söndag kväll!!

Japp nu var denna helg över. .  tiden springer på lika fort som vanligt. . 

helgen har varit riktigt bra. .  fredagen tillbringades med mor ute hos dem . . hjälpte henne att färga håret bl.a.

sedan tillbringades kvällen med goda vänner. .  först Canton och sedan hemma hos fia. .  spelade lite spel och hade de trevligt. . 

på lördagen så fick jag med mamma på ett försök till marknad men för klenit och guppigt för henne men ett försök iallafall. . tog ett snabbt varv men hitta inget och mamma satt i bilen och vänta. .  men vi tog en tur till Coop och kikade lite. .  sen åkte vi hem till dem. .  åt och vilade lite innan det var jobb. .  jobbade mellan fyra till halv tio. . 

idag har jag varit med en kompis och smörjt läder. .  4 sadlar minst 4 träns massa tömmar m.m. men satt ute i solvägga och tjöta skit samtidigt. .  ja trevligt var det iallafall. .  fast blev bra kallt ikväll . . vi tog ett spader med hennes mor med. . 

Har även varit katt vakt i helgen. .  söta, knäppa, galna Putte. .  men såå söt och mysig. .  varit där ett par svängar och gosat med honom. . mat och kattlåda.. .  å en herrans massa bus. .


tänkte på de har jobbat nu 7 helger på rad. .  inte varit ledig en hel helg. .  alltså fredag efm till måndag morgon sedan i början på juli, tror de var helgen då bröllopet var. . men de kanske inte spelar någon roll heller. .  de blir ju pengar av det till slut. . 


TACK söta Becka för en trevlig stund ikväll. .  sorry om jag verkade trött men är allt lite seg. .  Pöss på dig gumman!!


Imorgon blir det städning här hemma och en slapp dag. .  behöver nog ha en hemma grejjar dag för har inte haft de på evigheter. .

tisdag är en stor dag som jag kommer vara super nervig innan för. .  men de tar vi då eller imorrn. .  eller någon annan dag. .

sov så gott med er


kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0