1:a Advent!!

Japp idag är det första advent och nej ingen snö som förra året utan halv storm ute. .  men det är ju svensk vinter. .  inte för att jag är överförtjust i snön men gärna runt 0:an iallafall och uppehåll. .  hade ju varit fint. . 

Även om det inte är kallt ute så har jag börjat frysa mer och mer. .  det är väl en av nackdelarna efter operationen . .  man har förlorat en hel del isolering..=P haha. . 

Vad här hänt sedan sist då??

Ja jobbade ju natten där mellan tisdag och onsdag och fick nåt fruktansvärt ont i ryggen efteråt. .  kunde fan inte sitta ligga eller stå. . . fick ringa vct och det tog sin tid men fick komma till en sjukgymnast iallafall. . hon konstatera att jag hade revbenslåsning . . . men nu har det släppt. .  som skönt är. . 


torsdagen var skola. . 


Fredagen var lugn och skön. . =)




Här satt jag och gumman när det blåste storm på valborg..:P haha kallt då me. ..


Igår jobba jag en korttur på kvällen och sedan åkte jag till bror min som sov första gången själv i sin lägenhet. . 

Ska nu dra ett varv med snabeldraken och sedan åka å handla lite. .  brorsan ska äta middag här och sedan ska vi kika på tomteparaden. . efter de så kommer familjen hit och fikar lite..=)


Ha nu en riktigt go första advent..:)


Kramar

Strax till. .

Jobbet. .  hade fått ett sms imorse så det är tur ibland att man har lätt att somna. .  men har inte sovit nåt under dagen, vart lite för pigg för det men har vilat lite..:)

Helgen bestod av natt jobb för hela slanten. .  och råka inte ut för några mer obehagliga incidenter än den i lördags . . men haha fick mig ett gott skratt iallafall..:P


Igår var jag ledig men var super uper trött hela dagen. .  eller jag gick ju av på morgonen. .  besiktiga om bilen innan bara och den gick igenom som skönt är. .


nej nu hinner jag inte sitta här mer. .  ska plocka i ordning lite mat med. .


saknar mina vänner och min familj!!! Måste ses snart!!!!



Kramar

God morgon eller god natt!!!

Japp GOD MORGON på ER och GOD NATT för MIG!!!!

Sitter här och ätit lite frukost precis. .  måste äta lite innan jag kryper till kojjs. .  annars mår inte magen bra när jag går upp senare idag. . 

Har gjort två nätter nu av tre?? eller ja det vet man ju aldrig. .  kan ju bli bokad på en till det vet man ju aldrig. .  eller lite dag pass. .  får jobba så mkt som möjligt nu så man får lite pengar!!!


I natt har jag gjort kortturen. .  där åker man själv. .  har inte ont av att åka själv men i stan en lördag, ja det finns knepigt folk ute då. .  men inatt tog det nog måttet... haha. .  en full(tror jag iallafall) person ställer sig mitt iväg och drar ner byxorna. .  det var en kille och han vifta med, ja ni fattar. .  sedan försökte han få mig att stanna men körde förbi. .  sikket fölk det finns alltså. . 


hoppas ni får en bra dag. .  nu ska jag snart sluta mina blå och sova några timmar. .  ska försöka städa lite idag med men beror ju helt på hur länge jag sussar. . går på i natt igen kl 21....






Natti natti!!


KRAMAR

Fredagsmyyys

får det bli på jobbet i natt..:P haha

Hoppas allt är bra med er!!!=) Själv är jag lite seg ska jag erkänna!!! men men lite kaffe piggar nog upp mig..:D

Ska snart iväg och jobba natt på Skarahemmet. .  var inte igår man var där men det ska nog gå bra, för att sedan jobba två nätter i nattpatrullen!!=)

Ja ni sen sist. .  kan man undra vad som har hänt egentligen. .  tiden har sprungit på ganska bra som så mkt annat. . 

Jobba natt till tisdagen och den dagen var jag relativt död ska jag erkänna. .  men men träffa Veronica en stund på kvällen. .

Onsdagen gick i bokens tecken. .  plugg plugg plugg. .  ibland känns det som jag lägger för lite tid på skolan men men det lär ju märkas, är ju godkänd iallafall..=)

Torsdagan var skodag och då hade vi en riktigt intressant förläsning, en ung anhörig som berätta om sina känslor och hur har reagera när hans fru fick en frontallobsdemens vid 31 års ålder. .  (yngsta i Sverige Vad man vet) usch inte många är äldre än jag. .  fyy vad hemskt. . 



efm hade vi redovisning. . 


På kvällen fick jag ett ryck och ställde ner grejjerna på balkongen i källaren. .  och sedan frosta jag av frysen som var väl behövligt. . =P haha. . 

nu har jag landat i soffan lite då jag har varit och fått bilen fixad. .  nu ska den besiktigas på måndag och hoppas den går ett år till!!!

Hoppas ni får en trevlig kväll!!!


Gumman tänker på er!!!!!





KRAMAR

Sover

Gott snart:)





Kramar


Fars-dag!!

Är det idag och vi fira mina kära far igår..=) Då var hela familjen samlade. . men det kommer senare. .

Tänkte göra en liten snabb uppdatering om vad som har hänt den senaste veckan. . =)

Lördagen var ju toppen förra veckan. .  hade en himla goer dag alltså. . bara ler när jag tänker efter..:)




Söndagen, då plugga jag hela förmiddagen och jobba hela kvällen. .  på brogårn i skara, var ju ett tagsen man var där. .  men de goa gamla frågar, dig känner jag igen men det var allt bra längesedan du var här va??!!??!!


Måndagen, då sov jag rätt länge och sedan packa jag ihop väskan och drog till Skövde, försökte få mina papper i ordning från praktiken, då mina handledare var sjuka den sista veckan, eller ja en sjuk och den andra hade semester. .  sedan träffa jag en go vän och sedan jobba jag natt i nattpatrullen. .

tisdagen gick åt att sussa kudden och sedan en natt till. .=) gillar mina nätter alltså. . 

Onsdagen då sov jag ynkliga få timmar och sedan så åkte jag till optikern. .  tyckte jag sett tokigt de sista men inget fel på synen, ja inte mer än vanligt men hon trodde mina linser vart fel på för de passa inte ögonen riktigt. . 

Torsdagen vart det skola. .  sedan bara vara hemma för började klockan 06.00 på fredagen på brogårn. . 

kl 15 sluta jag då och då kom underbara goa Yvonne hit..:) saknat henne i massor. .  tack så jätte mkt för blommar. .





*vänner*


Gårdagen började med frukost, hela familjen samlad hos mina föräldrar. .  Pappa fick sin present igår. . 

en kakburk fylld med dessa. .



Hans favvo tror jag!!=)

sedan drog vi på loppis till Götene ..  hitta inte så mkt där. .  eller en film och lite böcker. .  vad trodde ni annars. .  och sedan drog vi till secondhanden och vidare till loppis i Eggby. . 



Så nu har jag två likadana..:)

Kvällen inbringades jobb. .  till 21 och då var jag helt slut så somna rätt så fort när jag väl kom hem!!=)

idag har jag varit i Lidköping med resten utav familjen, eller ja förutom pappa som drog på jobb. .  så det var tur att vi fira igår..;)

Nu har jag slappat lite och ska snart ut och fara i Skara i natt. .  å imorrn natt!!

Ha det toppen nu mina godingar!!!


KRAMAR

Sikken helg:)

Det har varit hitills :) igår fika och träffa underbara vänner:)

Idag har Mor och far och bror varit här på fika:) å ikväll umgås med underbara gumman :) bakat och tjötar och soldat flöjt och läst dikter:) haft en underbar dag!! Nu ska jag sova för imorgon är det jobb som gäller..


Natti natti på er:)


Sikken helg:)

Det har varit hitills :) igår fika och träffa underbara vänner:)

Idag har Mor och far och bror varit här på fika:) å ikväll umgås med underbara gumman :) bakat och tjötar och soldat flöjt och läst dikter:) haft en underbar dag!! Nu ska jag sova för imorgon är det jobb som gäller..


Natti natti på er:)


KSS

Gick kanon bra idag:) så skönt:) var ett riktigt bra exemplar:) gått ner dryga 50 och 15. Någonting i BMI enheter:)

Nu ska det bakas en kaka till praktiken imorgon och sen kanske träffa gumman :)



Kram kram


Ändrade planer

Hade tänkt åka hem och bara ta det lugnt ikväll... Men så blev det inte riktigt.. Just nu sitter jag med en kopp kaffe och inväntar klockan att bli 18.00.. Fått förmånen att gå på en föreläsning med Per Johansson som har hand om glada huddikteatern här i Skövde.. Via anhörig stödet.. Har ju inte riktigt med demens att göra men känner att detta får jag aldrig tillfälle för annars...


Söndagen var jag helt slut efter flytten.. Å snacka om att ha ont i kroppen sen... Att flytta är inte lätt... Skruva ihop jysksaker ska vi inte snacka om!!!


Igår var det praktik sen gjorde jag middag till idag.. Hemmagjorda köttbullar och potatis och sås.. Smaka riktigt riktigt bra:)


Kanske ska passa på att plugga lite tror jag:)




Ha en bra dag!!:)

Kram kram


RSS 2.0