Helikopter ambulans. . De gör insatser varje dag och räddar liv. . tacka att de finns. . man vet aldrig när man behöver dom. . synd att dom som allt annat drabbas av besparingar. . vi ska vara glada att vi har den vården vi har idag. . annars hade det inte alls vart bra juu. . Kostsamt att gå till läkaren eller få mediciner eller vad det än är . . Ja tur att man bor i Sverige. .

Ja ni. . vad händer för roligt för er ikväll då?? Själv vet jag inte riktigt. .  har blitt bjuden av ja invecklat men inte den som fyller år utan en annan och det känns lite dumt. . även om andra ska dit så känns det ändå lite knas. . Jättesnällt att bjuda mig men vill inte komma dit å vara i vägen. . Vi har inte setts så ofta heller innan så. .

Ja kanske tar mig ett djupt samtal med min kära mattebok..=P dags att börja kolla lite. . hmm. . roligt njaa men vettigt ja kanske det.. .


Ha de nu riktigt gött..=)

massa kramar
Johanna





En lugn dag....

Japp har det vart idag. . vart i skolan mellan 11 och 14.. Långa dagar man har va??!!:P haha kommer bli mer. . får ju matte B senare så. . men först ska ja ut på praktik. .

Ida hade vi först sjukvård. . hipp som happ fick vi träna på plastarmar att ta venprov.  . Känner mig ganska säker på det. . och det är stor skillnad på plastarm och vanlig arm. . såå... Ja alltid bra med lite träning.. =)

Sedan på rehab. . ja den kursen kan variera från rolig till tråkig. . diskutera visst nån MoHo modell som man gör för att få fram vad personen är intresserad utav. . eller tycker är rolig så det blir en lättare rehabilitering. . ja.. ida var den inte alls lika rolig. .

Vad händer i helgen då?? För mig vet jag inte riktigt. . ta det lugnt kanske.. ska nog ut till mor och far iallafall..=) på måndag ska jag till Lidköping. . =) Träffa min kusin å få låna en Matte bok..=) Ska bli trevlig att träffa henne och hennes familj..=) Kanske kollar upp om mormor och morfar är hemma på dagen. .  men det är ju i början av nästa vecka juu. .

Ha de nu riktigt gött..!!

kramar

Johanna









Just de!!

TACK BRORSAN FÖR EN UNDERBART TREVLIG DAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lite trött faktiskt. . .

Eller ja inte så lite heller. . .

Men haft en helt otrolig dag med bror min å familjen det sista..=) Hämta upp honom vid 12 tiden för att sedan dra vidare mot Skara museum, där såg vi lite om bronssköldarna, har sett filmen förut men det var en himla massa årsen. . sedan kika vi på det var någon utställning om vad vissa personer med en viss åsikt gjorde i Skaraborg under andra världskriget. . samt medeltiden i skara. . den har jag oxå sett förut. .

Brorsan fick köpa några böcker om olika kyrkor. . en tidig present, han fyller år snart, vad var det han sa 18 dagar..??!!??!! 21 feb iallafall..=P

Sedan åkte vi till Gustavssons och fika lite..=) Nice å riktigt trevligt. .

När vi kom hem till dem så insåg jag att man behövde skotta. . där inte traktorn kommer åt. . såå jag gjorde faktiskt det, helt slut kan jag säga. . dagens motion. .

Efteråt blev det åter kaffe och tjöt för att sedan ta fram kortleken och spela lite kort=) Å efter det blev det kaffe å smörgås .. =) Köpte bröd på Gustavssons..=) Mumma

Nu ska jag snart krama kudden=) ska bli så skönt..=)

skicka in ett arbete idag med..=) *klapp på huvudet*

ha de nu riktigt gött..=)

kramar

Johanna

Syskondag!!

Japp. . ska snart ge mig iväg här nu och hämta bror min..=) Vi ska ha lite syskondag idag..=)) Han slutade tidigt idag så då sa jag att jag kunde hämta honom och vi kunde hitta på nåt skojj..=) Vi ska till museumet tror jag..=) Det verka som han ville det..=) För att sedan gå å fika någonstans hade vi tänkt..=) ja det ska bli riktigt skojj iallafall..=)
Det var längesen jag å han gjorde nåt särskilt..=)

Får la gå ut å skotta fram bilen först bara..=/ FIA JAG ÄR SÅÅ TRÖTT PÅ DENNA J*KLA SNÖ!!!

Nej jag tycker verkligen det räcker medd snö just nu. . tror inte jag är den enda. . tror de flesta har tröttnat på den nu. . iallafall dessa massor som kommer ner hela tiden . . gahh blir tokig på det. . eller ja kan ju inte bli nåt jag redan är..;) haha


Ha de nu riktigt gött..=)

Kramar

Johanna



Det här är ju mkt finare å tro mig varmare..;)

Fy faan

Vad jag är trött på denna vita helvete som kommer från himlen just nu . . . =/ nej nu får det vara nog. . kallt å eländigt. . jul å nyår (förra året) har ju redan varit. . nu ska det vara varmt och solsken. . så man kan må gott..=)

Fast männiksan är rätt roligt egentligen. . jag menar andra vintrar så har man sagt å jag vill ha en vit jul och vinter . . sen när man väl får det så klagar man..??!!??!!

Jag kan ärligt säga för mig själv att jag hatar snön. . nej inte min grejj. . meeen det är min åsikt. . kan vara en vit jul & en vit nyår men annars. . NOPE!!!!

HAha... idag har jag vart i skolan i en å en halv timme. . men sen blev det en kopp kaffe å smörgås med brudarna..;)
Såg en film idag. . vart liksom redan trött innan och blev ju inte piggare när man fick se film. . haha men det vart riktigt bra..=) älskar, älskar inte. . så borde ju sitta med frågorna nu. . ska ta å göra det men kanske borde fundera på nåt att äta innan..;)


nej om man ska göra nåt. . hämta posten kanske..??!!;)

Kramar

Johanna


Kvällen. .

på er. . sitter i soffan och bara är. . lite seg faktiskt. . tror det är lite sviter efter grannens *underbara* musik i lördags . . . haha. . igår fick jag migrän å var bara att krama kudden. . släcka ner och dra täcker över huvudet. . Hatar det men det brukar inte komma så ofta. . som tur är. .

Idag har jag varit hemma, grejjat och plockat lite. . fått besök av en klasskompis.  . tog en snabb kopp kaffe..=) Trevligt vart det iallafall..=)

Sedan har jag vart ute och knallat en liten sväng. . vart nere å prata med min kära vice värd. . han är som han är. . 70 bast och tar hand om 4 föreningar. . kasnke borde ta det lite lugnt eller visa respekt för oss boende??!! Ja iallafall så prata jag med honom om att jag ville ha ett dörröga och fråga om hur jag skulle göra. . om jag köpte grejerna och om han mot betalning kunde fixa det men det vart tydligen låssmed som gällde. . ska dit och prata med dem imorrn hade jag tänkt... kan vara skönt att veta vem som står utanför dörren. . Just nu om någon ringer på och de inte har hört av sig innan brukar jag alltid ropa. . för det har ringt på och de skulle till grannen, ja både nyktra och onyktra. . det är lite otäckt iallafall. . . 

Sedan har jag beställt matteboken nu med. . kanske kan vara bra att läsa på lite innan, det är iallafall 7 år sen jag läste matte. . huga mig. .  vad har jag gett mig in på??!!??!!

Och gjort en anmälan till högskoleprovet med. . så det blir av. . kan ju alltid testa iallafall... Om sskprogramet kommer till skövde ges besked om i början av mars. . *håll tummarna*

Nu sitter jag och väntar på att Sophie och Dino ska komma hem. . måste få busa lite med den lille skiten..;) haha... jag är lektant där..:P

Imorrn är det skola mellan 8 och halv tion å sen slutar jag. . ledig onsdag, då ska jag köra hem honom.. tänkte vi kunde hitta på nåt skojj innan..=)

Som sagt provet gick bra och det känns riktigt skönt..=) Nu ska man bara ta tag i resten av uppgifterna med... en del kommer ju att hamna på praktiken för det har ju med det att göra....

Ha de nu riktigt gött å sussa lugnt..;)

Kramar

Johanna




Wiiee!!

Jag klarade provet i fredags. . Fick reda på resultatet igår..=) Hon skrev inga poäng utan hon bedömde allt i sin sammanhang..=) Jag klarade mig riktigt riktigt riktigt bra!!=)=)

Nej om man ska ta å diska lite. . det borde kanske göras.. =/


Kramar

Johanna



För att sedan ta en kopp kaffe..;)

RSS 2.0