Bilder i förändringen!!

Lägger upp några bilder i min förvandlig till en pingla..;)



Två dagar inpå flytet, på dock för möe. .



Nästan exakt ett år sedan. . 



10 november -20 kg



13 dec -26 kg



16 februari - 32 kg



25 maj - 42 kg

Är så jäkla nöjd och jag mår bra!!!

Kramar på er igen!!

Fick skäll av gumman. .

IDAG för att jag bloggar för sällan..=P haha. .  så bäst att jag skärper mig..;)

Vi har haft en underbar skön dag idag ja å hon. .  en STUMPAN och JOJJO dag =) var verkligen på tiden då vi träffas alltför sällan nu för tiden. .  och i sommar verkar det inte lovande det heller men vi får göra det bästa av sistutatione..=)

En hel del bilder tog vi med. .  ja mest på mig då, då stumpan gillar att vara bakom kameran..=P










Några bilder från ikväll..=) mer kommer!!!

Nu blir det jobb imorrn kväll..=) ser vi fram emot..=)


Natti natti på er!! (ja snart iallafall)

KRAMAR

Jobba!!

Japp nu sitter jag här och ska snart få i mig lite mat. .  om en stund ska jag fara till jobbet. .  idag ska jag vara i Götene. .  det var riktigt längesen nu. .  har jobbat mest i Skara..

Nu ska vi se. .  jag la upp ett inlägg men det har inte kommit upp.  .  så

Jobbade ju ett par nätter för två veckor sedan. .  tiden går fan snabbt man kan säga. .  men det gick bra. . 

skolan gick bra den med. .  fast den dagen var jag super trött. .  vi hade en föreläsning med en sköterska från utredningsenheten från falköping. .  och efm var vi på studiebesök i Timmersdala. . =)

Fredagen städa jag här hemma och sedan åkte jag ut till mor och far, vi fira mamma lite då hon fyllde år på tisdagen den veckan..=) De fick en middag på Kinnekullegården ihop..=) hoppas de få en trevlig stund där..=)

På lördagen bar det av med brudarna till Ullared.. =) haha. .  det var riktigt skojj och jätte trevligt..=) hitta en hel del kläder ...  och en massa annat små saker..=) Hade verkligen en toppen dag med tjejerna och nåt vi måste göra om..=)


På söndagen kom mor och far å bror hit på middag..=) vi kika på en film och tjötade lite..=)

Becka kom hit en sväng på måndagen och sen bar det iväg på nattajobb i Skara igen..  Hmm känns som jag glömmer en hel del. .  ??!!??!!

Tisdagen var jag rätt sleten. . =P haha. . pluggade en hel del. . 

Onsdagen var jag. . ??!!??!! Joo hos mor och far och lämna min gamla data. . 

Torsdagen vart jag i skolan och sedan hälsa på en gammal vän i Skövde. .  och igår var jag hos en annan kär vän hela dagen. . 


Nepp nu ska jag snart få i mig lite middag..=) och sedan jobba. .

delad tur i Götene imorrn med !!

Får mitt sommarschema idag med. . får hoppas det är lika bra som jag tror..=)




Detta är jag för några år sen. . .




Jag nu. . 

- 42 kg . . mår fan så bra..=)


KRAMAR


Nattajobb!!

Japp det har det bestått av det sista. .  och ska snart iväg igen. .  fast ikväll på ett nytt ställe. .. ska sitta vak i natt igen. .  har gjort det nu, det blir tredje natten i natt. .  men det ska väl gå. .  nackdelen är att jag börjar bli rätt trött nu. .  trodde inte jag skulle få jobba i natt men det blev så. .  de andra nätterna har jag varit på korttiden. . 

nu ska vi se vad som har hänt sedan senaste.. .  egentligen inte så mycket. .  jobbat och jobbat och jobbat. .  men det blir ju pengar utav det. . 

klarade provet gjorde jag med. .  =) så det kändes gött..=)

i söndags fyllde gumman år=) så var där på lite kalas innan jobbet.=) Tack gumman..=) det smakade riktigt gott och super trevligt...=)


Nej ville bara plinta ner några ord. . .

Nu ska väskan packas och sedan handla nåt att äta i natt. . och sedan åka dit. .  ska vara på Victoria i natt. . =)






Kram kram och hoppas ni sover gott sen..=)


Bloggtorka!!

Har egentligen massa saker att blogga om men har inte riktigt haft orken. .  eller lusten. .  och som jag skrivit innan så får jag sådana perioder och det blir ju bättre som tur är..=)

Skrev senast för tre veckor sedan..  grillkväll med gumman och Mattias. .  vad har jag gjort sedan??!!??!!

Just det ja, första veckan var ju PÅSK... så hoppas ni hade en trevlig PÅSK..=)

Veckan innan bestod av en hel del jobb. . ¨måndag-torsdag. . om jag kommer ihåg rätt. .  nej just det ja fick massage på tisdagen, det var riktigt skönt och tydligen välbehövligt. . synd att det kostar en del bara. . men det var skönt och ryggen var bättre sedan..=)

Långfredagen , hade jag en plockdag hemma. .  men tog en tur till Hangelösa på kvällen och träffade gamla vänner... skojj. .  gumman var oxå där..=)

Påskafton fyllde bror min år..=) så kalas hemma hos mor och far och kvällen fick jag god mat hemma hos gumman som hade gjort allt till tipp topp..=) TACK gumman..=)

Påskdagen, då vart det kalas igen. .  morfar firades sig. .  han fyllde 83. . =) å kvällen var hemma hos Becka och Marcus och grillade..=)

Annandag Påsk, vart det plugg för hela slanten. .  skulle om jag velat eller rättare sagt hunnit så hade det varit kalas då med..  men hade ju prov på torsdagen så ..  bara le och glad..=)





Såg nog ut så här när jag pluggade. .  fast i solen ¨på balkongen..=P

Tisdagen, då var jag med brorsans tjej på stan. .  hon skulle köpa skor till studenten. .  sedan kom de hit en sväng. .  pappa opererades denna dag i göteborg med. .  allt har gått bra som tur är..=)

Onsdagen fick jag och mamma åka å hämta honom. .  och kvällen var stud stud stud. .  nervös som katten. . 

Torsdagen skola och prov. .  hmm får nog besked imorrn hur det gick. . 



Nej ni fortsätter en annan dag..

Är väldig glad nu för tin. .  blir ännu gladare när folk säger att det strålar om en. .  mår toppen och ett stort mål var nått i helgen..=)



KRAMAR PÅ ER!!!


RSS 2.0