snart dags att

dra mot jobbet. . . jobbar ju 12-20.30 idag. . förhoppningsvis går det bra. .  knepigt pass då man är med och servar lunch och efm kaffe samt att man ger kvällsmat och sedan lägger. . men men de ska nog gå bra..:)

Imorrn jobbar jag inte alls 7-16 utan natt, då blir det 21.15-07.15...men det ska väl gå vägen . .. 

känner ju de boende. .

nepp  nu ska jag sätta fart. .


Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

regn . . .

japp det smattrar mot fönstret. .  usch riktigt trökigt för solen sken ju så fint igår..=)

men men den kommer tillbaka får vi hoppas..=)


Nu ska vi se. . var helt slut i huvudet efter söndagen. . men det gick ju bra som tur var..=)

sedan måndagen. . träffade Becka en sväng. . sedan var det  väl mest grejja hemma. .började hitta böcker som legat nerpackade och tog upp dem och placera dem i bokhyllan..=) börjar bli bra. . .har läst dem allihopa men kasnke är dags igen att göra. .

tisdagen var det jobb och sedan träffa Becka igen..=) Tack gumman för en trevlig kväll..=) massa tjejsnack =)

Igår var det ute med familjen hela dagen. .  ÄLSKAR Verkligen min familj. . =) brorsan hjälpte mig med bilen. .  skulle byta bromsbelägg i bak. .  nu satt oket fast och skivan var utsleten såå. . ska besiktiga bilen först för att sedan se vad mer som kommer på den för att sedan ta ställning om jag ska ha kvar den eller inte eller om jag har råd att ha kvar dem. . eftersom jag inte vet vad hösten innebär. . tyvärr. . .  kom ju inte in på första antagningen. . =/ står som reserv såå. . ja vi får la se. .


sedan var det bara familjemys=)

och jag  var helt slut. .  nu kommer brorsan snart och ska hämta cykeln och sen bär det av till jobbet. .  jobbar 4 dagar nu så. .  jag vet vad jag ska göra..=)


Ha de riktigt gött..=)







Kramar

snart dags. . ..

att åka till jobbet. .

hoppas ni får en riktigt trevlig dag nu och myser inomhus och kommer ifrån allt regn. .  .

idag jobb  mellan 12-20.30 . . ..






kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

ett par veckor sedan

japp nu har de gått ca 2 veckor sedan sist jag skrev här. . kasnke är dags att uppdatera. . skulle jobbat dag imorrn egentligen men fick byta så det blev kväll. .  såå underbart eller ja. . börjar kl 12.00 till 20.30. . . fullt upp. .

men nu ska vi se. . jäkla tand stod det sist. . å då mena jag det verkligen. . smärtan blev bara värre och värre. . men bet ihop eller ja. . gapade, bita kunde jag ju inte göra. . men stod ut till fredagen, ringde på torsdagen, då hade jag inte sovit mer än 3 timmar på natten och satt på jobbet. . kunde inte få in någon utan fick jobba ändå. .  men på fredagen fick jag komma in. . mamma kom och lämna några tiparol på tors efm så jag tog en och hade de riktigt gött. . sväva lite i det blå, mer snurrig än vanligt men tandvärken försvann som skönt var. .  =)

bad brorsan köra mig till lidköping dagen efter och så jag kunde ta en tab, innan och bedövningen tog. . helt underbart. . att han kunde göra det mesta då. . rensa ur och jag kände inte ett dugg. . som tur var. .  fast var däremot bedövad i ett par timmar efteråt. . blev inget jobb den dagen iallafall. . utan fick ta de lugnt. . skulle ju på bröllop dagen efter juu..=)

tillbringa lite tid hos mor och far för att sedan åka hem och bara ta hand om mig själv. . var väl behövligt. . 

på lördagen den 10 juli då bröllopet var så kom Ulle kl 11 och skulle hjälpa mig med håret. .  blev kanon fin. . super nöjd. .  och sikken dag det var sen. . strålande väder och jätte varmt. . 

de gifte ju sig ut. .  under ekarna, tror jag det var på hjelmsäteri på Kinnekulle. .  super dag. . bruden och brudgum var super fina. .   och allt ja. . var perfekt. .  kunde kanske varit lite svalare då jag trodde jag skulle få värmeslag. . men ja inget kunde varit sämre. . =)







så blev det iallafall..=)


Sen funderar jag på vad som har hänt efter det. . hmm. . inte mycket faktiskt mest jobbat. .

träffade gumz i måndags, var ute och käka. .. när vi satt där så hörde vi en smäll och sedan när vi kolla så var det två bilar som hade krockat. .  två småttingar i den ena men det såg ut som de hade gått skapligt iallafall alla var ute ur bilarna. .  hoppas det iallafall..=)

sedan träffat Becka en del med..=) sena kvällar med tjöt.. en utav mina jobbarkompisar..=)

vart på bio igen. . denna gång med Ulle..=) TACK för en super go grillning och sedan sällskap..=)

idag har jag varit i Lidköping då kära vänner från Norge var här på semester=) vi träffade dem på en camping i karlsborg för 9 år sedan kom vi på..=) skojj att ses blir ju inte så ofta:P

och sedan spelades det minigolf med Holms och Annica och Kalle och några vänner till holms. .  fick träffa lilla Linnea för första gången. . även om hon sov mest i vagnen. .  GRATTIS till er..=) Två eller ja fyra solstrålar i familjen Holm nu..=)


Nu ska jag ta å krama kudden. .som sagt jobb imorrn och hela veckan lång. .

ha de riktigt gött..=)


Kramar

jäkla tand

kna mna lugnt säga. . sitter här med bedövning utan dess like. . fick nämligen en dunderkur idag . . ont så ja vet inte riktigt vad. . eller ja. . det molnar i tanden . .

nu ska vi se. . ringde till tandläkaren i förra veckan för att tråden som jag har bakom tänderna i överkäken hade lossnat i ena hörnet så vad jag än gjorde så rev det upp min tunga. . fick en tid på måndagen som tur var men löste det över helgen med att jag tog en hård karamell och tryckte emot. . så den fastna riktigt bra. . det sa t.o.m. tandläkaren. .  haha sen så blev det en vanlig undersökning med. . och då visa det sig att jag ska dra en visdomstand. . hmm inte alls det roligaste men han sa det att har jag dragit den i underkäken så är överkäken inget alls emot det. .  ja det gick la an. .

men sen visa det sig mer på röntgen bilderna. . att en tand i underkäken var svart inuti. . han visste inte riktigt hundra på vad de kunde vara men han trodde att det var så att nerven "åt" upp tanden från insidan. . en akut tillstån för det kunde gå så långt att tanden lossna p.g.a det. . så fick en tid idag. . så kvart i åtta var jag där. .

så börja han känna lite hur han skulle lägga bedövningen, alltså borra lite. . det kändes kan jag medge så han börja bedöva tanden. . själva tanden då för att slippa ta kinden och tungan. . efter en liten stund så prov borra han igen och det kändes exakt lika mycket som innan. . så då la han mer bedövning och det kändes efter det med. . sedan la en full bedövning så just nu är hela jag bortdomnad i ena sidan. .  det tog inte den heller. . å då testa han det sista med att lägga i tanden igen och det kändes kan jag säga. . det gjorde ont och då sa han att nu borde det ta. . 

men de gjorde det inte de heller. . nu fanns det inte mycket mer att göra än att borra. . han sa att det var bättre att försöka ta så mycket på en gång än att små borra lite hela tiden. . .  faaan säger jag bara vad ont det gjorde . .  det var ju ritkigt nervsmärtor. . det var ibland det värsta jag har vart med om i mitt liv. . såå jäkla ont. . man liksom tänkte att jag står ut meeen kroppen sa nåt annat så när benen började ryka så sa han att nu lägger vi av. .  för den här gången. . 

tårarna rann kan jag säga. .. kanske är en vek jäkel men brukar klara en hel del smärta men detta. .  ojj bara ryser av tanken . . .inte roligt att gå till tandläkaren men det brukar inte vara några bekymmer. .

har vi tur nu som jag innerligt hoppas så ska nerven dö av sig själv och inflamationen försvinner och bedövningen tar nästa vecka. . annars såå. .  ja då vet jag vad som väntar. ..

det som kändes skönt var att tandläkaren verkligen försökte innnan men det gick verkligen inte....han var lika kallsvettig som jag hade ont. . å det kändes bra att han förstod och avbröt i tid. .

nu ska jag hoppas på att jag inte har någon tandvärk på lördag då de är bröllop. . =)

Nepp ska försöka slappa lite. . ska ju jobba ikväll. . .  med alvedon i kroppen..





Kramar

har inte riktigt

hunnit med att blogga. . tyvärr. . allt har gått i ett här. . .

hinner inte med ett jätte inlägg nu heller för jag ska snart iväg och jobba kväll. . börjar halv 4 och slutar halv 9 så det är ett kort pass. . men intensivt. . .  alla ska ju helst ligga när man går så inte den som är kvar har hur mkt som helst att göra. . 

midsommarafton var kanon.=) lika trevligt som alltid. .=) blev rätt sent men när man har roligt spelar tiden ingen roll . .

lördagen var jag hos mor och far och grilla på kvällen, andreas och Bettan var där med. .

på söndagen for vi till Skövde och jag köpte en ny data. . =) haha har bara inga bilder på denna så ska försöka få ordning på detta..:P haha

förra veckan började sommarjobbet med. . jobbade hela helgen. .  fia och jagvar iväg på torsdagen och kikade på ursöta kattungar..=) man bara smälte...:)


nepp hinner inte blogga mer nu

kanske ikväll. .  fast ska upp tidigt imorrn ska till tandläkaren. . =( var där igår med och har en tand som lever sitt eget liv tydligen.  .
men det får komma imorrn eller ikväll





kraaaaam

RSS 2.0