Helg!!

Japp det är de nu å det är för jävla gött..=) hihi....

Mina sista lediga dagar innan nyår för jag väl skriva. . jobbar sedan framtill dess.. . men det blir MONEY=) hihi

Sen i tisdags har det väl inte hänt så mkt. . jobbat 8-17 onsd, torsd, fred. . .

Snöat som skam och var jävligt på vägarna. . därför jag inte gillar snöö... kallt å eländigt. . sen har man väl inte jätte många minnen från när man va liten där de va riktigt kallt å snön stanna läänge. . så som det var förr i tiden . . för mig innebär snö=tö å blask. . vått å halt blir det sen när det fryser på . . ja elände är det allt. . men säkert skoj för småbarnen när de kan bygga snögubbar och åka pulka. . kanske blir skillnad när man får egna om det nu sker...


Nej nu ska jag fortsätta grejja lite. . skulle ha gjort det igår meen det blidde inte så. . somna på soffan. .

Ikväll bär det av till gumz..=) ska få lite julmat där..=) ska bli riktigt skoj.=)

Betygen blev riktigt bra denna termin med..=) såå nöjd..=) bara två kurser kvar tills man är färdig USK..=)

fatta att tiden går fort..=)

Kram
Johanna


Sista lektionen för i år!!

Är över. . det känns faktiskt riktigt bra..!! känner mig stolt.. har dock ett arbete kvar att lämna in eftersom jag inte kommer på lektionen imorrn så. . meeen det ska jag göra ikväll så jag kan känna mig klar...

Fick reda på ett betyg idag med så..=) känns såå himla skönt. . bara de andra kvar!! 2 st...

Nu ska jag sätta lite fart här. . ska laga mat å baka en kaka. . tänkte ta med till jobbet imorrn. . kul att kunna bju på nåt som ass. inte bara brukaren till kaffet... .

Mat, det skall bli tacos här ikväll!! så blir det de till middag imorrn med..=)

Sedan skall här städas. . nej det låter som jag inte har tid att sitta här=P

Lite julmusik på nu å sen ska här köras ett race..=)

kanske bloggar lite te imorrn

Ha de nu riktigt bra!!

Kramar
Johanna





haha

Blidde inge bak idag. . hade ju missat en ingrediens. . så får ta det en annan dag. . sen kasnke jag inte riktigt orkar heller. .

mätt å belåten nu iallafall och ska snart iväg till Mor och far.. de slutar snart så. . tänkte se om brorsan skulle med men har inte hört nåt än . . Han praktiserar nu så tänkte han kunde få skjuts. .

Bahh...blev visst lite för mätt...

gjode hemma gjord pizza, med skinka, ananas och chilisås. . mager riven ost är självklart...

Funderade på att göra köttfärspaj först men kom på sen att jag inte orkade med allt. . Haha som sagt lite trött idag och kommer slockna tidigt. . Tror jag

har visst bara en lektion imorrn med så. . .  börjar inte förrän 13 nånting. . gött med sovmorgon..=)

Hihi
Ha de

Johanna




Sikket dygn. .

Kan man säga. . men först lite annat. .

Skrev förra tisdagen senast och det har gått i ett sen dess men jobb och skola. . hade två föreläsningar förra veckan en med migrationsverket och ett med röda korset... riktigt intressant iallafall..=)

sedan jobbade jag ju natten mellan tisd-onsd och torsd - fred. .

I fredags fick jag köra grannen till vårdcentralen för att han hade skadat benet på jobbet. .. och fick träffa mina handledare då. . en utav dem iallafall. . tyvärr har bägge 2 blivit uppsagda. . =( så jag hade tur att få en bra praktik ändå..=) TACK!!!

Sedan på kvällen vart det julbord med jobbet på idas brygga. . med mkt god mat och trevlig underhållning. . dock lite även under bältet ibland meeen det var riktigt skoj. . å en massa med mat. . skojjar inte med att det var 4 bord med olika mat om inte mer. .

ett med sill och lax i mängder, ett med julskinka och olika sorters korvar och pateer. .

ett med bröd och olika ostar och ett med varm rätter och ett med efterätter... haha... gott i massor. . 

i lördags så jobbade jag från 18 på kvällen och först till 13 på söndagen och sedan mellan 15-19 vart på hockey. . intressant faktiskt *kors i taket* skövde IK vann iallafall över Skåre med 4-1 =)=)

Sedan i natt ja nu kommer det. . kl 04.30 ringde det på dörren. . då vart de grannen (den knepiga) som sa att det var några som gjorde inbrott i min bil, nyvaken som jag var och helt väck i kolan, ja det kan jag vara ändå ibland men nu vart de riktigt koko... hämta nycklarna och stack ner och såg inget. .  inget folk å bilen var precis som jag parkera den, han kolla ut genom fönstret och sa att de hade suttit i bilen. . men jag såg verkligen ingenting. . men det var riktigt snällt. .  hoppas han säger till igen om det verkligen sker någonting. .

Å idag när jag kom hem efter skolan så stod våra postfack där nere öppna. . då ringde jag först till vaktis och sedan posten. . humöret var inte det bästa sedan innan så skällde kanske lite väl mkt... men fan ta dom. . sa att jag polisanmäler dom nästa gång. . för det kan försvinna viktigt papper när det står så. .

nepp nu ska jag baka en kaka å sedan diska lite . . å städa får se vad jag orkar för i efm ska jag ut till mor coh far..=)

Ha de nu ritkigt gött

kramar

Johanna


Ps: hitta en del kort i kameran i veckan som har gått så det kommer lite blandade bilder..=)



Fina Akita!!



Busa med Freddie..:P



Me, när jag hade börjat göra mig i ordning inför julbordet..=)



I somras tror jag detta var..=)




Freddie igen!!

(de flesta vet väl att det är gumz hundar..;)

Tisdag = för mig den jobbigaste dagen i veckan

Japp det vill jag säga att den är. . har alltid varit å kommer alltid att vara. . tror jag iallafall. . vette katten varför men det känns så iallafall. .

Igår så gick jag och la mig i någolunda vettig tid faktiskt. . fast har sovit rätt kasst i natt. . tummen har värkt. . och det hade blött igenom meen. det ska väl läka så småningom..=) hihi....

Usch någon sa idag att det inte vart så långtid kvar till jul och det är ju sant. . och jag har fullt upp framtill dess. . Måste fundera ut några klappar med. . men tror jag har fixat en del. . det får bli som det blir och det är tanken bakom som räknas. . =)

min dec månad kommer se ut så här iallafall...

8 dec 17 - 08
9 dec Skola till 13 tiden
10 dec skola 12.30-15.20 och jobb 17 - 08
11 dec julbord med jobbet kl 16.30 är det samling i skövde
12 dec 18 -
13 dec - 13 och sedan tillbaka mellan 15 - 19
14 dec skola
15 dec skola
16 dec 8-17
17 dec 8-17
18 dec 8-17
19 dec ledig
20 dec ledig
21 dec 8-17
22 dec 17 -
23 dec - 08
24 dec 8-12 och sedan 19 -
25 dec - 08
26 dec 17 -
27 dec - 13
28 dec 8-17
29 dec 8 - 17
30 dec 8 - 17
31 dec ledig

sen är jag lite lång ledig förhoppningsvis.. .

Ida har det vart skola mellan 11.20 - 13.10 sedan bara hem å käka å nu ska jag snart åka å jobba. .

sedan skola imorrn med som sagt. .

Nepp ska väl göra iordning det sista nu. .

hade så gött

Kramar
Johanna

Diska = livsfara=P

Haha nej så allvarligt är det väl inte. . men ont som s*tan gör det iallafall. .

Men det får jag skriva om lite senare tänkte skriva om helgen först. .

Fredagskvällen blev kanon mysig. . =) Ja å gumz å freddie vart ute å knalla. . =) riktigt trevligt vart det allt. . hehe ett riktigt litet busfrö är han allt..;)






hehe såg här såg det ut i fredags (gumz hoppas det var ok att jag låna den från dig..=) )



MMmm mysigt..;)

haha

på lördagen så vart det bara att göra i ordning sig för middag med släkten på mor min sida..=)
Riktigt trevligt var det allt..=) Skoj att träffa alla, det gör man inte så ofta. . tyvärr men nu vart de nästan alla..=)
Bara kusinens gubbe som vart å spela bandy...:P haha

vart julmat för hela slanten..=) Ritkigt gött var det ialllafall..=)  Morfar & mormor som bjöd..=) TAAACK !!

Å tack leif och lillemor där vi var..=)

Sedan så åkte jag iväg å träffade brudarna nere på stan. . i Lidköping är vi..=) för er som inte vet. .

Så vi knalla iväg å hämta ut biljetterna till filmen New Moon som vi skulle se..=) å sedan bar det av till Madonna för lite mat. . jag tog en bakpotatis, hade ju käkat på dan så. . =)

Sedan gick vi på bio. . det kändes inte som det gick 2 timmar. . men det gjorde det. . den var faktiskt riktigt bra..=) Vi ska göra likadant på nästa film till sommaren tror jag den kommer...

=)


Igår så vart det en lugn dag..=) Jag började plugga lite försiktigt men hade ingen ork. . ville inte kunde inte orka inte. . ja ni vet. . åkte ut till mor och far och fick mat istället. . =)

Fika lite å spela lite kort med..=) ritkigt trevligt vart det iallafall..=)

sedan åkte jag hem och plocka lite. . .




Idag har jag faktiskt fått en hel del inskickat, hade några mer var än vad jag trodde. . men fått iväg en hel del idag..=) bara några få kvar nu. . =) men det kommer inte ske ikväll!!!

Å nu till rubriken. . haha diska = livsfarligt. . 

skulle vara duktig å diska upp det som vart kvar ikväll nu. . och då small ett glas i näven på mig. . skar mig lite nedanför tummen och upp lite på sidan. . det rann rätt bra efteråt. . å ont som satan gjorde det. . sedan vart det dags att leta plåster men hitta inga så fick gå över till Micke å fråga om han hade. . måste köpa det imorrn nu för det kommer behövas plåstras om igen och tror det blöder lite än. .

Jaja det är som det är men ett tecken på att disk kan vara farligt. . . haha...

nej nu somnar mina fingrar lite. . så ska nog sluta skriva nu

Hoppas eran helg har vart lika bra som min!!

Kramar

Johanna




















Helg!!

Japp det får man väl säga att det är nu . . =) Jag är helt slut efter veckan som gått. . hade en riktig piss dag i tisdags. . ahh...meeen kan inte göra mer åt det å överlevde den dagen med... haha....

Nu ska vi se i måndags blev det inte så mkt städat här hemma som jag täntke mig. . somna nämligen på soffan . . steen somna verkligen... blev riktigt paff när jag vakna till liv. . hahah... ja där ser man ibland. . vad lite sömn kan göra mkt. .

I tisdags då. . då vart de skola på morgonen. . först var det social omsorg. . då pratade vi om våra apu:n . . de flesta hade haft det riktigt bra. . medans någon hade haft en rent helvete. . man får inte behandla fok hur man vill . . . sen om hon är 50 bast och kände sig ritkigt ner tryck i skona. . vad hade de inte gjort med en 17 åring då??!!??!! nej en sådan människa skall inte va handledare. . så är det bara. . .

Sedan hade vi omvårdnad och där fick vi skäll . .våran lärare hade inte riktigt koll . . vi hade inte fått nån uppg. att göra under apun utan vi skulle bara kolla hur dokumenationen går till och det gjorde vi... sen att ställen inte kunde eller gjode en ordentlig dokumentation är väl inte vårat fel. . ??!!???!! ja det blev som det blev. .

sedan hade vi MÄSK men faan vad värdelöst det var. . en Imam kom å berätta om sin religon mendans vi trodde han skulle prata om hur man ska bete sig inom vården när man möter en muslim. . ja sluta sent gjorde han med. . 

hann bara hem en kort sväng käka lite å sedan var det dags att åka jobba. . då åkte jag förbi okq8 och skulle köpa låsspray ja då startade inte bilen sen. . kasst batteri. . hahahahahahaha kan det bli sämre. . men fick iallafall starthjälp å en snäll pappa som hade fixat ett batteri till mig när jag kom dit på onsdagen. .

Nu hoppade jag visst lite framåt men jobbade natten iallafall slutade 08 i skövde och var å hämta upp klasskompisen kl halv 9 å sedan till skolan till kvart i tolv.. fick då låna en kompis bil för att åter ta mig till skövde å möte med jobbet. . som höll på till kl 14 å sedan så åkte jag å hämta min bil för att sedan åka ut till mor coh far. . bytte batteri å tog en kaffe sedan hem å laga mat. . då hade jag inte käkat på hela dagen. . hade ju inte tid. .

igår å idag har jag jobbat. . 8 - 17 och det har gått bra.. å nu är jag ledig tills tisdag kl 17.. skola har jag bara en lektion på tisd vid middags tid och sedan hela onsdag. .

Annars är livet inte det bästa just nu . . börjar bli lite trött tror jag och ser bara en massa måsten. . .

vikten har det gått riktigt jävla skit med och ja. .  nepp orkar inte med detta nu. .

Imorrn är det middag med släkten på mor min sida å sedan bio med brudarna..=) ska bli riktigt skoj. . ska se new moon . . = )

Ikväll så kanske jag ska träffa gumz en sväng inte träffat henne på evigheter. . .

Nepp långt inlägg och inte kasnke min mening att det skulle bli så ..

Ha de nu riktigt bra!!

Kramar

Johanna



RSS 2.0