Sovit igen. .

Mina timmar nu kan man säga. .  haha. . var super trött igår. .  ögonen gick i kors kan man säga. .  haha. . 

men det gick toppen att jobba natten. .  var en del spring men det gick helt okej . . =) var rätt trött med. .  eftersom jag inte sov nåt på dagen men men som sagt. .  det gick toppen. . kommer säkert bli fler nätter. . 

igår körde jag brorsan till praktiken. .  var osäker på att bussen gick sen ska han gå med rollator till mjuka linjen. . inte lätt med allt snö som har kommit. .  det var ju ändå på vägen hem. .  så plocka upp honom och åkte senare hem till mig. .  somna väl runt halv 10 och vakna vid halv 3 så det blev inte så många timmars sömn. .  gårdagen gjorde jag inte så mkt. .  ska erkänna att man var rätt seg men ville ju inte gå upp alltför sent för då ahde jag inte kunnat sova på natten. .

idag ringde poolen i Götene och boka in mig på mer jobb..=) ska även gå bredvid på sista avd nu. .=) så då har jag hela Ceciliagården .. =)

Har varit iväg på Vct idag med. . nu ska jag inte behöva dit mer för detta ärendet iallafall..=) det hade läkt så fint så..=)


titta in på CityGross med. . stort som skam och kommer nog ta sin tid att hitta men men det ska nog gå vägen..=)


Nu har man ätit en god måltid. .  var så jäkla sugen på wookade grönsaker. .  så det blev det med couscous idag. .  smaskens. . 

Å så får jag med mig mat tills ikväll. . 

ska iväg till Brogårn idag. .  så det lär bli möe kläder på en för att inte frysa. . . :P haha. .


Ha en toppen dag nu..=)






Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Ska snart iväg. .

och jobba natt!! De ringde från Ceciliagården, har ju inte gått igenom alla avd än men har ajg tur får jag hålla mig på nedervåningen så ska det nog gå bra..=)

fikat var lyckat och super trevligt..:) TACK för att ni kom..=) riktigt trevligt att ni ville titta hit..:)

Tomteparaden var la si så där. .  inget bra väder och tror många hade backat för det var inte alls lika många som vanligt. .

nej dricka upp kaffet och fundera på nåt att tugga på tills i natt. .  första natten sedan operationen men det ska nog gå bra..=)


Hoppas ni myser inne med tända ljus och filtar..=)





kram kram

första advent..=)

Japp nu börjar nedräkningen mot julen. .  fattar itne vart 2010 har tagit vägen. .  det har bara sprungit iväg. .

i veckan har jag jobbat och jobbat och jobbat. .  5 dagar utav 7. . ville vara ledig i helgen. . ibland måste man vara det med. . .

trodde att jag skulle vara ledig i torsdags med tjhii fick jag. .  de ringde lite fint lite över 8 och fråga när jag kunde vara i Götene. .  nyvaken som jag var så fick de tillsvars att vad är det för väder ute. .  haha. .  var där till 9 även om det snöa som skam. . 

alla verkar så glada över snön och javisst det blir ljusare ute men när jag tänker på snö så brukar det ju vara så att det töar lika fort och sedan fryser det på..  sånt gillar jag inte men får det ligga lite fint och vara kallt så går det an. .  barnen tycker ju det är roligt med så. .  fast det behöver ju inte vara -20 som förra vintern. .  haha


igår tog jag mig en promenad och handla lite för idag så kommer familjen och Andreas flickvän Bettan hit på adventsfika. .  =) sedan går alla utom mor och far på tomteparaden .. mammas fot är ju inte riktigt bra än så hon vågar inte vara ute. . 

nej nu ska jag äta upp min middag och sedan grejja med det sista. .=)


Hoppas ni får en toppen söndag..=)


kramar

Nära på hjärtattack. . .

Fniss, kommer snart till rubriken. . =P

haha  nu ska vi se vad som här hänt sen sist. .  Gick bredvid i måndags.... det gick toppen. .  tog vägen förbi mina kära föräldrar när jag hade slutat... där var då mormor och morfar samt morfars syster. .  de spela kort och tjötade skit. .  riktigt skojj att träffa dem..=) sedan åkte jag och handla lite och bror och bettan hängde med. .  Åkte till Munken. .

som sagt det märks att man inte äter så mycket längre för en behöver inte handla så ofta. . =P haha. .  billigt och bra. . =) haha. . 

igår var jag först på vårdcentralen och sedan ett möte på banken. .  sedan åkte jag förbi jula en sväng. .  kikade runt lite. . en kommer ju inte kunna var där på den närmaste tiden då citygross öppnar där. .  idag tror jag det var. .  jaja en ska inte dit den närmaste tiden nu. .  får åka dit och kika om en 2-3 veckor tror jag. . 

Igår skickade Skara om jobb på kvällen så det tacka jag JA till. .


haha det gick toppen att jobba men nu kommer vi till rubriken. . 

En person på avd gick bort väldigt hastigt i förra veckan och rummet är inte tömt än. .  när alla hade lagt sig och vi skulle gå mot köket stanna jag till utanför och kolla på dörren, funderade lite och så kom jobbar kompisen. .  precis då börjar det rycka i dörren, precis som om någon skulle ut, dörren var då låst och det fanns ju ingen där inne. .  vi blev skitskrajja. .  sprang genom korridorren. . hjärtat var i halsgropen. . sen börja vi asgarva. .

Sköterskan kom och sa bara tjejer ni får sluta se på Skräck. .  haha. .  sen gick hon och jag in och då var det ett fönster som stod öppet. .

vad man kan var larvig ibland. . men rädd ja det blev jag. .


Nej jobba ikväll!!


Ha en riktigt bra dag nu..=)



Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Går bredvid. .

Idag i Götene mellan 7-14



Hoppas ni får en toppen dag


KramKram

Städadag!!!

Kan man säga att jag har haft det. . men det känns så förbannat skönt att ha gjort det. . 

äntligen fick man tummen ur och ta ett tag här hemma. .  fast nu hänger det en massa tvätt överallt. .  insåg att korgen höll på att fyllas över..=P

har ju inte varit hemma så mkt i veckan och då blir det lidande. .  har en maskin kvar att hänga upp nu. .  den borde vara klar för det har tystnat i badrummet. .  det var fan det bästa jag har införskaffat en egen tvättmaskin. . 


till gårdagen så var den helt underbart trevligt. .  var och käkade på Milan innan. . 
det är ju lite trassligt nu med maten. .  jag förklara som det var och bad om en lite portion med kebab, sallad, lök, lite gurka och tomat. .  men tror inte det gjorde nåt på priset. .  tycker de är bra dyra där faktiskt även om de är bra mat. .  vet att gumman och jag reagerade på det en annan gång. .  men jaja det smakade bra och jag fick inte ont i magen. . 

sedan gick vi till VIP och köpte lite godis. . jag köpte bara några hårda karameller. .  måste ju våga prova. . har kvar än och åt nog 5 st under bion men det gick ju bra det med. .  vad är bio utan lite gott. . har ju lite hemma nu med och kan ta en någongång ibland. .  :P

filmen var kanon bra. .  fast ska erkänna att jag hoppade högt ett par gånger. .  lite mer skrämmande än de andra filmerna.. men den här var grymt bra och den liknade boken till en hel del. . den förra filmen var lite av en besvikelse. .  den höll inte alls tillsammans med boken så. .  ska bli intressant och se om del 2 gör detta med. .



nej om man ska hänga upp tvätten och sedan krypa ner i en renbäddad säng. .  jobba imorrn mellan 7-14. .


Kram Kram

Sitter antagligen. .

På bion nu och myser.;-)

Ledighet..=)

Japp det ser jag fram emot imorrn..=) att få vara ledig..=) inget jobb inplanerat inte mer än här hemma dvs. .

Imorrn ska det städas. .  haha. .  får se om det blir nåt gjort men det måste göras. .. haha. .

nu ska jag sanrt göra mig i ordning för att åka iväg och äta med mina bröder och Bettan och sedan gå på bio. .  vi ska se HarryPotter. .  ska blir riktigt trevligt... har ju gjort detta de senaste filmerna med Potter. . 

Tog en sväng förbi mor och far nu efter jobbet.=) drack lite kaffe ihop. . =)

å det gör jag nu med så ska svälja detta nu innan det är dags att hämta brorsan..=)

Hoppas ni har en toppen kväll!!

Kramar

Häcken full. . .

Japp det kan man säga om de senaste dagarna. . ska snart iväg igen. .  jobba ikväll. .

måndags kvällen gick kanon..=) bra trött när jag kom hem kan jag säga. . men men det gick bra iallafall..=)

på tisdagsmorrnen eller ja fm eller nja nje nja. .  morrnen låter bättre..;) ringde mamma och fråga om jag ville komma med upp till MKlädhuset i skara. .  för att få en tidigt julklapp. .  en vinterjacka. .  har nog inte köpt en ny på minst 5 år. .  så det var dags. .  om det blir en lika kall vinter som förra året. .  så kan det vara bra med en vaaarm jacka. . super snygg. . ska nog försöka ta lite kort snart. . =)

sedan vart det jobb på kvällen. .

i onsdags så var det bredvidgång på Munkängen en annan avd på Ceciliagården. har ju gjort en bredvidgång på kväll där redan men dagen är grymt mkt mer att ha koll på. .  ska få en dag till där på måndag. . 

fick ringa vårdcentralen när jag var där bara. .  fick en tid på fm så fick åka ifrån en stund. . men det ska nog gå bra. . varit där idag med så. .  bra när man kan få snabba läkartider. . 

på kvällen kika jag förbi mor och far. .

igår fick jag jobba i skara på brogårn. .  det gick bra men snurrigt värre att hitta. .  men det gick bra..=)

Var och träffa en kompis på kvällen och kom väl inte hem så där jätte tidigt tyvärr. .

nepp nu måste jag åka. .  iallafall se till att få med mig allt..



Pöss Pöss

Tiden springer på!!

Kan man verkligen säga och jag har inte bloggat på ett par dagar. .  fast ibland är det grymt skönt att inte göra det med. .  har väl funderat på det ett par gånger men inte kommit till skott. .

har varit en sådandär trött helg. . sovit, sovit, sovit. . . ibland behöver man det med. . 

lite aktiviteter har det allt varit under helgen. . 

jobbade ju 7-16 i fredags och sedan åkte jag hem till mor och far. . tillbringa en trevlig kväll där. . 

På lördagen träffade jag underbara Becka en sväng. .  hon var hemma på timmar. .  då var jag där och tjöta lite..;) gosa med Putte med för den delen. . ;)




han stensov i mitt knä.. .=)

sen åkte jag hem och bara var hemma. .  försökte grejja lite men kom fan inte igång. .  haha så det kan vara ibland. . emn städa är ju sååå trökigt. . 


igår firade vi farsdag i lidköping hos mormor och morfar..=) riktigt trevligt och skojj..=) satt och prata. .  några av mina kusiner var där och min morbror och hans fru..=)

Alltid trevligt att träffa dem, blir ju inte så ofta på hösten, för alla våra fyller år på våren. .  då blir det alltid tätare. . :P

sedan åkte jag till Coop en sväng. .  kikade lite och handla lite frukt och grönt. . 

Nu ska jag snart börja med maten.  . jobbar från halv 2 idag till halv 10

imorrn gör jag 16-21 och 7-16 på onsdag . .  full rulle. . 




I veckan som kommer är det en del jobb. . 

Och på lördag kväll ska jag och mina kära bröder och Bettan på Bio. .  har bokat till Harry Potter. . =) blir väl att käka lite innan..=)


Ha en super dag!!!

kramar

Snabbis!!

Orkar inte blogga mer än att det är jobb för större delen av tiden. . och det vill väl ingen höra om!!

Var och träffade gumz igår..=) super duper trevligt..=) Lite tjejsnack. .  har ju inte setts på evigheter juuuu. .

fota lite med men har inte fått bilderna än. .  men "snodde" från gumz blogg..=)






Lite skillnad är det allt. .  den nedre bilden är från sept 2 el 3 dagar inpå flytet. .


PössPöss

Jobbat möe..=)

Som rubriken lyder så har det varit en hel del jobb eller ja. . enda sen fredags och ska snart iväg igen. .

ikväll ska ajg gå bredvid på en ny avdelning i Götene..=) Det känns toppen. . =)

Ska gå bredvid imorrn med fast då 7-16

veckorna knallar på. . har egentligen inte så mycket att förtälja. . 

Vikten har hållt sig stabil nu ett par dagar. .  ja jag vet inte bra att väga sig varje dag. .  ska försöka ta en gång i veckan nu. . det känns bättre och tar inte psyket lika mkt. .

en sak jag tycker är jobbigt är att magen "pratar" när man äter och inte så lite heller. .  men emn det är ju inget är fundera på egentligen. .  haha. . så var beredda på detta om vi ska äta tillsammans någongång..;) haha


jag ska ta nya kort snart. .  det ska bara hinnas med..;)


Pöss på er

-23 kg

japp idag stod kära vågen på - 23 kg på 8 veckor. .  det känns förbannat gött. .

kvällen igår gick kanon..=) det kändes toppen. . 

och idag kom beskedet att personalen trivdes med mig med så ska börja på nästa avd. på måndag..  denna gång var det Thörnsäter. . Jippie. . =)

Så imorrn går jag på och går inte av förrän tisdag kl 16. .  ja ledig lite till och från ..  haha. .  men jobbar varje dag. .  =)


ida har jag grejjat här hemma. .  pratat med lite goa vänner samt mormor och morfar. . =)

nu ska bara tvätten hängas och sedan krypa under täcket med en bra bok. .=)


Hoppas eran dag har varit toppen..=)



Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Är bra seg. . .

Japp det kan man säga att jag är. .  ska snart iväg och gå bredvid ikväll i Götene. .  sista bredvidgången där så får vi väl se hur det funkar. .

ska ju dit fredag kväll och lördag dag och sen blev det visst en delad tur i Skara på söndag.. 

så denna vecka blev det 6 arbetsdagar utav 7. .  ja med bredvidgång alltså. . 

dagen gick kanon i Götene och kvällen med. . har nog aldrig skrattat så mkt som då. . hel go tjej man gick med. .  fast det blev 30 min övertid. .  pressat schema och som skönt var det inte mitt fel. . 

Idag så sov jag så gott så jag missa ett samtal från skara kommun. . men hade inte hunnit med det passet idag. .  sluta fyra i skara och börja fyra i Götene går inte riktigt ihop. .  haha

imorrn är det min lediga dag och då skall det städas hemma.  .  ett måste. .  haha. . 

gått ner nästan 22 kg me. .  det slår på två hekto nu. . haha. .  det känns för jävla gött. . 

detta innebär att man ska ta nya kort oxå. . får träffa gumz en dag nu och be om hjälp. . =) saknar våra mysiga tjejsnack med så. .  =)




Kramar

Lite bråttom!!

Japp. .  eller ja inte riktigt än. .  ville bara skriva en snabbis att jag lever. .  ;-)

Helgen bestod mest av kalas. .  haha först en 25 års kalas för Veronica på lördagen och sedan 71 års kalas på söndagen. . Trevlig värre. . hade dock med mig egen mat. . smörgåstårta är väl inte det bästa att börja med. . .

Igår var det jobb eller bredvidgång i Götene 7-16 sedan en tur till mor och far

idag är det en delad tur mellan götene och skara. .


nej hinner faktiskt inte mer nu


får blogga mer ikväll eller imorrn..;)



Kramar

RSS 2.0