Lite tid!!

Japp nu har jag lite tid att plinta ner nåra rader..=) kommer nog inte göra det på några dagar sen för jag ska iväg till Gbg med jobbet och jobba!!

Nu ska vi se hur helgen vart... fredagen var en ritkigt knas dag på jobbet så när jag hade slutat så var jag rätt trött men var (som alltid när man är trött) tvungen att handla. . precis när jag skulle in på coop så ringde mor min å då var de på väg dit med... så då väntade jag på dem å då blev de lite matshopping samtidigt...;) trevligt värre. . 

sedan var de hem å KÄKA å sedan så rasa jag i soffan. . på lördagen. . hmm.. joo då hämta mamma å pappa upp mig å vi åkte till Skövde, mamma skulle shoppa kläder och pappa hitta nog en tröja med... sedan så. . Jag köper nästan aldrig skor. . högst kasnke ett par varannat elle var tredje år. . så mamma köpte ett par eller ja två par skor till mig. . ett par vinter och ett par gympa. . brorsan köpte ett par vinter skor med såå de billigaste blev på köpet..=) TAAAAAAAAAAAAAAACCCCCCCCCCCCCKKKKKKK !!!! mamma å pappa...=)

Sedan åkte jag med dem hem och fick lite mat å tjöta lite. . sen körde de hem mig för mamma å pappa skulle på någon revy i skara på kvällen!!

När jag kom hem gick jag över till grannen och drack lite kaffe å tjöta lite...=)

På söndagen, var de ju riktigt piisss väder ute..=/ men brorsan bytte däck iallafall på bilen och sedan så tjöta vi lite. . . Kvällen blev rätt lugnt... lite filmkikande..;)

Ja just de ja!! Jag å fia hade en lite promenad med Akita..=) hehe skojj att träffa dig gumz..=) *gillar dig<3 *

Igår så blev de en ritkigt rolig dag!! Mormor och morfar ringde och fråga om de fick komma hit och de fick de så gärna ..=) så vi drack lite kaffe och spela lite kort .=) Kanon trevlig och blev riktigt glad.. förstår annars om de inte kommer hit så ofta eftersom de är bra till åren (81) och jag bor på tredje våningen. . men de kom och allt var såå trevligt.=)

Sen ringde en gammal granne från Myråsen. . haha hon sålde eller ja hennes barn sålde för WWF och fråga om ajg ville köpa nåt, , brukar köpa utav dom så knalla dit och tjöta lite..=) hehe skoj som skam och sedan är hon så snäll att jag får skjuts imorrn till Skövde. . hon började 08 och åkte runt kvart i 7 så då hinner jag till bussen. .

Så skönt att slippa åka en resa buss. . sen blir det tåg till Gbg och sedan spårvagn vidare... allt ska nog gå bra, dock vet jag inte när jag slutar. . så men men de hela skall nog gå vägen . . =)

Ha nu en riktigt trevlig tisdag, här skall böckerna tas fram för sedan köra ut bilen till Mor och far!!!

Kram

Johanna






Tjaaa!!!

Hinner inte skriva så mkt för min mormor och morfar kommer hit snart=)

Men har vart ledig i helgen och har umgås med min familj till större delen..=) vart i skövde en sväng. . skulle inte köpa nåt för hade inte råd. . men mamma köpte ett par vinterskor till mig. . *TAAACK MAMMA & PAPPA*

nepp får skirva mer sedan

kram kram

Opps ett tag sen!!

Japp nu har de snart gått en vecka och jag har inte skrivit ett ord HÄR iallafall. .

men det har gått i ett kan man säga. . med jobb och skola och jobb och skola. . fattar inte vart dagarna tar vägen men det har väl att göra med att skolan och jobbet har tatt upp den största tiden av veckan . .. .

Fredagen så jobbade jag, 17 - 12..vi hade ju personalmöte innan med så det blev några timmar innan med. .
sedan på lördagen . Hmm åkte hem och var rätt trött kan man säga. . bara rasa i soffan när jag kom hem . . tog en bra bok och läste lite. . så skönt att slippa göra nåt.. tänka å bara va. . sen ringde far min och fråga om jag kunde komma ut så vi fick ordning på bilen. . Japp så det gjorde jag iallafall. .

Sedan så Hmm tänker på söndagen så. . jobbade jag. . men om jag gjorde nåt mer det kommer jag inte ihåg... 17-08 var det iallafall på jobbet ..

Måndagen då vart det plugg för större delen av slanten. . var iväg å besiktiga om bilen med och det var lite roligt men den gick inte igen. . fortfarande handbromsen som krånglar men far min skulle kika på detta iallafall..=)

Tisdagen så vart de fullt upp . . åkte hemifrån kl 08 vart i skolan och hade social omsorg och omvårdnad och sedan såå prata jag med en kompis ett tag och bara hem duscha och laga lite mat innan jag åkte iväg till jobbet och började kl 17 och jobbade till 08 i onsdags. . då plocka jag upp en klasskompis i Axvall och sedan åkte till skolan käka frukost och sedan hade vi lektion, då gick vi igenom kompressioner och blodtryckstagen . .tack att jag fick testa de en hel del på förra praktiken att de gick super bra att göra det nu. =) sedan hade vi en håltimme på 3 timmar så vi tog en prommenad och sedan käka lunch innan nästa lektion. . sedan fika jag en sväng med gumz med..=) TAAAACK GUMMAN!!!

sedan kom jag hem diska starta en maskin tvätt och tog en dusch. . sedan såå rasa jag. . vette katten hur fort jag somna igår... skrämmande. .

Idag hade jag skola mellan 8-9.40 och sedna vart de iväg till jobbet. . slutade 17 idag. .

Ja ni de går i ett som sagt och det blir jobb imorrn till 17 iallafall. . . sen lär de blir en urskön kväll hemma i soffan . .

Annars ja, är inte helt hundra tankarna far och jag känner mig lite nere. . dock är jag ingen höst människa såå det kan ju vart de som spelar roll ..

Nepp ta en skööön stund i soffan innan kudden

ha en bra dag torsdagskväll!!

Kramar

Johanna



Fredag!!

Japp då vart det fredag..=) tiden går fort, ska man räkna på det är de inte långt kvar till jul och julstressen. . Sitter och funderar på vart vi firar jul i år men tror det är i Skövde på julafton och Lidköping på juldagen om jag inte får jobba dvs... det är ju min arbetsjul i år...fast igentligen finns det inga lediga helger inom vården. . men ja det är ju som det är och man har räknat med det. . Det går nog att lösa..=)


Hade en kanon trevlig kväll igår med en massa mys här hemma.. .. inte helt fel de ibland... kunde känna mig nöjd med dagen och det gjorde jag verkligen..=)

Nepp nu ska jag göra i ordning ett par smörgåsar så jag har frukost och mellis imorrn på jobbet...

vi ska ha personalmöte ida därför så börjar jag tidigare. . annars hade jag börjar kl 17 som vanligt... men det går ju an när man ska dit...=)

Ha nu en riktigt trevlig fredag nu..=) njut av tillvaron..=) å hoppas det inte blir nån snö..=P


Kramar

Johanna


Ps: Man kan ju fundera på vilka som läser igentligen..=) kunde vara lite skoj att få reda på=)



*Myyyys*

Japp nu kan jag känna mig riktigt nöjd..=)  Städat lägenheten. . nästan iallafall, golvet i sovrummet kvar. . har en massa tvätt där så därför kan jag ta det. .

men annars är lägenheten klar..=) sedan så har jag tvättat 3 maskiner varav 2 st med extremt dummafärger...

sedan skickat in 2 skolarbeten... så nu känner jag mig ritkigt nöjd å belåten...

Nu är det ju bara att se resultatet senare... men de vore skönt att få det på en gång.. men en kan ju inte få allt här i livet...=)

Annars såå är det lugnt... har ätit lite paj precis..=) Äpplen, hade plockat lite hos mor och far så..=) var tvungen att göra nåt åt dem..=)

Så nu sitter jag här med mina ljus tända och har myyst med lite kaffe å paj..=)

Nepp nu ska jag fortsätta myysa här å ni får ha det så bra..=)

Puss å kram

Johanna




Tjaaaabbbbbbbaa!!!!

hejsan!!

Nu har tiden gått på igen å det är höst ute.. om inte annat i luften. . kallt som skam juu... snart dags att starta igång elementen här hemma tror jag... å kanske stänga sovrumsfönstret. . sover ju bäst när det är kallt i sovrummet. . men nu kanske det är på gränsen. . .

Annars så tickar tiden på.. ska snart ut på APU.. fått plats på vårdcentralen i skara.... =) ringde dit i måndags och får lägga schemat som jag vill. . det känns skönt då kan jag ju fortfarande jobba mina nätter. . Ska inte oroa mig för det att det kommer bli mkt men det gör jag. . hur man kommer orka men det ska jag väl göra...=) allting går juu.. utom trasiga klockor och små barn som bror min säger..;) hehe... ligger ju nåt i det. . Jag kommer klara det... =) gäller ju att tro på sig själv..=)

I veckan så jobbade jag natten mellan måndag och tisdag, sedan åkte jag direkt till skolan och hade Social omsorg och sedan även Omvårdnad. . där fick vi se en del hemska bensår. . hur viktigt det är med rätt lindning av ben annars kan det gå riktigt snett. . . sedan kom bror min hit och vi kollade på män som hatar kvinnor och sedan kikade han på sagan om konungens återkomst. . drack lite kaffe och bara hade de trevligt.... 

Tyvärr kunde det gått riktigt snett när jag körde hem honom. . åker alltid ut på på E20 påfarten vid saab. . när vi kom på den andra påfarten vid vilankorset där så kom det en person som inte vet vad viktigt det är att kolla i speglar. . han/hon strunta i filen där man ska gasa upp utan ville direkt ut på våran fil och höll på att köra rakt in i min bil. . ja det fick ju bra som tur var.. .. men det är lite skrämmande. . 

Igår så grejja jag lite hemma, plugga lite å sedan så åkte jag hem till mor coh far, skulle ner till antikaffären i L-brunn och kika lite... hitta lite böcker... sedan åkte jag hem och körde varma mackor. . *gott ibland* sedan blev det en lugn kväll. . Lite kaffe drickande...

nepp nu ska jag fortsätta med städningen så det är klart för denna vecka..=) å sen har jag lite plugg med... bara att le å ha ett smile på läpparna..=) haha


Fundering på att göra äpplepaj med men de får vi se hur jag göra..=)

ha nu en riktigt sköööön torsdag..=)

Massa kramar

Johanna






Halloy!!!

Hejsan på er!!

Denna kalla söndag. . fasen ingen värme ute. . brr hösten börjar komma nu. . vi prata om det igår att visst våren är fin när allt blommar men hösten kan vara fin med, me alla färger. . det syndes igår på Kinnekulle. . enda nackdelen. . är att det blir mörkt å som sagt att värmen försvinner. . *brr*

Nu ska jag snart göra mig i ordning å åka ut till mor och far. . ska plocka ihop en del skolsaker med... såå det blir gjort... om jag tar med det dit måste jag ju göra nåt..;) kan ju inte bara säga....

brukar inte ha svårt att arbeta med skolsaker. . bara det att ibland är det såå trökigt och man hittar gärna på annat när man är hemma....


Ha nu en trevlig söndag... här ska det förhoppningsvis lagas bil å plugga.. ;-)


Kramar

Johanna



Lördag. .

Var det idag ja. . . tiden går fort och nu är snart vecka 41 tills in endo. . 

Jobbet gick bra sist men var bra trött igår när jag hade slutat.. blev lite myyys i soffan eller jag somna rent ut sagt. . stenslockna kan man luugnt säga... haha... fick diskat innan iallafall... haha...

idag har jag vart iväg hela dan. . den har vart okey, delvis iallafall och lite negativ men som har gått till det bättre. .

Vakna vid halv nio, gjorde mig i ordning å var å hämta en tårta vid 10 tiden, sedan åkte jag å köpte batterier till bror min så han kunde agera fotograf som han gör på alla träffar vi är på. . .haha hans bliviande yrke tror jag, antingen de eller så bli kyrkguide på Kinnekulle, han kan dem allihopa.. . åkte ut till mor å far min och prata lite sedan drog vi till Kinnekullegården och åt middag med farmor och farfar, faster å min kusin... min farfar fyller 70 om nån vecka och då ska de inte vara hemma....

han skulle inte fira detta heller men nu  blev det så... åt en utmärkt god buffe och det var trevligt. . sedan så for vi och knalla vid munkängarna ( jag vet, skulle fota, kameran låg i väskan men men) hade bror min i armen hela tiden. . det var riktigt skönt ute.. lagom kallt och lite solsken. . var super skönt som sagt...

sedan åkte vi runt till både höger och vänster. . men till slut hamna vi hemma hos mina föräldrar. . där bjöds det på kaffe och tårta. . oxå trevligt och jag fick mitt efterlängtade kaffe. . hahha hade inte kommit upp i min normala dos..=P haha


sedan skulle far å bror min grejja med bilen, jag själv kan ju inge så är ett STORT HOPPLÖST fall på detta. . byta bromskiva och även ett par lampor. . Ja då har (ursäkta språket) gubbj*veln skickat med fel bromsskiva. . det skiljde 2 cm på den och den som satt på. . hmm... tack för den televerket. . sen när pappa skulle byta nummerskyltsbelysningen så funka inte de heller. . trodde nästan det värsta ett tag meen det löste sig som tur var.. . .  Så detta innebär alltså att jag har en skiva som inte passar å nåde dem om de inte tar tillbaka den och ger min antingen en ny eller pengarna tillbax. . då blir Johanna arg det kan jag lova...

Så nu har man kommit hem, eller ja har väl vart hemma en timme lite drygt. . och är helt slut. . fråga inte varför men är trött hela tiden känns det som. .  Å sömn verkar inte hjälpa det heller....

JA imorrn blir det ut dit igen så ska de grejja lite till om vädret vill hålla upp dvs. . annars är det plugg som står på schemat... har en del att göra...,

ha nu en ritkigt trevlig lördag å hoppas den har vart bra... (ni fattar vad jag menar..;)

Massa kramar

Johanna




(hade den en helg iallafall)



Tja!!

Hinner inte blogga så mkt, ska snart iväg till jobbet och jobba dygnspass....

Men livet leker ska absolut inte klaga.... testat venprov i veckan i skolan och fått reda på att APU:n blir på vårdcentralen i skara..=) ska bli super skoj..=) få se en hel del..=)

Ida har jag vart å fika med gumz eller ja åt frukost..=) sedan följde jag me henne hem och så kom nettiz å lowa dit..=) trevlig

nepp ha nu en skön torsdag

Kramar

johanna



Opps. . .

Tiden springer på och jag har inte orkat blogga. .  har vart förkyld så inni . . h*vete. .

Har inte gett med sig än men ska iväg å jobba i natt.. . första gången nu sens torsdag förra veckan. . hade väl klarat av att jobba nåt pass men det ville inte min brukare så det är helt okey. .

Annars så har det inte hänt så mkt i veckan. . jag har försökt kurera mig men det har väl gått si så där. . fått gå på nässpray och alvedon . . . Min bästa kompis denna vecka. . även om det inte är bra att använda för mkt såå har det vart guld värd att ha med sig. . 

Försökt att hänga med lite i skolan med och det har jag väl inte gjort men men det kommer nog. .

Ena kvällen i veckan klarade jag inte av ljud ens. . såå det blev film med text haha för kolla på tv gick faktiskt bra..haha knepigt ibland.....

Nepp nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan fara. . ska ut till mor och far imorrn och antagligen laga ena bromsskivan. . tiden springer ju på och den ska snart in igen. .

Ha nu en riktigt trevlig lördag...


Kramar

Johanna






RSS 2.0