examens firande..

Japp det bestod gårdagen utav=) Hela dagen gick ju i ett kan man säga. . 

Börja med att mina snäll mamma följde med mig och handlade lite=) TACK!! Tycker det är så svårt att beräkna hur mycket man ska köpa, det är liksom inte alls lätt. .  att beräkna hur mycket man ska köpa utav varje sak. .

Jag hade bjudit hem släkten och gumzan kom med..=) samt ett par grannar till mor och far..=) TACK ALLA SOM KOM!!!

Iallafall mamma och jag åkte till copp, jag skulle bjuda på en pastasallad och ha tacosköttfärs och kyckling till, mamma gjorde sin egen sås och sedan kaffe och en kaka efteråt..=)

Allt blev riktigt lyckat iallafall. . 

Iallafall efter coop hjälpte jag till hemma hos dem, det var lite kvar att göra så vi hjälptes åt. .  det är en himla tur att mina föräldrar är så snälla som lät mig vara där, här hemma hade vi aldrig fått plats. . tyvärr är det så när man har en liten lägenhet. .  men men snälla föräldrar som hjälper till..=)

på kvällen droppa folk in, trodde inte så många skulle komma men TACK för allt..=) det var super trevligt..=) å TACK för alla fina presenter..=) inte det som var meningen. . 

Är så super nöjd med allt och nu har det börja ramla in att man är klar, beställde namnskyltar i veckan samt en brosch, ja lite får man skämma bort sig med..;)




Detta fick jag av gumz men inser att allt inte var med på bilden, för att den ville välta för mig i bilen så la en del i en annan kasse. . samt ett biokort..=) TACK gumz..=) Det är ju rosa..;)




Detta fick jag istället för blommor utav mamma och pappa..



Denna fina ängeln med, yttligare en till samlingen..=)



Blommorna och vasen som de står i..=)



Detta fina armband som man kan köpa berlocker till sedan och fylla på med..=)



Mina bröder och bettan tyckte denna passa mig utmärkt..;) haha ja lite pricken över I:t



och lite böcker..=)



Sedan vinglas som jag samlar på..=)

Hoppas ni har det riktigt bra..=)





Kramar


EXAMEN!!!

Japp har inte riktigt hunnit med att skriva här men har tagit EXAMEN nu!!

Igår var det avslutning i skolan..=) fast vi hade en lektion igår på morrnen å sen fira det med smörgåstårta och lite tjöt bara. .  sen vart de klart. . joo tidningen var där och fota med. .=/ sprang runt när vi sätt å åt. . var visst tydligen med där. .  haha stackars folk att se mig. . 

Sen på kvällen var klassen ute å käka på enjoy i skara. . vet inte riktigt om maten var värt pengarna men men. .  det är ju som det är. . skojj vart de iallafall..

idag har man vart på arbetsförmedlingen och skrivit in sig. . så man kanske kan få lite pengar framtill man börjar jobbet i juli. . 

Imorrn firas det hemma hos mor och far. . . får ju inte plats här hemma. .

Usch har fått en gräslig hosta med. . men men det ska väl ge sig. . fick nån hemsk medicin idag som de rekommendera på apoteket. .  smakar ja vet inte vad meeen det kanske hjälper..:D

Hoppas allt är bra med er..=)





Kramar

En vecka har gått . ..

Och nu kanske blogglusten kommer tillbaka??!! vet inte riktigt får la se, lovar inte för mkt...:P

Jag mår skapligt, lite förkyld men det ska väl gå..=) är nog en liten iblandning av pollen med meeen det går över. . :P

NU ska ja vi se vad man ska skriva, vad har hänt??

Onsdag-fredag var det väl mest plugg, hade prov i fredags som jag klarade..=)
På fredag kvällen åkte jag ut till mina kära föräldrar..=) Låna deras sovsäck och grilla lite..=) Mums..=)

För i lördags var det MÖHIPPA för min kära kusin..=) hehe de är ju bröllop i sommar..=)

Hon blev tagen på sängen om man säger så. . :P haha. . kom dit, klädd som ninjor kan man väl säga, svartklädda och målade i ansiktet några mer och andra mindre. . :P

Först var det lite champange till frukost, ja en smörgås med fanns det allt..=) För att sedan få på sig dagens utstyrsel som bestod av turkosa strumpbyxor, rosa sockar och kjol och knallgul tröja...=) å sen självklart en tiara till bruden..=)

Sedan bar det iväg till Helens danskola för att DANSA ZUMBA, ojojoj sikket pass, kan säga att idag har träningsvärket börjat ge sig. . men fasen vad skojj det var... =) kan lätt provas på igen... =)

Sedan packa vi in oss i bilarna och for till Vänersborg.. för att avnjuta en god lunch och för att sedan köra 5 kamp. .  haha ja det var oxå skojj å sen hade vi ju sån tur med vädret..=) Strålande solsken och man drack vatten lite dåligt, mer annat som smaka lite godare..;) haha men men det var gryymt skojj..=)

Efter en dusch och lite omkring åkande hamna vi till slut ute på Kållandsö, där de hade hyrt ett hus och där servererades middagen, super god mat verkligen..=) Sallad, potatisgratäng, kött, kyckling, massa mums mums..=)

När maten sjunkit ner lite gick vi ner till vattnet, där elden brann i sin fina låga och vi hade alla med oss en minnessak som hon skulle gissa vem som hade med sig och vilket minne det innebar..=)

Efter ett tag drog sig ett par av töserna med henne upp till huset, då gjorde vi andra i ordning marshaller och la dem som ett hjärta och sedan kom blivande maken själv. . så där stod han och vänta på sin brud..med musik i bakgrunden..=) efter lite dans eller ja mest kram och kyssar så fick han åka hem och vi fortsatte firandet med stoj och hej, kaffe och god kaka. .

Jag var typ död vid 2 tiden så  då kröp jag och en tjej ner och somna gott. . 
vi var 5 st som sov över. .  vakna ihop och åt god frukost dagen efter städa och sedan kom pojkvänner/makar och barn, så det blev lite fika i solskenet vid vattnet innan vi packa oss in i bilarna och for hem . .

Kan säga att jag var död på efm.. sedan hände det lite annat men det vill jag inte ta nu. . 

Igår var det matte och ut till mor och far en sväng. . 

idag har jag gjort nationellaprovet i matte och har redan fått reda på att jag är GODKÄND i kursen..:D

det känns jäkla gött alltså..:D:D:D:D

Nej ni bilder får ni inga se för jag vet inte vilka jag får lägga ut för. .

Kan bara säga TACK alla goda brudar för allt ni hade fixat i lördags..=)




Kramar

Go Mörra go mörra go mörra!!

Hoppas allt är bra med er..=)

Själv är det bara fint fint..=) Om en vecka så är man klar i skolan för denna gång och man är lite arbetslös för första gången. .  Ja ni de är rätt gött ändå..=D

I veckan har det varit för ovanligheten skull matte..=P haha å blir jag nåt vettigare??!!! Ja börjar komma överens med dessa jäkla vinklar ..  Kors i taket. .  så som jag har svort över dem. . haha. . 

Nej ni ska snart iväg å plugga matte med mina kära vänner. .  =)

Ni får ha en super dag!!!




Kramar

Nu har helgen gått. .

Japp ännu en helg har sprungit förbi. .  Tiden går bara så jäkla fort alltså. .  Den bara rusar förbi en och man blir nästan rädd. . 

Har inte skrivit på några dar för jag kände att det finns inte så mkt att skriva. ..  har pluggat till större delen. .  är klar med arbetena nu så nu är det bara matten som ska koncentras på. .

Som skönt. . 

en tur till mor & far. .  har ju umgåtts med ett par kära vänner med..=) så ja en del har väl hänt =)

Men är nog inne i en icke blogg period just nu . . 

Hoppas eran helg har varit bra..=)





Kramar

Jag klara det!!

Japp jag klarade provet..=) känns såå HIMLA GÖTT!!!

Låg en bra bit över g nivån så det kändes skönt med. . nu gäller det inte att tappa allt bara för nationellaprovet kommer om ca 2 veckor. .  vi gör ju det dagen innan vi slutar. .  snacka om tidspress för läraren att hinna rätta det. .  men det skulle han fixa. .

Ja nu är det bara (förhoppningsvis) 2 veckor kvar på komvux, sen får man leva med en ovisshet framtill juli när beskedet kommer om man har kommit in på högskola. .  snacka om jobbig tid. . får förhoppningsvis jobba lite då. . har ca 3-4 veckor i sommar som jag inte har nåt. . en kan ju iförsig se det som en semester period men får ju ingen inkomst under den här tiden heller så. .  ja vet inte. .  kämpigt värre och pressen nu de närmaste två veckorna att klara matten är ännu jobbigare, för klarar jag inte den så kan jag säga bye bye med högskola till hösten iallafall. .  men men det får man ta ett beslut om då . .får väl söka matte A och B på komvux ifall man inte kommer in. .  som en säkethet. . tror man får plugga 50% och ändå ha kvar akassan. .  ja vi får väl se. . 

Nej nu ska jag snart ner på stan och fixa nåra ärenden. . 

Ha det riktigt gött

kramar

Prov. . å nu låååång ledigt.=)

Mmm det har det varit idag. . matte prov. . algebra.. det kändes ok men om det nu va så är det en annan femma. . väntar på att han skall rätta det. .  så man kan kika och och kolla på hemsidan . . 

Nu ska vi se, kalaset var super trevligt . . TAAACK gumz för god mat och god tårta..=) Du har det riktigt fint i ditt lilla hus..=)

På söndagen så, grejja jag hemma en del och plugga matte för fulla muggar. .  sedan blev det en tur till mor och far på lite kaffe..=)*mys*

Igår fyllde MAMMA år GRATTIS (i efterskott, fast jag fira dig igår) fast först var det skolan, jag å Ulle satt och plugga ihop sen hade vi en lektion och sen fixa jag och brorsan present till mor och invänta hans tjej på att hon skulle komma och så for vi ut..=) mamma hade fixat en jätte god sallad och sen lite glass efteråt =)

Blev lite senare än jag hade tänkt mig men det var super trevligt..=)
sen åkte jag hem och tog upp boken en sväng till. . . 

Idag har det var prov och sedan en lektion matte men nu är JAG LEDIG TILL MÅNDAG!! fast har en del som ska göras så men ändå gött..=)

Snart tror jag det blir kudden. . är rätt trött. .



Kramar

GRATTIS GUMZ:=)

Japp idag blir gumz ett år äldre..=) ha ha tiden går fort..=) Hoppas din dag blir riktigt bra..=) Ska dit lite senare..=)

*grattis igen gumz, gillar dig i massor*

Nu till annat.. haha..=)

Kalaset igår var riktigt trevligt..=) Träffa alla och bara prata..=)

Jag lägger inte upp några kort här för har inte fått nåt godkännande och sen tror jag inte ens de vet om att bloggen finns..:P haha

Idag var det upp klockan åtta, japp åtta en lördag, då brukar jag ligga och dra mig..=) men idag vänta jag på att mor och far skulle höra av sig..=) blev en tur till axvalla marknad..=) Vi klara oss från regnet som tur var..=) kom några små stänk med det bekom oss inte..=)

Ha ha. .  några av mina inköp idag.. =)



Jag erkänner att jag har en väskmani så denna föll mig väldigt bra i smaken..=)

Sedan gick min plånbok sönder i veckan. . alla mina mynt trillar ur så det fick bli en sån oxå..=)



Så denna fick följa med hem..=)


Jag har kommit in i en läsperiod igen så dessa två fick följa med hem med..=) kosta inte alls mkt såå..=) Deckare, sen får vi se om de är bra..=) haha

Sen åkte vi till Jula en sväng men där handla jag inget och sen åkte vi å käka på stjärngrillen..=)

Då hade klockan nästan blitt ett så tiden springer på bra..=) men en grymt rolig dag tillsammans..=) älskar verkligen min familj...=)

Snart ska jag ta en kopp kaffe och försöka plugga några matte tal sen dags att göra sig i ordning och fira kära gumz..=)

Ha en riktigt skön lördag.=)



Kram

Lite kort. .

Japp hinner inte med nåt vidare långt inlägg, ska snart byta om och åka och fira mormor och morfar som firar sig idag..=) Morfar fyllde för två helger sen och Mormor fyller år IDAG så GRATTIS=)

Men hitta sladden till kameran så tänkte slänga ut nåt kort..=)




Söta Willie..=)
kan tänka mig att gumz var irriterad på honom när hon skulle hem..=P



Men han är ju riktigt söööt




Söta Mollie..=)



Nää vad då kolla in i kameran..:P



Riktigt skojj vart det..=)

Ha en riktigt skön fredags kväll nu..=)

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam

Matte dagar + trevliga glass stunder

Japp det kan man väl säga att dagarna har innebärt. .  matte från morron till kväll. . nja inte riktigt men nästan. .  har vart duktig iallafall och sitter mellan 3-5 timmar om dagen. . det blir en del. . 

I tisdags, så kommer jag faktiskt inte ihåg vad jag gjorde mer på kvällen. .  Plugga antar jag eller om jag gjorde nåt här hemma. .  ja minnet är bra men kort. . .

igår plugga jag större delen av dagen. . först rehab och sedan var det Matteplugg med Ulle. . fast vi gav upp efter ett par timmar, brandlarmet gick ändå så då passa vi på att knalla bort till bilarna. . .haha

gick till apoteket och hämta ut pollen mediciner. . nu börjar näsan rätta sig till men annars så är det kämpigt. . hatar detta. .  nysa en 20 ggr på rad och ögonen kliar och man är allmänt nere. . nej de är inte alls skojj även om våren är super fin årstid..=)

Sedan blev det en tur till mor & far på lite kaffe..=) Tjöta lite och hade det riktigt skojj..=) TACK för att ni finns..=)

Efter det så skicka gumz att hon var på väg in med en av valparna. .  =) Wille som är livrädd för bilar och sätter sig ner varje gång. .  men super skojj..=) Tog en del kort men hittar inte sladden till kameran så får ta det imorrn..=)
Tog en glass och frös lite.. haha sedan vägra tyligen vovven att gå mer så hon fick skjuts hem . . haha. . *det är ju en hane så kasnke därför*

Idag har det varit matte och sedan var vi på ambulansstationen i Skara på studiebesök. . de visade vilka resurser de har och berätta hur de jobba m.m. ja intressant var de allt. . men vet itne om jag skulle klara av att jobba med det. .

Å nu ikväll var det en *dejt* med Gumz och Mollie..=) den andra av valparna. . inte lika rädd och super mysig. .
*måste hitta sladden till kameran*

För en stund sen prata jag med min kusin och fick lite expert hjälp med matten.=) TAAAAAAACK!!!

å nu ska jag snart krypa under täcket. .  ska vara i skolan imorrn mellan 8-14.15 och sen ska jag på kalas på kvällen!!


Nepp hoppas eran dag har vart riktigt bra=)




Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Wieeee

Jag klara det..=) fy fan vad gött..=) Det känns så jäkla underbart..=)
En del att kasta bakom ryggen. . =) sedan gick det grymt bra på några inlämningar..=) allt känns toppen..=)

Bara kämpa på med de få som är kvar..=)

Sitter här och är mätt och belåten nu..=) med en kopp kaffe framför mig. .

ska snart ta fram min kära mattebok och plugga inför nästa prov som är om en vecka. . då är man lika nervös igen. .  men det ska gå det med..=) allt går om bara man vill..=)

Hoppas eran dag har varit kanon..=)




Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Helt slut. . .

Bara längtar efter att krypa under täcket och det kommer nog bli rätt snart om jag känner mig rätt.. eller så somnar jag i soffan. .  Antingen eller.. .haha  då är man trött... rejält trött. . . Nyser som fan gör jag med. . . jävla pollen. . .

Helgen var som sagt underbar..=) Fast en hel del matte plugg inför provet idag. . . 

Det kändes bra, fast sen om det gick det är en annan femma. .  Kom på en fråga på parkeringen som bara blev en aha upplevelse och som jag har bara grämmer mig för att hur katten kunde jag glömma av det. . .??!!??!!??!?!?!??!


Bara hoppas att resten gick bra..=) *håll tummarna*

Nu är det dags för nästa prov nästa vecka. . .såå bara sätta fart med mera. . fast det gör vi imorrn. . 

I efm har jag inte gjort så särskilt mkt. . tvättat lite diskat lite. .  å gjort ett skolarbete som kan skickas in nu. . såå ja det har väl blitt en del. . .

nej varva ner i soffan en stund innan jag kryper under täcket. . .





Kramar


Underbara helg!!

Är slut och det är måndag morgon.. Tiden går lite för fort. . =/ tyvärr. .  men har haft en underbar helg..=)

Tyvärr har jag inte hunnit blogga men det har varit rätt skönt med..=) Hinner nog inte med ett fullt inlägg nu heller för ska iväg och plugga matte nu. . har prov idag tjugo över ett och vi sitter ett gäng innan och pluggar ihop..=) blir lite mer gjort då. . =) Nu tror jag att jag kan det..=) får hoppas det håller i sig bara..=) att man inte får hjärnsläpp mitt upp i allt..=/ men det tror vi inte..=) utan detta klarar jag..=)

I fredags så var jag iväg med ett par kompisar..=) riktigt skojj var det att träffa er..=) TACK för en underbar kväll...=)

Lördagen bestod av matteplugg.. =/ sedan kom gumz hit..=)

Vi hade en TJEJ/SPA kväll =) Tack gumz för en super kväll..=) Alltid roligt att umgås med dig..=)

Bli inte förskrämda nu över korten . .;)






Sminkat bara ena ögat. . lite skillnad är det allt..=)




Sminka gumz lite..=) Jätte fint gumz..=)




Nu hinner jag inte mer..=)

kanske blir senare när jag kommer hem..=)

Håll tummarna idag nu

Kraaaaaaam

RSS 2.0