Söndag kväll och grillning..=)

Japp nu var det söndag kväll..=) kom precis hem från grillning med Stumpan och Mattias..=)

Men nu ska vi se här, fredags kväll så kom söta Becka hit..=) vi satt och tjöta hela kvällen lång, det var verkligen behövligt..=) gillar dig i massor gumman..=) är så glad att jag har dig..=)

Igår så åkte jag ut en sväng till mor och far, tjöta lite. . trevligt som den..=)
och sen åkte jag med bror min och Bettan till en av deras kompisar, spela kort och snackade lite. .  Tack för att stora syster fick hänga med..=)

Idag så vad har jag gjort, pluggat lite, sedan tog jag en promenad på en timma, å då skicka fia sen så vi åkte till Lidköping med 2 av hundarna och grillade med Mattias vid vattnet..=)

En super trevlig kväll, synd bara att det blåste. .  men men våren är här på riktigt..=)


Fia fixar grillen..=)


Fin utsikt..:)

Mattias..=) Han fastna på kort han med..:P


Nellie och Mollie var ju med=)



Jag..=)


Gruppfoto..=)


Underbart kort..=)


Vad grubblar han på??!!=)





Har lärt mig att försöka borsta dem funkar inte för då rullar de sig bara. .:P



Fia släcker grillen. . trodde nästan hon skulle få bada..:P


Maten smaka toppen..=) min premiärgrillning idag..=)



Mattias..=) Alltid en glad prick!!

Nej ni nu ska ajg snart krama kudden..=)
Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag..=)

Kramar

Tjejkväll!!

Japp eller snarare en tjejdag. .  vart det igår. .  från fm till sen kväll!!

Först kom pärlan hit. . =) drack en kopp kaffe och skvallra lite..=) saknat dig under tiden gumman . .

efter det drog jag och handla en present, åkte vidare till en kompis som fyllde år..  fikade lite och drack ännu mer kaffe. .  och på kvällen kom gumman hit, hade smink och tjejkväll, var väl behövligt..=) åt lite mat och fotade en hel del kort. .  massor är sekretessbelagda men en del kan visas upp=)





Fina gumman. .  Sminkad, de ni är inte ofta..=)



Riktig glädje..=)







Kram kram på er!!!

sol ena dagen regn nästa. .

fattar inte varför vädret ska vara så olika. . =/ igår var det ju nästan sommar ute juu..=)

Tog chansen och satt på balkongen och pluggade. .  det tog ganska mycket fast det syns inte jätte idag. .  haha. .men igår kväll var jag riktigt frysen. .  får passa på att slå två flugor i en smäll..;) haha. .  riktigt skönt..=) Hoppas på flera sådana dagar nu .. 

idag är det riktigt grått och sumpigt ute juu. .  att det kan ändras så från ena dagen till nästa. . 

Helgen som var så blev det lite förändringar, jobbade mellan 16-21 och sedan mellan 21.15-07.15, någon var sjuk och det fanns inga vikarier att ta in så jag valde att stanna kvar. . man klarar det inte själv där på natten och jag hade ju inget mer inbokat tills ikväll. .

söndagen så försökte jag sova ett par timmar, till halv 2 somna väl halv 9 eller nåt. . 
sedan åkte jag ut till mor och far, brorsan skulle hjälpa mig att byta däck på bilen, snäll bror man har..=) så det gjorde han. .  och sedan tjötade vi lite och hade allmänt trevligt..=)

igår var det som sagt plugg hela dagen, mådde pyton igår kväll med, ont i magen och illamående men tror jag bara hade ätit nåt som magen itne gilla. . åt ändå sallad. .  men men det var somd et var jag mår ju bra idag..=)


Imorrn blir det nog full rulle om allt blir som jag tänkt..=) hoppas allt faller in som jag vill..=)

Nepp nu ska ajg snart åka, har jag tur så jobbar jag med en klasskompis och har lite vi ska diskutera innan jag börjar så..=)

Ha en toppen dag nu=)

Kramar

suttit på . . .

BALKONGEN och njutit av den fina solen lite...=) underbart skönt ute juu..=)

Där blåser det ingenting och sitter man i hörnet så är det bra varmt. .

just nu sitter jag med en kopp kaffe och ska bara dricka upp det innan jag åker till jobbet. .  har inte riktigt koll på skulle vara på en avd i veckan men det verkar som det har ändrats sig. .  jaja det spelar ingen roll vilken avd jag är på. . men en ställer sig in på en avd och sen blir det en annan. .  jaja spelar faktiskt ingen roll. .

Städat blev det igår så det känns riktigt skönt. .  =)

Hoppas ni får en toppen dag nu..=)



längtar tills man kan sitta så här igen. . =)



KRAMAR

Blåst!!

Japp det är fasen vad det blåser ute. . =/ riktigt tråkigt annars hade det ju varit en toppen dag, om inte det hade regnat småskurar ibland heller. .

Nu ska vi se vad som har hänt här sedan sist. .  jobbade kvällen på måndagen och en delad tur i Skara på tisdagen. . var rätt trött däremellan. .  somna gjorde jag inte heller så ögonen gick i kors på kvällen men hann med allt i lugnan ro. . 

Att jobba med äldre är väldigt intressant, de har ju varit med om en hel del, vissa har upplevt 2 världskrig, visst är det kasnke inte många kvar i livet som upplevde bägge två men andra världskriget är det många som har varit med om. .  synd att det inte tas tillvara på mer. . 

Onsdagen vart det lite jobb i Götene. .  mellan 8-12 och sedan ut till mor och far. . 

igår var jag på leva och fungeramässa i Göteborg med skolan, intressant som bara den och en hel del folk. .  eller ja väldigt mkt folk. .  fick se en hel del nyheter inom hjälpmedelsdelen. .  en del som var väldigt intressant för jobbet och vissa saker inte alls. . en hel del assistansbolag fanns det där med. . både två som jag var anställd på förut fanns där. .  å de kände igen mig. .  var bara le och vara glad och hälsa fint. . 

var med i den del tävlingar oxå men har väl inte turen att vinna nåt som vanligt. . 

var extremt övertrött igår och kunde verkligen inte somna när jag väl gick och la mig, var så trött att jag nästan grät men kunde jag somna för det??!!?!! visst inte. . 

jaja till slut somna jag gott och sov bra länge idag. . 

idag har jag börjat att grejja här hemma. .  bädda rent och städa ordentligt. .  är välbehövligt. .  har ju inte varit hemma så mkt denna vecka så. . 

Känns skönt att ha det gjort iallafall..=)

Hoppas ni får en toppen dag nu och kväll=)
Själv jobbar jag imorgon kväll!!! vad jag vet nu iallafall..=)




KRAMAR PÅ ER!!!

iväg till jobbet. .

Japp, ska iväg till jobbet men inte än på en stund, fått en konstig tid idag 18-22 men tror det är att jag är extra. .  så tror jag iallafall. .  ska vara i skara på Brogårn, hemvården. .  ska även vara där imorrn mellan 7-11 och sedan 18-22 så delad tur imorrn. .  men rätt många timmar så hinner nog hem och plugga lite. .  å sova en stund. . 

Onsdagen har ajg inte fått nåt än å torsdagen bär det ju av till Leva och fungera mässan i Göteborg. . 

Mår bättre idag. .  som tur är. .  fast knaprar fortfarande alvedon. .  lika bra å vara på säkra sidan. .

Igår var det en lugn dag, tjöta lite i telefon men annars var det riktigt lugnt som skönt var. . 



Vill ha varma vårkvällar nu med solnedgång och grillning men det kommer snart får vi hoppas. . =)

nej nu får jag studa lite till, hjärnan synapsen, nervceller m.m.

Kramillikram

Grått

Förra rubriken var soligt så får skriva att idag är det grått. .  det är det för min del med..  mår inge bra alls idag. .  men vet vad det är så. .  karlarna har det allt bra ..  slipper såna här dagar ..  men men det går ju över. .  men vill ha bort det nu. . . 

sitter här med en kopp kaffe. .  fick i mig lite mat förut men inget smakar idag. .  joo salt godis men inget annat. .  men fick i mig lite pyttipanna förut. . 

onsdagen blev inte ritkigt som jag hade tänkt mig på morgonen. .  haha inget städat men lite plugg blev det allt. .  gick iväg till en annan kompis.. lämna tillbaka lite grejjer som jag hade här hemma som var hennes. .  och sedan blev det tjöt. . hjälp med data och kaffe .. ja tiden sprang iväg. . men det var grymt skojj. .  bara skönt att slippa tänka på allt. . 


Torsdagen var en hel dag i skolan. .  redovisningen gick bra, vi skulle ju arbeta i grupp innan vi redovisa i helklass. .  sedan mer prat om hjärnan ..  och sedan lunch. .

vi gick till Mangos i Skövde. .  beställde fläskfile men den var inte genomstekt. .  och jag gillar inte alls när det är rött i mitten. . men jaja äter ju inte så mkt nu så åt det som var okej. .  och lämna resten... sedan när jag skulle betala. .  så sa han i kassan att han hade sett köttbiten och det minsta han kunde göra var att jag slapp betala. .  jag gick mätt därifrån och de tog på sig sitt misstag men köttet. . sånt gillar vi..=)

eftermiddagen i skolan var det data. . 

på fredagen jobbade jag igen. .  och sedan tog jag en tur till Mor och far. .  spela lite kort och bara tjöta. . 

igår fick jag jobba med, en delad tur... så timmarna i mellan åkte jag till mor och far. .  sov en timma. . fick lite mat med. . och drack en kopp kaffe. .  jobbade kvällen igen och allt gick bra. . åt köttfärsomelett som var himla god. .  ska ta receptet. . =)

idag har det som sagt inte blitt många knop här. .  tvättat och diskat lite. . ska försöka grejja lite mer. .  när alvedoner hjälper och man har lite energi. . 


Pöss å kram på er!!!


RSS 2.0