söndag kväll!!

Japp nu var denna helg över. .  tiden springer på lika fort som vanligt. . 

helgen har varit riktigt bra. .  fredagen tillbringades med mor ute hos dem . . hjälpte henne att färga håret bl.a.

sedan tillbringades kvällen med goda vänner. .  först Canton och sedan hemma hos fia. .  spelade lite spel och hade de trevligt. . 

på lördagen så fick jag med mamma på ett försök till marknad men för klenit och guppigt för henne men ett försök iallafall. . tog ett snabbt varv men hitta inget och mamma satt i bilen och vänta. .  men vi tog en tur till Coop och kikade lite. .  sen åkte vi hem till dem. .  åt och vilade lite innan det var jobb. .  jobbade mellan fyra till halv tio. . 

idag har jag varit med en kompis och smörjt läder. .  4 sadlar minst 4 träns massa tömmar m.m. men satt ute i solvägga och tjöta skit samtidigt. .  ja trevligt var det iallafall. .  fast blev bra kallt ikväll . . vi tog ett spader med hennes mor med. . 

Har även varit katt vakt i helgen. .  söta, knäppa, galna Putte. .  men såå söt och mysig. .  varit där ett par svängar och gosat med honom. . mat och kattlåda.. .  å en herrans massa bus. .


tänkte på de har jobbat nu 7 helger på rad. .  inte varit ledig en hel helg. .  alltså fredag efm till måndag morgon sedan i början på juli, tror de var helgen då bröllopet var. . men de kanske inte spelar någon roll heller. .  de blir ju pengar av det till slut. . 


TACK söta Becka för en trevlig stund ikväll. .  sorry om jag verkade trött men är allt lite seg. .  Pöss på dig gumman!!


Imorgon blir det städning här hemma och en slapp dag. .  behöver nog ha en hemma grejjar dag för har inte haft de på evigheter. .

tisdag är en stor dag som jag kommer vara super nervig innan för. .  men de tar vi då eller imorrn. .  eller någon annan dag. .

sov så gott med er


kramar

hemma. . .

Japp nu sitter jag i soffan här hemma. . ska nog snart krama kudden tror jag. . är rätt trött faktiskt. .  har jobbat några få timmar idag med så. .  haha 4 st men men de är 4 timmar mer denna månad..=)


sitter och har en massa tankar i skallen. .  stolt på ett sätt misslyckad på ett annat. .  eller ja. .  är knäpp. .  så är det bara. . . 

men men

nu ska vi se, tisdagen var jag på. .  jobbade natten emellan där och skulle till tandläkaren kl 11 så bara hem och kunde verkligen inte sova de få timmar jag fick. .  =/ men men eller ja tror de blev en timma. .  mamma fick ringa och väcka mig kl 10 iallafall. .  var livrädd att försova mig. . 

åkte till tandläkaren och fixa en rotfyllning, inte så farligt faktiskt. .  tanden var ju död. .  haha han satte i en massa stift och så visa han hur de såg ut när det var halvvägs. .  alltså skulle han fylla med nåt mer. .  så sa han i vanliga fall så fyller man med ett eller två tre på sin höjd nu har du minst 15. .  haha tur att man inte ser ut sån säger jag bara. . 

en nackdel är att skalet är så tunt så det kan bli så att tanden inte håller. .  men de får vi ta då. . 
nu ska vi bara se om folksam tar det eller om jag får betala hela kalaset själv. . .

inte nog med det nu så ska jag dra ut en tand nästa vecka. .  en visdomstand som de var ett litet hål i och man ska tydligen inte bråka med dem utan dra ut dem istället..;) haha


sedan blev de ut till mamma och pappa. .  där vankades det mat och sedan sov jag en timma till på soffan. .  såååååå skönt .. .  sedan hjälpte jag mamma lite. . 


igår var de fika med söta Ulle. .  ALLTID TREVLIGT ATT TRÄFFAS: . ."!!!!!!

sedan grej å slappt hemma. . 

i helgen så blir det jobb på lördag kväll 16-21.30 sedan inget mer inbokat iallafall, detta blir min hmm sjunde helg på rad. .  kanske är man ledig nästa helg. .  hmm det märker vi. .  sista helgen i mitt gamla liv. . början på de nya veckan efter. .


nej ni nu ska jag snart sova. .  är rätt trötter. . .




sov så gött

kramar


sitter. .

ute hos mor och far. . ska snart dra fram snabeldraken och dra över golven åt mamma. .  hon pekar med fingret och säger vad man ska göra *fniss* haha

annars ja ni livet de leker. . sakta men säkert. . jobbat en hel del denna vecka med. . 
 meen tar en dag i taget så ni är med. .  blir ju inge bra om man hoppas hit å dit. .  vet ju knappt själv vart man skriver då. . 

fredags kvällen var trevlig hos Holms. .  Tine var där med.. åt hemma gjort pizza å senare äpple paj. . =) tjötade och gosade bebis..;)

Lördagen tillbringades ute hos mor och far. . med bröder eller ja broder och tjej. .  hjälpte mamma lite. .  var rätt sleten då vet jag. . 

Söndagen var oxå här ute. .  fast fick åka hem tidigare än vad jag hade tänkt för att jag fick en natt att jobba då. . trivs med att jobba natt samt att de ger en del fiiiiiiina pengar. . å de gillar vi. . 

fick även jobba natten som kom där efter med.... gick lika bra det. .

nej nu vill mamma att jag ska grejja lite så kasnke fortsätter om ena stund..=))


Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Sista sommarjobbsdagen, jobbigt överlag ja massor. . .

Ojoj kommer nog inte med att hinna skriva allt men lite. . har inte orkat blogga faktiskt eller ja de har gått i ett hela tiden.... tidiga mornar och sena kvällar. .  och lite smått kaos. . 

Nu ska vi se förra veckan. .  hmm. .  jobbade kvällen och sedan dag, å dag sedan sist jag skrev här.. sedan på torsdagen så åkte jag med Pärlan..;) och kollade på kattunge. .  blev en gul randig liten sak. . ursöt och kom ihåg pärlan att jag äger ena örat..;) haha. .  lite tjöt och mys med den.  .=) Kom från ett fruktansvärt ställe så han kom defenitivt till ett utmärkt hem..=)

Sedan på fredagen var vi hos farmor och farfar och grilla.... =) jätte trevligt, åkte dit med Bettan och Andreas. . för att vi skulle åka hem tidigare eftersom jag skulle upp å jobba på lördagen. .  klockan 22 ringer pappa och säger att mamma är påväg intill ambulans. .  hon har brutit foten. .  eller ja fotleden på 3 ställen. .  fast detta visste jag inte då utan på lördag eftermiddag. . kanon jobbigt var det. . hon operades på lördagen och kom hem i onsdags. . 

Allt har varit jobbigt tills man visste att hon skulle komma hem. .  var och hälsa på henne i söndags kväll efter jobbet. . 


Å efter det besöket fick jag äntligen träffa Stumpan. . vi hade för många veckor ifrån varandra tyckte vi. .  har jobbat omlott hela sommaren. .

Nej nu ska jag snart iväg till Holms. .  ska bli dunder trevligt det med. .


ha nu en riktigt skön kväll nu...=)


Lovar inget men ska försöka bli bättre på att blogga..;)





Kramar

tjabba, tjena hallå:)

Tänkte passa på att blogga lite. .  nu innan jag ska iväg och jobba. . jobbar kväll idag. . . 

rätt mycket som har hänt sedan sist och vet inte riktigt om jag vågar skriva allt i bloggen. .  vet ju inte riktigt vilka som läser. . samtidigt är det ingen hemlighet eller joo kanske lite. . :P haha jag vet jag är rörig. ..  ibland mer än vanligt men äsch är Johanna, lite knäpp och lite galen. .  haha. . 

står fortfarande som reserv på högskolan så kommer inte räkna med att komma in. .  känns bäst så. .  kasnke är lika bra för hösten kommer innebära förändringar. . STORA förändringar kan jag skriva. . 

hmm blev förändringar förra veckan med. .  jobbade kväll på tisdag och kort dag på onsdagen men sedan så blev det två nätter istället för en kväll. .  såå natt mellan torsdag-fredag och sedan mellan fredag och lördag. .  ibland blir det riktigt knas. . meen fina pengar till slut iallafall. . eftersom jag kommer börja gå på a kassa nu så . .

kontakta dem idag. .  fick prata med en bra kvinna i telefonen. . 

igår var det lite prommenad och plock hemma så nu är det okej här iallafall. . haha riktigt trasselmaja ibland, å de erkänner jag..;) haha.. 


i veckan som kommer så är det jobb en hel del. .  men det slutar ju på torsdag nästa vecka. . sedan är det bara på timme. .  har jag tur så blir det kanske lite mer. . men det är inte lätt när man går på akassa och nya regler men men pengar måste ju komma in på ett eller annat sätt. . 


nepp nu ska jag diska lite och sedan ta en dusch. . ska träffa Becka-pärlan innan jobbet..;)






kramar



tjolahopp;)

eller vad man nu ska skriva som rubrik .  . ;) haha såg att jag hade användt samma ett par ggr. . . :P

Hur är det med er då?? här leker livet. . ska väl erkänna att dygnet inte riktigt har kommit rätt. .  meen natten gick kanon bra att jobba. . alla sov lugnt i sina sängar som skönt var. .  och jag var inte så där super trött. . jobbigaste var mellan halv 4 och halv 5 men annars tyckte jag det gick kanon..=)

igår sov jag mellan 9-15 och sedan åkte jag ut och umgicks med mor och far en sväng..=) var så skönt det var bara vi tre. . missförstå mig inte nu men ibland är det skönt att träffa dem själv. . sedan är det och super trevlig och jag VILL träffa mina syskon med. .

nu körs andra uttagningsbeskedet till högskolan. .  får la se vart man hamnar då.  .  annars är det bara att söka till våren. .  de tar in både i Skövde och trollhättan. .  funderar på att söka någon mer stans med. .  får ta en funderare tror jag. .

nu ska jag snart iväg å jobba. . kväll idag och kort dag imorrn och kväll torsdag sedan går jag inte på förrän kl halv 4 på måndag, som skönt är..=)


Ha de ritkigt gött..;)





kramar


RSS 2.0