Valborg..=)

Japp idag vart det visst valborgsmässoafton..=) vad ska ni göra för skojj då??

Själv ska man snart iväg till skogshyddan med ett par kompisar..=) Får hoppas det håller upp och solen tittar fram lite..=)

Idag har det verkligen varit matte för hela slanten. . eller ja följde med en kompis en stund för hon skulle handla present och in på bolaget då blev det ett litet avbrott..=) men annars från halv nio till kvart över två, fast vi kan nästan säga tjugo över för han drar alltid över på tiden. . på dessa lektioner så kan man nästan få en lektion ledigt med all över tid.. 

Men det kommer inte ske på denna terminen iallafall..=P

Nepp om man ska ta å göra sig i ordning, dricka upp kaffet och snart dra iväg..=)

Ni får ha en trevlig kväll allihopa..=)





KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

Huvudvärk

Kan man lugnt säga att de senaste dygnen bestått utav. .  =/ skit jobbigt. .

Igår hade jag först kursen sjukvård, sedan satt vi ett gäng och plugga matte, när klockan närma sig tolv tiden så fick jag en sådan rejäl jävla skallebang. .  faaan. .var bara att plocka ihop böckerna och åka hem, stenslockna på soffan och kände mig rejält pigg, grejja lite och fortsatte plugga men sedan kom det tillbaka, typ migrän var bara släcka ner och krypa under täcket. .

idag har det känns som huvudet har varit inlindat i bomull. .  rejält seg med andra ord. . efm tillbringades i soffan och nu börjar det kännas okej. . ska snart krypa under täcket och hoppas vakna pigg och glad imorgon..=) då är det matte hela dagen lång. . 

har ju omprov nästa vecka och ett prov veckan därpå. .  bara att le och vara glad..=) haha

vad ska ni göra för skoj i helgen då??

Själv har jag bara mina små planer. .  *plugga*

haha



Kram kram och sov gott..=)

Bredvidgång. .

Japp det har det vart. . igår var jag helt slut efter alla intryck så jag somna rätt tidigt. .  =)
bredvidgång då på D sidan 7-16. . när man går som ny försöker man få in så mkt som möjligt och till slut tar det stopp. . . idag har det varit kväll och det gick lika bra med..=) kommer trivas i sommar känner jag..=)

Kalaset i söndags var lika trevligt som alltid..=) TACKAR för den goda smörgåstårtan och kakan efteråt..=) och trevligt sällskap..=)

Idag på dagen har det vart matte för hela slanten. . rätt slut i skallen innan och super trött redan nu. .

ska ta å krama kudden för imorrn är det skola framtill 13 iallafall men sen finns det alltid mer att plugga. .


sov så gött

kramar


Hinner med ett litet. . .

Inlägg till..=) Ska snart åka om en liten stund men är så gott som klar..=)

Haha när jag kom ner till bilen så visa det sig att det var en som bor i huset bredvid som hade gett fel anvisningar om vart de kunde stå . . sa att jag kanske reagera starkt men komma hem kl två och ens parkering är upptagen då blir man inte glad. . men det förstod han och han ville be om ursäkt. .

Nu har jag hunnit plocka lite med här hemma. . inte så mkt som jag vill men det är lite bättre. . får försöka hinna med detta i veckan men tyvärr ser det ut att gå i ett. .  men vi kan la hoppas att det blir bra..=)

Jag hoppas jag får mitt sommarschema snart med så man kan planera lite, får kika imorrn när jag kommer dit och frågar om det finns nåt..=)

Funderar på hur jag ska göra med. .slutar ju skolan och tänkte bjuda hem släkten helgen efter men har ju inte så stor lägenhet så funderar på om det är bättre att vara ute hos mor och far. . självklart står jag för allt men det är ju lite mer rum där. . hmm får fundera lite till på detta. .

nu ska man snart som sagt iväg på kalas. .  =) ska bli skojj..=)

Nu får tankarna om allt sluta snurra och det får vi ta imorrn istället..=) Hoppas det mesta går min väg..=)

Kramar




Söndag!!

Hejsan!!

Nu har snart denna vecka gått till enda. . bara säger svisch så är de över. .  fattar inte vart tiden tar vägen. .

Igår hade jag en super trevlig kväll!! Först tog jag en tur till mor och far =) Pappa tände grillen och det smakade underbart, även om det bara var korv med bröd. . =) så var det super trevligt. .  =) brorsorna var hemma och även Andreas tjej..=) Lite tjöt och så. .

sedan tog jag bilen till Holms och satt och tjöta med Veronica hela kvällen. .  =) Martin var hemma en liten sväng innan han drog ut med Grabbarna. . =) haha såå var det Vi tjejer och lilla Anton eller ja han är snart två. .  tiden går fort. .  men när han somna så kunde vi ha tjejsnack..=) Tack Vännen för en grymt trevlig stund igår. . =)

När jag kom hem förlora jag temperamenten kan man lugnt säga. . någon JÄVEL hade tagit min parkering och gästparkeringen var upptagen. .  fick låna grannens som tur var. . men var inte nådigt glad. . trökigt när folk inte kan låta ens parkering vara ifred..  =/ Skrev en lapp i och satte på rutan att denna är upptagen var vänlig lämna den så fort som möjligt. .

Haha ja nu ska jag snart iväg och handla lite och sedan så ska jag fortsätta plugga. .  Idag är det Matte som gäller igår var det sjukvård. . 

Sen lite över fyra kommer mamma och hämtar mig så åker vi till Lidköping ihop..=) ska på kalas idag igen. . 

Imorgon är det bredvidgång som gäller på andra avd. =) hoppas det kommer gå bra. .  sedan blir det väl hem och plugga, är nog rätt trött om jag känner mig rätt för sen har jag skola till tolv på tisdag och sen går jag på 15.20-21.30 och har skola på onsdag fm. .



Längtar tills varma sommar kvällar.. .


kramar

Soooooooool!!!

Hejsan!!

Det är verkligen super skönt väder ute juu..=) Kanon gött verkligen. . =)

Själv sitter man fast med studier. . =/ usch vill egentligen inte men det ska ju göras. . fattar inte riktigt det är mindre än en månad kvar tills man är klar. . eller ja nästan iallafall 26 maj är det klart..=)fatta vad gött. . sen får man gå nervös för att veta om man kommer in eller inte. . .

Ja ni igår. . det var en super rolig dag...=)

Börja med att vi träffades ett gäng och plugga matte på morgonen eller ja mellan halv nio och halv elva. .  då min lektion börja med sjukvård. . då hade vi HLR. . lite tröttsamt för det upprepas hela tiden. .  tror vi har gjort det varje termin nu. . men ja det fastnar ju iallafall. . synd att det ändras till och från men det är väl därför det ska upprepas. . 

sedan var det en liten paus och sen var det dags för matte. .  japp sista lektionen på fredagar haha en är typ inte död innan. . :P haha. .

Jag trodde jag skulle ha lite mer tid sen innan jag skulle hämta brorsan men nepp så det blev ungefär en halvtimma hemma innan jag hämta upp han på praktiken. . for sedan ut till mor och far och hjälpte till med förberedelser. . De hade köpt paj från Köttex. . och sedan en kladdkaka till kaffet..=)

smakade helt underbart gott och var super trevligt. .  många som kom och man försökte prata med alla. . tyvärr hanns det inte riktigt med.. 

Idag fyller MORFAR och "MOSTER" år =) GRATTIS PÅ ERAN DAG!!
Ska fira morbror och "moster" imorrn. . =)

Morfar ska ju firas med mormor den 7 maj..=)

Ska iväg till mina föräldrar och grilla lite senare=) sen blir det en tur till Holms..=)

Så ser min lördag ut men först lite kaffe på maten och sedan fortsätta med pluggande på balkongen tror jag det blir..;)




Kramar

GRATTIS

BRORSAN PÅ DIN 18 ÅRS DAG!!


kom hem därifrån för en stund sen efter ett riktigt trevligt kalas, med släkt..=)

Men nu ska jag knyta mig, är skit trött.. Imorrn är det plugg som gäller tror jag som det ser ut nu. . 


Kramar

Kanske ska ta å knyta sig. . !!!

Ja det kanske är dags för det. . sitter och kikar på lyxfällan . .det är rätt bra program, en får sig en tankeställare. . 

Känns som jag har skrivit det förut. .  haha *minnet bra men kort*

I efm har jag tvättat lite diskat och förberett lite för imorrn. . nu funderar jag på att ta en bra bok och krypa under täcket. .

Klockan ringer ju imorrn med. . fast behöver inte gå upp förrän tjugo över sju som tur är..=) Möta upp Ulle tjugo över 8 så..=)


Imorrn vet jag inte om det hinns med att blogga. . men tror inte det blir så sent men men man vet ju aldrig med det. .




Hoppas eran kväll har varit super..=)

Kramar

Matte hela dagen!!

Ja det kan man nästan säga om idag. . .

börja med lektion imorse kl 08.00-09.30 och sedan lite frulle..=)

Sen tog jag mig en promenad..=) och fixa lite små saker. . medans Ulle hade lektion..=) å lite matte räknande hann jag med då med..=) sen blev det  lite lunch på rocco..=) mumma för att sedan åka tillbaka till skolan och plugga i en och halv timma till..=) vi satt där med en kopp kaffe och hörde hur det börja falla på plats, det plinga med många femtioöringar idag..;) haha. . Vi ska ses på lördag med hemma hos henne, samt imorrn med några andra. . börjar ju inte förrän efter tio men vi ska ses redan tjugo över 8..=)

nej blev inte mkt gjort här igår. . hade lite för många känslor i spel då och var allmänt sleten... . men nu ska jag sätta lite fart och få lite gjort..=)

Samt ta ett tal till eller två, eftersom jag inte klara provet får jag sitta med det och samt att vi håller på med algebra och andragradsfunktioner. .  så det finns att göra, samt ett par arbeten i sjukvården. . men ta lite pö om pö..=)

Annars är det fullt upp med kalas ihelgen. . brorsan fyller 18 imorgon och morfar fyller 82 på lördag och min "moster" (min morbrors fru) fyller 54 på lördag med. . ja som sagt kalas för hela slanten. . fast morfar firar inte förrän mormor fyller och "moster" på söndag ihop med morbror fyller 1 maj. .

Sen är det min kära mor, farmor, mormor och gumzan som fyller i Maj.. =)

några i juni och juli. .sen är det bara en till i höst så ja det mesta är inprickat på våren/sommar haha. . =)

Nepp grejja var det..=)

Ha det riktigt gött nu=)

Å fan vad jag är GLAD!!!!!!!!





Kramar

Just det ja!!

En länk till brorsan hemsida..=)

Han har uppdaterat den och jag är en STOLT syster..=)

http://www.hem.passagen.se/christianandersson/


Min andra bror är jag oxå stolt över..=) Han fyller fasen 18 på fredag. . tiden går fort..=)

Lägger inte ut några kort, mer än de som finns på hans hemsida... Har inte tillåtelse till det å då gör jag det inte. .


kramar

Kvällen på er!!

Kvällen på er!!

Nu är klockan snart nio och jag vill sooooooooova.. .. är super trött. . har sovit urkasst de senaste två nätterna. .  och tror jag små sov i soffan för en stund sen. . 

Igår så var jag i skolan på dagen eller framtill tolv.. hade matte hela förmiddagen. . tror ändå poletten trillar ner mer och mer=) såå jag kanske kan detta..=)

Sedan åkte jag hem och vänta på att bror min skulle höra av sig..=) Vi skulle ta en kaffe och hans underbara flickvän kom med..=) Satt på Gustavssons och tog en Latte..=) och en god smörgås..=) Riktigt skojj..=)

Idag har jag vart i skolan till elva. . sedan har jag faktiskt inte orkat mer. . . diskat och tvättat har jag gjort men sen har det inte blivit av så mkt mer. .  orkar liksom inte . . men det har en orsak men inget jag vill skriva här just nu. . 

Kan bara säga att det går lite min väg..=) Nej inte med karlar uten med annat. .  *sofia lyssnar du nu=P*

Imorrn är det skola på morgonen =) mellan 8-9.30 och sedan så får vi se. . En matte kompis hade hål timme lite efter tolv till tre så de kan bli att jag återkommer och pluggar med henne. . =) Blir bättre när man har någon mer. .=) Ja det blir nog kanon..=)

Köpte en SE och Hör idag så nu ska jag ta med den till sängen och varva ner och sedan sova gött, förhoppningsvis i natt... =)





Kramar


Opps. ..

Nu har det gått en litet tag och bloggen har varit "vilande"

Lördagen var riktigt skojj gumz..=) Tack för att du drog med mig..=) Gulliga du..=)

Igår var en riktigt slappdag. . var ute hos mor och far en liten sväng..=)

Fick resultatet på mattteprovet idag eller fick svaret redan igår. . och som jag trodde gick det pipsvängen iallafall den ena delen. .  =( fick inte ordning på den räta linjen, jag kan ju när jag sitter med  boken eller ska förklarar för någon annan men kunde inte få ner det på papper. . fick totalt hjärnsläpp. . riktigt hemskt att känna sig så nollad som jag gjorde. . . . =/ men nya tag=)

Ska ha omprov på måndag om två veckor. . . samma vecka skulle vi ha ett prov till men det får vi göra veckan efter om vi kände för det. ..=) snäll lärare vi har..=)

Som sagt nu idag har de varit matte för hela slanten och ska sätta mig nu igen med boken. .  lika bra annars tappar man det fort.. nu när vi har det nya som kommer hela tiden med så . .


Köpte den här tavlan för ett par veckor sedan..=)

Vill bara tacka för de vänner jag har..=) och min familj..=) Utan er skulle mitt liv vara riktigt trist..=)

sen är jag nervös över en sak men det får jag skriva om en annan dag.. inget jag vill ta upp nu...

Ha nu en ritkigt bra dag!!



Jag å gumz=)





Söta gumz..;)



Kramar

Stormvarning??

haha nej kanske inte så allvarligt men de var katten  vad det blåser ute..=(
Jag tycker ju det är skönt om det är riktigt svalt i sovrummet och sover med fönstret lite öppet och det märktes idag, small till men vette katten vad det var som small. . .??!!:P

Nu ska jag städa det sista idag. .  har bara toan kvar sen är det klar..:)

Sen ikväll får vi se vad som händer men har mina planer..;)



Kramar

Några mer bilder från USA!!

Hamna och kolla igenom en del kort bl.a. från USA och här kommer några till!!




En resturang vi va å käka på:)






Vi stod i stekande sol då showen visades. . närmare 35 grader då om inte mer




Delfin showen=)



En av späckhuggarna som man såg på showen bet ihjäl sin tränare för ett tagsen=(






Nepp jag funderar på att ta en bok och krama kudden. . trött trött trött. . . =/

men tror det har med förkylningen att göra. .

kramar

Städar, ,

Japp håller på å städar. . det tar sin tid när det går ett tag emellanåt. . nu de sista har jag inte vart hemma så mkt. . gått fram å tillbaka och i ett..=) haha såå ikväll tänkte jag att NU måste jag göra nåt åt det. .

Men tog ett litet break för en kopp kaffe..=) kände att det var dags. . lagom efter maten. . idag serverades det spagetthi och köttfärsås=) smakade riktigt bra och blev några lådor att lägga i min (redan fulla) frys.

haha


Gumz ville gärna se lite mera kort från USA. .  Så slänger upp några då..;)



Precis utanför hotellet. .


Inne på Epcot, en av disneylands alla parker.=)



Ingången till en annan=)



Det är helt MAGISKT ;)





Seaworld en stekhet dag i oktober:P





Jag å mitt sötsnöre..=)

Kramar

Fredag = Helg!!

Japp nu var det snart helg igen..=)

Tiden springen på, rejält med..=) haha. . Nu ska vi se skrev jag i onsdags??!! Igår var det en såndan fläng och far dag. . haha

först de där jäkla matteprovet på morgonen,  tyvärr tror jag det gick åt pipsvängen men det lär ju märkas. . .

Åkte hem en lite sväng innan jag åkte ner till stan, mötte först upp en klasskompis å sedan kom det nåra till, vi är ju aldrig helklass så åkte vi till Hospice Gabriel i Lidköping. . studiebesök . .  intressant, bra att det finns. .. 

Då skickade brorsan, så åkte tillbaka till skara för att hämta upp honom, då han varit i Idre med sin klass. . körde hem honom till dem och stanna där ett tag. . 

var helt slut igår kväll kan jag medge... ska snart iväg till skolan här med. .  för att ha en mattelektion och sen blir det hem å städa tror jag. . 

Imorrn ska jag ev. umgås med en klasskompis på kvällen. . sen ja vi får se. . =)


Ha en riktigt bra dag nu..=)




Kram

Kvällen

Kvällen på er!!

Ska snart ta å krypa under täcket för ska upp och ha matteprov imorrn. . gahh kommer nog inte gå så där särskilt bra meeen det får gå som det går. .  det snurrar i skallen med x och y, och räta linjer, koordinatsystem och sannolikhetslära. .  ja det är typ de som kommer på provet. . 

Annars har dagen varit helt okej. . gått dock som vanligt i ett;) först skola till 11 men var kvar till halv 1 satt och plugga med en kompis. . sedan åkte jag hem och vänta på att bror min skulle sluta praktiken för att han hjälpte mig idag att byta däck..*Tack brorsan* hans tjej följde med ut så vi kunde snacka lite skit och flamsa mer än vanligt..;)
Var nog övertrötta bägge två:P men tack du med tjejen!!
Far min var hemma så han grejja lite med brorsan bil och tjöta lite över en kopp kaffe..=)

Sedan bjöd jag bror och tjej på mat ikväll, som ett tack för hjälpen..;)

Fatta inte att min minsta bror fyller 18 nästa vecka. . får lite att tänka på att en annan blir äldre..:P haha

ja ni imorrn är det oxå en massa=) först matteprov sedan åkte på studiebesök på Hospice i Lidköping och sedan invänta andra bror min som kommer hem från Idre och köra hem honom...=) ja ni sen är väl den dagen till enda. .

nej ni matteboken får följa med till sängen en stund innan jag släcker för natten. . =)







Kramar


Borde egentligen. . .

Sova men det ska jag snart göra..=)

Gick kanon ikväll..=) verkar bli kanon där. . =) mkt skratt och glädje..=)

Men som sagt. . ska krama kudden för ska har skola imorrn mellan 8-11 och sedans ka jag plugga matte med en kompis, har prov på torsdag . .. efter det ska jag hämta bror min för han ska hjälpa mig att byta däck!!!

Iallafall kan jag känna mig redig ikväll en massa spring på jobbet. . fram å tillbaka..=) och sedan promenad dit och hem ... Hemvägen var mkt behagligare än ditvägen. . inte lika varmt att gå då..;) fast lite obehagligare eftersom det börjar bli mörkt man vet aldrig med skaras gator. .  men det gick ju bra som tur va..=) med musik i öronen och högt tempo så..=)

Hoppas eran dag har varit lika bra som min.=)




Kramar

Tjaaaaaaaaa!

Hur står det till med er då??

Själv är jag helt mör idag. . helt slut i skallen. . var gryyymt trött igår och stensomna kl 21. . har nog aldrig somnat så fort någon gång. . sten sov till klockan var lite efter 7 idag men hann ändå till skolan och matten. . .

Idag har jag bara haft matte lektioner. . . har första provet på torsdag. . får nu se hur det går. . ska sätta mig med klasskamraten imorrn och plugga när vi har slutat. . . så om man kan någonting. . . haha ja de får gå som det går. . .

Det kommer nog bli kanon i sommar, kommer dock ta en stund att komma in i allt på skarahemmet. . känner mig rätt säker i omvårdnaden och med hjälpmedel men det är de boende som man ska lära sig=) Jag hoppas verkligen det funkar bra sen =) Gulliga personer som bor där så. . JA det ska nog bli kanon..=)

Ska snart göra mig i ordning för att knalla, (ja ni läste rätt) knalla ner till jobbet .. är ju inte långt och tar ju inte alls lång tid innan man är hemma så. . kan vara skönt med en promenad fram å tillbaka, då kommer jag somna gott ikväll med. . .

Imorgon är det skola, först sjukvård och sedan rehab och efter det så blir det plugga matte med Ulle för att sen åka ut å byta däck på bilen, bror min ska hjälpa mig*tack snälla*

Snart har denna veckan gått med och fattar inte vart tiden tar vägen. .

nej nu luktar det nybryggt kaffe här Mmm... ska ta en lite kopp hade jag tänkt;)





Kramar


Hinner inte blogga så mkt. .

För ska snart iväg på första bredvidgången på skarahemma idag. . 7-16. . eftersom jag inte riktigt vet hur jag kommer in så får jag åka lite tidigare. . lite smått nervös iallafall. . 

Provet gick väl si så där. . har gjort det iallafall. . kan inte göra mer å får hoppas betygen räcker till iallafall..=)





Kram

Snart dags att. . .

Åka iväg. . ska möte upp Ulle vid tio över åtta..=) Skönt att känna någon mer som skriver. . å tydligen var det en hel del som skulle göra det i år. . .

Förkylningen är lite bättre. . men lite seg ändå. . . så ikväll får vi se vad jag orkar med. . .

ha en ritkigt bra dag nu


Kramar


Lite smått nervös. . .

Lite smått nervös inför morgondagen. . så ska snart ta å krypa till kojs med en bra bok =)

Bara koppla bort allt om morgondagen och försöka sova. . .

har så grymt ont i mina bihåler just nu .. . =/ men får hoppas det ger sig. . knappra alevdon och har laddat med ett gäng näsdukar iallafall..

Idag har de vart en skaplig dag med sjukvård och matte. . sedan handla jag lite inför morgondagen. .


Sedan ikväll har de varit rätt lugnt. . talat lite i telefon och bara slappat. . .

Så mina kära vänner håll tummarna imorrn nu mellan 8-16.15 eller nåt. . då skriver jag de dära högskoleprovet som det heter. .

hoppas eran dag har varit bra och att den blir bra imorrn




Kramar

God mörra!!!

Nu är det FREDAG!!!=) fast solen skiner inte så mkt som man kunde hoppas. . =/

ska snart ta å bege mig till skolan. . . idag är det lektion mellan 10?? och 14.15 ska träffa en av brudarna innan på en härlig köpp kaffe..;)

Hoppas ni får en riktigt bra dag nu!!


Kramar

Torsdag!!

Japp. . det var dagen idag. . å den har nästan gått i ett hela tiden kan man säga. . riktigt skönt att krypa upp i soffan nu och bara njuta..=) Borde egentligen ta upp matteboken men orkar verkligen inte det nu så. . blir nog snart att sussa kudden. . men tänkte kika på lyxfällan först. . faktiskt så tycker jag det är bra, särskilt när det är mattias å charlie som är programledare..=)

Just nu är det Sverigens värsta bilförare på tv:n. . .=) kan vara riktigt roligt det med. . .men man funderar ju på om de bara skojjar eller om de verkligen akn köra. . ?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!

Idag har det iallafall vart skolan...=) först matte B, sedan både sjukvård och rehabilitering och habilitering. . Så en helt okej dag..!! =) Fast förkyldning å yrsel . . . men det ska väl ge sig. .

Det måste ge sig till lördag men de får bli att ha alvedon och nässpray med sig. .

I eftermiddag har min älskling varit här..=) japp jag menar Dino..=) Han körde ett på race här i lägenheten och var super glad..=) självklart var underbara matte med här på en kopp kaffe..=) skönt att bara tjöta lite..:P haha. .

Nej mina damer och herrar!!

Ha en underbar kväll nu..;)




Redan halva veckan. . .

Japp nu har redan halva veckan gått. . eller ja arbets/skolveckan iallafall..=) Bara imorrn å på fredag kvar..;) haha. .
fast till helgen har jag hela lördagen inbokad med. . .  8-16.15 eller nåt. . var de nu vart.. . .


ida började dagen med sjukvård och muntlig diskussion . . .. den klara jag galant. . ska skicka in skriftligt med för att stryka betygen hade jag tänkt . . kan vara skönt att göra det.. vet ju hur jag ska skriva måste bara formulera mig bra oxå..:P haha....


Sedan hade man rehab och hab. . inte den roligaste kursen alltså. . riktigt seg ibland. . =/ men jaa. . det är ju som det är. . .  bara skicka och lämna in. . kan inte göra mer. .

När jag ahde slutat tog jag en liten prommenad och sedan så rasa jag ihop här hemma. . förkyld som skam. . det pendlar upp & ner hela tiden. . =/ sedan slår det lock för öronen hela tiden och när jag blåser ut så snurrar hela skallen i en 5 min. . skit läbbigt. . men öronen funkar bra ett lite tag sen innan det är dags igen. . trött på skiten nu. . .  vill bli FRISK!!!!


nej ni nu ska jag snart hoppa in i duschen tror jag. . sedan forsätta med lite matte. . .






Kramar


Kvällen. .

Japp nu är snart den tisdag till slut. . snart dags att krypa under täcket och sova gott..:) Nästan så jag längtar. . är riktigt trött och alvedonen börjar gå ur kroppen. . =/ snart dags att fylla på med ny. . inte för att jag gillar ta tabletter men vad gör man inte när man känner sig allmänt dassig och förkyld. . 

Ja ni, skolan gick bra idag. . matteläraren är helt suverän. . han får en fatta sen om det visar sig på proven är en annan femma. . .har ju inte haft nåt än. .

Sedan åkte jag å handla lite. . hade slut på en del så lika bra att fylla på. . blir ju nästan veckohandling här nu. . kan komplettera med mjölk och bröd ibland. .. men annars håller det sig bra. .

fick deklarationen idag med. . det stämde överens med det som var på nätet så. . det räddar min månad under juni iallafall..=) Tack å lov för detta..=) kanske kan passa på att handla lite kläder då med..=) behöver fylla på min garderob. .

har även suttit i telefon med CSN idag och de tog fan mig sin tid. . . riktigt jävla tid. . . men nu är det löst. . som tur är.. får vi hoppas..=)

Sedan lite plugg och städat. . .

suttit med gamla högskoleprov med. . är ju dags på lördag såå. . hela dagen låångt. . får hoppas det går skapligt iallafall. . .

Just de ja. . igår kväll kl 11 ringde det på dörren. . hade precis börjat somna till men öppnade inte dörren. . men hatar när det gör så .. inget viktigt verkar det vara heller eftersom telefonen var tyst. . .


Nepp ha de riktigt gött




Våran fina "vildkatt" som tog ett par år innan man fick klappa. . tyvärr försvann hon för ett par år sen. . =/


kramar

Slut på lovet!!

Japp nu var lovet slut .. . fattar inte vart det har tagit vägen. . tiden gick ju kanon fort.  .. =/ både skönt å inte skönt att komma tillbaka till skolan igen. .  Det är ju inte jättelång tid kvar om man säger så.... slutar ju skolan den 26:e maj. . .


Nu i efterhand var min påsk väldig lugn. . både skönt å inte skönt. . men eftersom jag har blivit förkyld med så var det kanske det bästa för mig. . . tror som sagt det är lite pollen med i luften. . regaera ju kraftigt för två år sen på det så. . inte konstigt om det kommer igen. . . har börjat med allergi medicin nu så. .  förhoppningsvis klarar jag av det..=)


Nepp nu ska kaffet drickas ut så jag bli människa innan jag åker. . .

Idag har jag matte för hela slanten. . har oxå rehab men det krockar liksom med varandra då får man välja att gå på den lektionen som man inte klarar av att ta igen hemma. .


Ha en riktigt bra dag så hörs vi säkert av ikväll!!






Kramar

God förmiddag!!

Idag var det inge roligt väder att vakna till . . =/ snöblandat regn. . Ett bakslag från helgens sköna väder. . men det ska ju komma några för att bli en bra sommar så. . det är ju lite trökigt. . .men får hoppas på riktigt skönt vårväder snart..=)

Jag stenslockna igår. . bara pang. . orka inte ens läsa nåt som jag brukar göra. . .Brukar alltid göra det, tycker det är så skönt  att varva ner med en bok och bara koppla bort alla tankar. . .men inte igår. .

Kom inte upp tidigt ida heller. . eller jo runt 9 så de var ju inte fyy skam för mig ändå . .;)

Fått i mig lite god frukost nu. . =) å ska snart sätta fart med lite skoluppg. . . har en del. . sen måste jag plugga matte med. . så bara att sätta fart..=)


nepp ni får ha en bra dag!!




Kramar

Somna på soffan. . .

Japp nu har jag sovit en tio min eller nåt på soffan . . logga in på bloggen men ögonen gick i kors så det blev inge mer. . haha nu ska jag bara skriva lite här innan jag tar kudden på riktigt. .

Ute hos mina föräldrar igår var det lika trevligt som vanligt..=) Prata lite och hade det allmän trevligt . . fast mamma gick och plockade en del för det har varit påsklunch där idag med farmor och farfar och mormor och morfar..=) GOTT Å TACK MAMMA & PAPPA!!!!

nu åter till gårdagen så var det riktigt trevligt som sagt. . och sedan på kvällen/natten var jag chaufför så kom väl hem å till sängen runt kvart över 4 idag och var klarvaken kl 08. . helt sjukt jag som brukar vara "död" efter sen sänggång. . men ja nu vakna jag iallafall då. . har dock fått lida för det idag då jag är rejält trött och alltmänt seg. . som sagt somna ju förut så. .

Tog mig iallafall en promenad när jag vakna till, vädret var ju ur skönt och de va riktigt gött..=) fåglarna kvittra och man rensa skallen lite. . kan behövas ibland. .


Nu imorrn är det sista dagen på lovet och jag ska försöka plugga och skicka in det sista som ska in och sedan så försöka dra av golven här hemma. .så ska försöka komma upp runt 8 imorrn men brukar få lida för det dära att man inte sover tillräckligt dagen efter eller dagen efter det. . såå tisdag till skolan kommer jag vara död. . . haha. .

nej bloggar mer en annan dag . . nu ska jag tvätta av sminket och krypa under täcket med.. är ju inte ritkigt kuranter heller så . .behöver nog SOVA!!!!





kramar

Påsk afton 2010!!

Japp idag är det påskafton och klockan är lite över tolv..=)

Solen skiner och fåglarna kvittrar och man har vårkänslor i hela kroppen. . dock tror jag allergin börjar spela mig ett spratt. . =/ kliar i halsen och i näsan. . sen om det är en förkylning eller om det är pollen det vet jag inte. .

Sitter och kikar på talang samtidigt. . det är rätt bra tycker jag. . riktigt skojj att se på..=) fattar inte att vissa ställer upp medans andra verkligen har nåt att satsa på..=)

Ska väl försöka sätta lite fart och grejja lite här tänkte jag. . ska sedan hämta upp brorsan och åka ut till mor och far..=) ska bli skojj. . ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. . får se. . =)

igår så vart det middag hos farmor och farfar..=) smakade riktigt gott och var ritkigt skojj..!! Sedan så åkte jag till hangelösa på ett möte. . riktigt skojj att se vissa..;) sedan om mötet är min grejj nja det vet jag inte.. men trevligt var det iallafall.=) kvällen tillbringades i telefon en stund med en kompis och sedan somna jag gott..=)

Nepp grejja lite här å ta en dusch..=)

Ha en underbar påskafton nu!!



Kramar

GLAD PÅSK!!!

Japp nu var påsken här.  . Men var katten är våren. . ??!!??!! kommer inte de samtidigt..;) haha. . vore så skönt med solsken och grönskade knoppar ute..;) haha. .

De kommer väl, gillar dock inte det gråa som har vart ute. .

Igår var det en plugg dag. . fick faktiskt gjort en hel del. . ska bara läsa igenom och se över det en gång innan jag skickar in det. . så det inte blir tokigt. . men alla arbeten som ska göaras hitills är påbörjade eller inprincip klara..=) det känns riktigt skönt..=)

Sen blev de en prommenad igår med. . mellan regnskurarna. . sikka skurar det kom igår. .

Idag ska jag på middag hos farmor & farfar. . =) ska bli trevligt..=)

Sen får vi se vad som händer..=)

Nepp nu ska jag sätta lite fart här..

EN RIKTIGT GLAD PÅSK PÅ ER!!



Kramar

RSS 2.0