Soligt!!

Sikket underbart väder vi har, känns att det är vår ute..=)

Hoppas ni mår bra, själv känner jag av halsen lite, börjar kraxa men förhoppningsvis stannar det där. .  men skulle jag bli sjuk så blir man väl det. . 

Tiden springer på och har inte riktigt haft tiden att skriva. . eller ja den har väl funnits men ibland så tänker man inte på att sitta här å skriva. . 

torsdagen förra veckan i skolan så prata vi om hjärnan, nervceller och lober. .  i den friska hjärnan då. .  man måste ju förstå den friska hjärnan för att fatta den sjuka. .  låter knäppt men så är det. . 

det var roligt att träffa alla klasskamrater igen. .  vi är ett härlig gäng i blandande åldrar. . jag är yngst iallafall. . :P känns lite tokigt men så är det. .  haha. .  så de andra har mkt erfarenhet som helst och det är riktigt skojj att höra dem berätta. . 

på fredagen lämnade jag in pärlan bilen alltså. .  skulle byta en damask i fram. .  då det var hål i den. .  och sedan bad jag dem kolla vad katten det var som lät i bak när jag bromsa.. 

under tiden bilen var där tog jag och gumman en hel dag. .eller ja en halv iallafall. . :P skojj och trevligt som bara den. . 

började med frukost på Gustavssons. .  sedan knalla vi runt på stan, kikade in på Ugglan och hittade lite böcker. .  rea. . och en gratis det gillar vi=) Har börjat läsa Janet Evanovich, om hennes prisjägare och hennes äventyr. . de är verkligen lättlästa böcker så de rekomenderas..=)

Sedan satte vi oss i solvägga och njöt av solen. .  fotade självklart en hel del då med..=)
dagen avslutades med lunch och sedan en sväng på coop. .  här kommer lite bilder. . gumman har resten. .



jag och söta gumz:)











(finns det ingen riktigt karl i närheten tager man vad man haver;)



TACK gumman för en underbar dag..=)

Nu åter till bilen. .  de ringde mig. .  och lät väldigt fin i tonen, jag bytte ju ok och skiva och belägg där i höstas. .  tydligen så hade de dragit åt en av skruvarna för hårt, så den hade gått av. .  det var de som lät i bak. .  så de gjorde i ordning bilen så jag kunde ha den i helgen och sedan fick jag lämna in den i måndags igen. .  de fick de står för eftersom det var deras fel. . 

helgen gick åt att jobba. .  lång kväll i lördags och kort dag i söndags. .  på kvällen åkte jag hem och försökte plugga lite men det gick inget vidare då jag var rätt trött. . 

Måndagen då lämnades bilen in och sedan fortsatte med att läsa. .  men bröt för att ta en promenad och hämtade bilen, det gick fortare än jag trodde. .  och sedan hem igen. .  rätt skönt att rensa hjärnan lite. .

prata med gumman i över en timma i telefonen med..=) *gillar dig gumman*

igår var det plugg på förmiddagen och sedan jobb i skara på brogårn på kvällen. .  

 
Nu ska jag ta tag i böckerna och städa. .  behövligt bägge två, delvis för att det är redovisning imorrn i skolan och att det ser för jäkligt ut här hemma.. så bara att sätta fart..=)

Hoppas ni får en toppen dag nu!!

GUMMAN du finns i mina tankar.. gilar dig i massor gumman!! Det är bara att ringa om det är nåt. .

Kramar

Onsdag och fortfarande lite trötter. .

Hejsan på er!!

Onsdag och halva veckan har redan gått. . fattar inte vart denna tid tar vägen. . men vi går mot ljusare tider..  dags att ändra klockan till helgen. .  flytta fram den en timma. . 

Gäller att komma ihåg detta då jag ska jobba i helgen ..  kväll på lördag och kort dag på söndag. .

I måndags så jobbade jag på kvällen och skulle lägga rapport klockan 21.15 och natten kom inte. .  då hade det bara kommit en personal. .  så jag valde att stanna kvar och jobba natten med..  så slutade kvart över 7 igår. . var rätt seg igår kan jag lova så blev en lugn dag. .  var iväg och handla lite . .

gjorde varma mackor och kollade på tv:n och läste lite igår kväll. .  vanliga böcker då skolan inte funkade alls. .  jag menar att inget ville fastna alls i skallen. . 

Vart himla sugen på varma mackor bra länge nu. .  och klarade av att äta en macka. .  det blir ju lite frasigt när man gör dem i ugnen. .  så med tomat, skina ost och oregano på smakade det himmelskt gott. .

å idag rostade jag bröd på morgonen och åt en smörgås. .  gick oxå bra. .  annars blir bröder nästan som en klump i magen och smakar mig inte alls. .




Fick ett brev från läkaren igår med. .  det stod att de inte hunnit med 6 veckors samtalet och han hade läst i min journal att allt verkar bra efter samtalet med dietisten så om jag ville ha en samtal fick jag kontakta dem. . 

vet inte hur jag ska göra . . har lite frågor,. .  b.l.a. om min yrsel som kommer ibland. .  hela världen gungar ibland. .  men men får la prata med SSK först kasnke. .  sen är ju undran om man "går ner tillräckligt", som sagt väger mindre nu än jag gjort på många många år. . det känns fan så gött ska jag lova. . och förövrigt mår jag toppen. .


Idag ska jag grejja lite å hoppa in i duschen snart för att sedan ta en tur till mor och far. .  å sen blir det hem och fortsätta med skolarbetet tror jag. .  har en del att kämpa igenom. . 

imorrn är det skola för hela slanten och på fredag ska jag lämna in bilen. .  lördag och söndag jobb och sedan är denna vecka slut ..


hoppas ni får en kanon dag..=)




Kramar

Jobba!!

Japp, fick jobba idag. .  13.30-21.30 så väntar nästan på att få åka iväg. .  ska äta lite sallad först tror jag. .

Somna som en stock igår och vakna relativt tidigt. .  tror iallafall klockan var 8 när jag hoppa upp så nu har jag kollat över ekonomin lite. .  går ju på CSN nu så. .  men får lön denna månad. . och hoppas kunna få in en 80 timmar med senare så ska det nog funka =)

Hoppas ni får en toppen dag nu i blåsten. .  fasen en tror taket ska lyfta ibland. . 





KRAMAR


PS: väger mindre nu än vad jag gjort på otroligt länge. .  - 37kg är det idag. .


soliga helg!!!

Sikket underbart väder vi har haft det. . iallafall lördag och söndag, även om det blåste en hel del idag. .  men igår. .  fasen vad skönt det var..=)

Fredagen i skolan gick bra, fast mådde lite kymigt hela fm kan jag säga. .  tror det är att jag inte alltid kommer ihåg att man ska äta lite men ofta. . stressa lite med frukosten på morgonen med. . då funkar det inte alls nu längre. . mår illa som skam på morgonen. .  å Nej är inte gravid..:P

nu gick jag händelserna i förväg. .  torsdagen i skolan gick kanon. .  kvällen var lugn och skönt hemma. . 

haha åter till fredagen. .  efter skolan så ringde jag lillebror så vi luncha ihop. . sedan åkte jag och handla. . å sen hem och plocka och grejja här hemma. .  skulle ju ha fin besök här igår utav familjen. .  så det blev rätt tidig sänggång. .  var rätt trött efter skolveckan. .

igår var de upp runt 8 tiden. .  åt frukost efter ett tag i lugnan ro. .  och sedan börja. .

till middag bjöds det på köttfärspaj med bröd och ost och sallad. .  och efterrätt chokladmousse. .  smakade riktigt bra. .  den pajen kan man rekomendera andra att göra..=) ska försöka skriva receptet någongång..:)

är väldigt dålig med kameran. .  *sorry*

kvällen tillbringades hemma. .  med prat och korsord. . 

Idag tog jag mig en rejäl sovmorgon. .  iallafall till klockan 10. .  sedan kom en kompis hit och vi satt och tjötade. .  drack kaffe. . och spela lite kort. .

ikväll tog jag upp mina böcker. .  började läsa och skriva egna ord på texten. .

Ska snart krama kudden. .  har inget jobb inbokat imorrn men en vet ju aldrig. .  annars blir det skolböckerna för hela slanten. . 





Kram kram

seg!!

Japp idag var det jobbigt att gå upp. .  sovit inte alls bra i natt. .  vaknat titt som tätt. .  känns det som iallafall. .  menmen det ska väl funka idag med. .

igår jobbade jag mellan halv 8-12 och sedan tog jag en tur till mor och far..=)

senare kom bror min å tjej hit på kaffe..=) trevligt att sitta och tjöta lite.. =)


Nu ska jag snart dra iväg till skolan, till halv 5 idag sen ska ajg hem å städa. .  får ju fin främmat på lördag..;)


Hoppas ni får en toppen dag. .

KRAMAR




Ps: fick med mig en massa roliga minnen hem igår från mor och far. .  ska försöka fota detta..;)

Snart dags!!

Att åka till skolan, idag är det hela dagen. .  börjar klockan 9 och slutar halv 4. . 

sovit si så där i natt ändå får jag super duper trött.  . .=/


Men hoppas ni får en toppen dag. .=) och vet ni vad???!!??!! SOLEN SKINER=)





GUMMAN!! Du finnns i mina tankar idag..=) det kommer gå toppen ska du se..=) 



Gumman min!!



KRAMAR

Första dagen i skolan!!

Japp nu har man gjort första dagen i skolan. .  ojojoj det bara snurrar i skallen nu ska jag erkänna men det kommer bli toppen. .  när man väl kommer igång. . 

idag har vi mest gått igenom hur upplägget är, hur skolan fungerar, vad som gäller, nuddad lite lätt på varje kurs. .  gått igenom fronter, dataprogrammet de använder. .  som sagt, nästan så man har skallebang nu. .  men men katten den som ger sig. .  första uppgiften inlämnad. .  som tur är. .  en presentation av mig själv och vad jag vill ha ut av utbildningen. . 

datan är det minsta jag är orolig för. . 

nepp nu blir det inte mer ord här. .  orkar verkligen inte. .

kommer med garanti lägga mig tidigt ikväll..=)


KRAMAR


Lördagen den 12 mars!!

Japp snart mitten på mars månad. .  som jag alltid skriver så tickar tiden på. .  det är fasen vad fort det går. .  sjukt skrämmande. .  men men det är ju som det är. .  har bott i min lägenhet i 5 ½ år nu. .  igår var det faktiskt. .  jösses tyckte nästan det var förra året man flytta in. . 

Nu ska vi se vad som har hänt sedan sist. .  fick ju jobba natten där och torsdagen är nästan som en dimma. .  trött och arg var jag efter programmet. .  men alla har vi olika upplevelser om det är med en magsäcksoperation. . faktan som visades i programmet var bra, man fick en inblick i vad som hände. . det jag kände mer var allt annat negativt som visades. .  jag vet flera stycken som mår bra efter operationen, visst många kasnke är opererade rätt nyligen men man vet oxå om vad som kan ske. .  en operation är alltid en operation och man kan åka på risker med det. .  vore väl konstigt annars. . 

jag vet iallafall att jag mår bra och är stolt över steget jag tog till en operation. .  är så enormt glad. . min kropp hade inte orkat med den övervikten, delvis den jag har blivit av med och den som kvarstår. .  är långt kvar till min målvikt men som sagt. .  är nöjd hitills. . 

Igår  så kom en kompis hit först, drack lite kaffe och sedan spela vi lite kort. .  sedan åkte jag och hämta mat och åkte hem till henne för att sy klart mina gardiner som var där. .  dock så funkade inte symaskinen så det sluta med att jag sydde dem för hand. . blev som det blev. .  ska sätta upp dem imorrn tror jag. . 

ska ju snart åka iväg till jobbet. . 

så nu har jag hämtat mig en god kopp kaffe med.  . har inte druckit så mycket av det idag så. .  det kan behövas. . 

Jobbar som sagt ikväll och imorrn är jag ledig. .  vad jag vet iallafall. .  på måndad börjar skolan. . 

imorrn ska jag till brorsans kortis. .  de hade lite 10års firande där så det ska blir trevligt..=) 

sedan blir det skola måndag, tisdag, torsdag och fredag nästa vecka. .  sedan är det bara skola på torsdagar i fortsättningen. . 


nepp dricka upp kaffet å må lite gött. .



jag och gumman. . (hon hade solglasögonen pga av dropparna hon hade fått i ögonen, var lite ljuskänslig)



På väg tillbaka till bilen..



16 års vänskap. .  nästan som systrar . . =)


Hoppas ni får en toppen kväll. . =)


KRAMAR

Göteborg och nattarbete. .

Japp. . 

ska bara skriva lite snabbt för mina ögon går i kors just nu. . 

igår åkte jag med gumman till Göteborg. .  hon ska ju operera ögonen  nästa vecka men skulle ner på förkontroll igår och skulle få vigande droppar så hon fick inte köra bil. .  så jag gav mig på det. . nej hade verkligen en underbart trevlig dag med gumman ..  trots snö och tokiga göteborgare. .  :P Bönderna kommer till stan..;) haha

Fikade först på ett trevligt lite cafe i närheten och sen gick vi mottagningen, tog väl en timma ungefär där. .  sedan strosa vi mot nordstan. .  kollade i vanliga affärer men hitta en hel del faktiskt.  . ett par jeans, 3 linnen, 3 toppar, ett par solbrillor och några hårband. . får försöka fota imorrn. . 

Fia har korten men ska få dem snart. . eller sno från hennes blogg..:P om jag får dvs..:P

Kom hem vid 6 tiden och var rätt trött då. .  så gick la och la mig och läste vid en 21-22. .  klockan 2 ringde det på telefonen, då vart det jobbet så bara att klä på sig och jobba framtill 07.15 men det gick bra ..  lite snurrigt bara när man blir väckt så där. .men med kaffe så går allt bra..:P

Idag har jag varit en sväng hos mor och far, tjötat lite och spelat lite kort. . 

nu har ajg sett på kallafakta på tv4, det handla ju om gastric bypass operationer. . tyvärr tyckte jag det vinkla alla missnöjjen och folk klaga och inte visa att folk faktiskt mår bra efteråt. .  visst många som kasnke misslyckas och går upp igen men många som faktikst håller vikten och mår toppen .

får skriva mer imorrn för nu går ögonen i kors. . 

KRAMAR

Frukost och loppis..=)

Tjabba tjena hallå!!!

Hoppas ni mår bra, själv är det rätt gött faktiskt..=) ska absolut inte klaga. .  huvudet upp och fötterna ner iallafall..=)

Igår var det en slapp dag eller ja efm kan man säga. . gick ju inte upp förrän halv 3. .  tror jag kl blev iallafall innan jag kom ur sängen. .  ibland är den väldigt skön..:P nackdelen var att man seg hela kvällen. . men men somna som en stock senare ändå. .

idag har som rubriken lytt att mina kära föräldrar bjöd på frukost hemma hos dem och sedan åkte vi på loppis i Götene. .  visst fanns en del men tyckte att det var bättre förra gången. .  hitta oriflame hårinpackning för en billig peng. .  tror det kosta 20 kr och två böcker på 5 kr st. .  helt överens kommit. . 

sedan åkte jag å andreas och bettan tillbaka medans de andra fortsatte på en kyrktur med bror min. .

ätit lite mat och sedan och druckit lite kaffe. .

just det ja hoppa in en sväng på jula med. .  =)


Längtar faktiskt till att skolan drar igång nu. .  vill ha nåt att göra. .  svårt att komma sig för ibland. .  man vill men sedan fortsätter man inte. . 

sitter just nu och letar recept. .  ska nämnligen bjuda familjen på middag om ett par veckor. .  å vet inte vad jag ska göra. .  så kikar runt och kollar om jag hittar nåt intressant..=)



Kram kram

Kvällen på er!!

Nu har det gått ett par dagar igen. .  och har väl inte gjort så där jätte mkt. .  eller jo städat hemma. .  handlat för första gången på evigheter känns det som. .  ja det går ju inte åt så mkt nu för tiden .. :P haha. . 

hade lite främmat igår med. . =) trevligt med möe kaffe och fnitter och skratt, nästan så jag hade ont i magen när jag vakna idag. . :P haha. .

jobbat idag mellan 9-12 och nu ska jag snart iväg igen. . jobba natt i Götene. .  imorrn lär jag sova å sen får vi se vad som händer. . 

Nepp dricka upp kaffet nu och sedan åka. .

hoppas ni får en toppen kväll..=)


KRAMAR

RSS 2.0