Brr riktigt kallt. . .

Ute. . Har kommit hem. . tagit en dusch å druckit två koppar kaffe men får nog ta en dusch till . .

Känner mig riktigt duktigt. . idag blev det en prommenad med Hera på 1.5 timmar..=) *klapp på huvudet*

Innan det så ringde min kära mor och far å bjöd på middag på stan..=) *Tackar=)*

Annars känner jag mig fortfarande bakis. . ont i skallen och mör i kroppen men det behövs nog lite sömn. . Kan kännas som det är de som fattas. . Tar igen det i natt. .

Är ju ledig imorrn från skolan. . alltid ledig måndagar och denna vecka ser det ut som onsdag med..=) Aldrig fel...;)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen igen. .


Kramar

Johanna


Känner mig . . .

Nästan lite bakis idag. . fast jag inte drack en droppe alkohol igår. . . rätt läbbig känsla egentligen. . Huvudvärker och hela kroppen känns bortdomnad. . Ja det blir nog bra me det. .

Halv 5 slutade idioterna att spela. . HALV JÄVLA 5. . .!! Trodde jag skulle smälla av. . Kunde väl små somna lite som men rätt som det var drog de igång musiken på hög nivå. . flög upp ur sängen flera gånger. .

Idag blir det nog att plocka lite här hemma. . Hade fått ett sms idag med om jag kunde ta ut Hera med, så ska väl försöka med det. . =) Kanske blir bra att komma ut lite. .


Nej nu ska jag njuta av mitt kaffe..=)

Kramar

Johanna


Borde sova. .

Men det är inte så lätt när grannen har fest under mig.  . säger ingenting om det händer någongång ibland eller att man säger till innan. . - du ja ska ha fest i helgen och det kanske blir lite sent..??!!=) de gillar jag men de har de inte gjort och spelat som fan de senaste nätterna såå. .  blir lite trött på dem. . Tur att man inte ska upp tidigt imorrn å jobba eller nåt. . då hade det nästan vart skottpengar på dem. .

Tänker inte bara på mig själv. . vi har barnfamiljer i trappuppgången och några äldre. . bl.a. en tant på 85 bast. . hoppas hon hör riktigt dåligt så kanske hon sover ändå..;)
De är lite knepiga med så vet inte om jag vågar att gå ner och säga till heller. . ja nu är klockan snart halv två så det kanske man kan göra med gott samvete. . ??!!??!!


Annars har dagen vart bra. . hämtade mina kära bröder + flickvän och körde hem ena brodern till henne och den andra körde jag hem till mor & far..=) Blidde lite kaffe och kortspel..=) Tack mamma å pappa..=) Älskar er, ja mina bröder med för den delen. .  . ;)

Annars ikväll så har vi umgåtts med nåra kompisar till gumz, god mat å lite spel..


Nepp om jag ska ta mod å hugga ifrån eller bara gå å lägga mig å dra täcket över huvudet. . ??!!??!!


Kramar

Johanna

Brr. . svinkallt ute juuuu.....

Japp det är verkligen inte värme ute. . vill ha SOMMAR nu. . nej är ingen vintermänniska. . visst kan det vara fint med snö men inte så jäkla kallt å då ska det inte bli tö å elände sedan. . det blir det ju alltid å så fryser det på nu igen å så blir det svinhalt ute. . .

Nää snö = elände. .


Igår vart det riktigt trevligt..=) Gumz kom hit å så gick vi å hämtade Hera. . =) Det var riktigt tur att man hade på sig rejält med kläder. . både långkallingar å tjocka tröjor. . ja frös inte. . men det gjorde gumz..=( stackarn. . 

Hera tyckte om snön iallafall, hon skötte sig riktigt bra..=) Vi mötte ett par hundar å då skällde hon men de andra skällde lika mkt de. . haha gumz hoppa högt iallafall när jag röt till på Hera. . men annars gick det kanon..=) Ho älskar ju verkligen snön..=) skulle tatt med kameran men det blidde inte riktigt så..=/ får ta de nästa gång..=)


Nu får vi se om vad som händer idag..=) Kan bli en sväng till mor och far..=) Sedan ev umgås me Gumz ikväll med..=)

Ha de nu riktigt skönt eller ja som ni kan i kylan..=)


Massa kramar

Johanna






Lite kort ifrån värmen..=)


Fredag igen!!

Japp veckorna knallar på i sin gilla gång å det är redan helg..=)

Provet idag, gick bra.. tror jag iallafall... Svara på allt, det var en fråga som jag kände att jag inte hade riktigt koll på. . men det lär ju märkas när vi får besked..=)

klara den muntliga redovisningen iallafall..=) SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT!!! Den vart jag lite orolig för men det gick jätte bra enligt läraren..=)

PPD testet visa igenting den här gången heller. . så nu ska jag snart få sprutan. . Brr vill inte men det ska ju vara bra sägs det. .

Ikväll ska jag ut å gå med gumz å Hera..=) hennes matte är inte hemma såå då får jag rycka in..=) hon är ju snö tokig så det är lite skojj att gå ut med henne nu..;)

Kom på mig själv förut i veckan att jag är ju inte van att vara ledig varje helg eller jämt. . ja förutom skolan då. . men de är rätt gött..=) haha ja en lär la sig detta med..;)


Nepp nu ska jag sova lite tror jag eller diska. . har en del tvätt att vika med såå... ja vi får se vad det blir..=P

Ha de riktigt skönt

kramar
Johanna



Prov!!

Japp prov imorrn. . såå har studat hela dagen kan man säga. . vart ute å gick en liten sväng idag med..=) Skönt ute såå... men annars har jag pluggat å pluggat å pluggat. .

det som inte sitter nu fastnar inte alls. . men nu ska jag ta å krypa under täcket. . ska till VCT imorrn med såå.. kl 09 sedan blir det skolan å läsa igenom allt igen innan provet. .

ska vara hundvakt imorrn kväll eller ja ska ut å gå med vovven mellan 7-8 eller nåt....

Nepp en annan bok å bara läsa lite. . just nu snurrar det i skallen om cirkulation, artärer och vener kapillärer, hjärtinfark, agina pectoris(kärlkramp) cor in comp.. å en massa annat. . .

Ha det gött..=)

kramar

Johanna


Tiden knallar på. . .

Japp det gör den. . idag är det redan onsdag. . Vart i skolan en snabbis idag kan man säga. . skulle slutat kl 10.55 men fick sluta redan tio över eller vad hon nu vart. . direkt efter den muntliga redovisningen. . den gick faktiskt bra så det är riktigt skönt att den är avslutad..=)

Men nu ska vi se vad har jag gjort i veckan. . i måndags så bestod väl den större tiden av att plugga. . har prov på fredag.... cirkulationen och olika sjukdomar. . ja det ska nog gå bra det med. ..=)

Igår vart det skola mellan 8-9.30 och vi fick se en film om, nu tappar jag ord här. . den handla om Joakim Öwre som var med om en skateboard olycka 2001 och då skadade han hjärnstammen och låg i koma i 4 månder innan han vaknade upp. . hemskt... tur att han hade köpt hjälm & använde det..=) Iallafall den kämparglöden han hade och den viljan att bli så bra som möjligt. . träna var ordet. . när personer får bromsa honom för att ska orka med. . Hans vänner ställde och fanns där för honom även olyckan. . Helt otroligt. . Dokumentär heter det. . haha

Sedan fick jag träffa grannens pojkvän, rolig prick..=)

Å det går bättre och bättre med Dino med.=) nu är det bara ett skall när jag kommer dit..=) haha

Nej om jag ska återgå till mina kära böcker eller ta å städa lite. . ja det var den vanliga frågan det..;)


Kramar

Johanna



söndag kväll!!!!

Japp nu vart det redan söndag kväll å jag har haft en underbart trevlig helg. . En av de bättre på länge..=)

Tack alla som förgyllde min helg!!


I fredags träffade jag gumz..=) Vi skulle gått en prommenad men det blev inte så. .för när jag gick ut å vänta på henne såå såg jag att det var en lampa tänd i min grannes lägenhet och jag visste att de inte var hemma såå skicka ett sms å så ringde hon när gumz å ja hade åkt iväg. . Jag är inte hemma å hon trodde att den som sålde lägenheten till henne hade kvar en nyckel så blev lite orolig. . så jag å gumz snabba på våra ärenden på stan och åkte hem . . plinga på dörren men ingen öppna såå vi tror att det var hon som glömde lampan. . men hon var ganska säker på att hon inte hade gjort det. .

Jag å gumz hade en ritkigt trevlig kväll. . satt å prata, filmen var väl ingen höjdare men vi hade tjejsnack..=) TACK GUMMAN!!!

Igår på dagen åkte jag ut till mor & far en sväng..=) eller ja till kvällen. . fick god mat och gick en prommenad, tjöta lite skit å spelade poker..=) haha jag vann en omgång iallafall..=) vi spelar bara om poäng så inga pengar inblandade. . bara lite roligt och underhållning på ett par timmar..=)

Sedan smsa gumz och frågade om jag ville hänga med till ett par kompisar till henne och spela lite spel. . Kände dom inte alls väl och var rätt nervös kan jag säga. . varför vet jag inte men man är väl rädd för vad folk ska tycka om en tror jag. . Det var riktigt trevligt iallafall, fast det första jag fick göra var att ställa mig å göra pizzadeg. . inget som jag är van vid . . tror aldrig jag har gjort det så innan och en av killarna som skulle komma dit är kock. . haha gjorde ju mig inte mindre nervösare...:P men som sagt maten smaka bra och det avr riktigt skojj..=) Tack gumman för att du fick med mig dit..=)


Idag har jag först umgås me Daggan och Anders å deras huliganer=) lämna lite papper och drack mängdvis med kaffe..:P haha... gott gott gott å en massa snack ..=)TACK !!!

ikväll vart en gammal granne här, som bodde ute hos mor & far förut. .  dottern skulle låna mitt internet. . och skicka in lite skolsaker. . Så det vart trevligt..:)


nepp nu ska jag grejja lite här borde plugga eftersom jag har både en muntlig redovisning & ett prov denna vecka som kommer...


Ha de nu riktigt gött!!

Kramar

Johanna





Just det ja!!

Tänkte jag skulle länka till brorsansida med... haha minnet är ju BRA men KORT!!

http://www.hem.passagen.se/christianandersson/


Johanna

HELG!!

Japp det är de nu..=) WIIIEEE!!!

Haha nej skämt å sido det känns som vilken vanlig dag som helst. . iallafall just nu. . ikväll kommer gumz hit. . vi ska hyra film och mysa riktigt mkt..=) Man kan väl säga GIRL NIGHT!!

haha

Nu ska vi se. .igår vart det skolan. . och vi hade både rehab och hab och sjukvård.. det gick helt okey en massa genomgångar. . har prov nästa vecka. . gahhh.... ja det kommer gå bra tror jag. . =)
En muntlig redovisning med. . . ja det kommer gå galant. . bara man vill så..;)

Sedan igår kväll såå. . joo nu ska vi se här lika bra att ta det från börjar. .

på mötet med kommun i onsdags så hamna jag brevid en tjej som kom från gbg och hade precis flyttat hit. . ja inte mer med det, ni vet man pratar lite och sen så. . ha det så bra. .

När jag kom in i min trappuppgång så visa det sig att det var hon som flytta in i slutet av nov här. . haha..snacka om knepigt. . haha eller roligt. . hon å deras vovve å pojkvän men som jobbar i Gbg så hon är själv en hel del här. . haha ja skojj var det iallafall..=)

Vi tog en kopp kaffe iallafall igår =)

Idag har vi vart i skolan. . hade bara sjukvård idag. . fick lägga lite önskemål om vart man vill vara på APU, jag tog IVA/Post-op/dag.kirurgi i lidköping. . om jag hamnar där det vet jag inte. . man kan alltid hoppas. .

Annars kunde man få vara på: blodsjukdomar, stroke, MAVA, KAVA(tror jag), akutmott, ortopedi och en till, var det kirurgi - njursjukdomar..??!!ja en till iallafall...

Ja vi får se vart man hamnar. . det kommer gå galant...=)

Sedan har jag vart på vct och frågat om sommarjobb, det var faktiskt en ssk som sa till mamma när hon var där igår att jag skulle ner och fråga..=) SKa ringa i slutet av mars iallafall..=) sen får vi se. .

Nu har jag plockat och gjort i ordning för gumz..=)

Ni får ha en trevlig fredagskväll!!

Kramar

Johanna



Det finns. . .

Folk till allt. . säger bara det. . Man kan bli så arg. . fan kan inte folk låta andras saker vara ifred. . *tänker på dig*

---

Det var nåt helt annat. . men ja. .

Mötet idag gick bra, förhoppningsvis sommarjobb, ska kontakta lundsbrunn med så det finns kanske en chans där oxå..=) Om man har tur. . .

Ja ni annars så har jag plockat lite här hemma. . pluggat en del med för den delen. .

Funderar faktiskt på att krypa till kojjs snart. . lite trötter. . tog precis en vaaaaaaaaaarm dusch. .det finns inge bättre... nackdelen är att huden blir så torr. . vad använder ni för lotion??

=)

Just det ja. . brorsan har gjort en egen sida. . den kom ut för ett tagsen. . kanon bra jobbat. . den är riktigt snygg. . =)

Nepp göra nåt . .

kram

Johanna


Dagarna knallar. .

På i sin enda. .

Idag har det vart skola. . först kursen sjukvård och sedan rehab och hab. . Intressant bägge två men är nog inte riktigt van att gå upp tidigt . . haha.... men det är gött på ett sätt det med.....=) Då är man tröttare på kvällen..;)


Nu ska jag snart iväg på möte. . ang skara kommun söker sommarjobbare under 2010 och då är det kanske bra att visa framfötter. . ja om inte annat få lite info... Fast just nu skulle jag bara vilja krypa under filten i soffan å blunda lite lätt..;)


Nej ska väl snart göra mig i ordning här. . Inte så mkt men så man får med sig lite. . måste handla smör och bröd med för det är slut här hemma. . hoppar nog in på Netto när jag går hem. .

Hoppas era dag har vart bra.!!!=)


Massa kramar Johanna



Kvällen!!

Kvällen på er..=)

hur står det till??

Haha här knallar det, ska absolut inte klaga. . även ifall igår kväll inte var min dag. . nepp ingen JohannaDag då inte. .

Idag har jag vart på rehab & hab kursen. . Gick kanon . . är en ritktigt intressant kurs. . men det roligaste kommer bli imorgon. . haha vi har ju sjukvård med ungdomarna. . fatta en känner sig nästan gammel då..=P haha

Ojj jag har vart arg idag, en riktigt jävla häxa kan man säga. . svarta ögon å horn som växte ut..=P Nej allvarligt talat så var jag asförbannad idag. . fick ett medelande när jag kom hem från skolan idag ang. csn att jag bara ska läsa 50 p enligt skolan i vår så jag är inte berättigad nåt csn lån. . vad faan jag läser ju två kurser nu på 300p???

Ringde iallafall skolan receptionen där. . å de är la inte riktigt kloka. . Nää men det står så i våra datorer. . VA FAAAN jag regga mig den 7 januari för att man skulle å då skulle jag inte ens läsa de därra 50p.... Öhh jag vet inte hur jag ska hjälpa dig. . nej hon kunde ABSOLUT ingenting. . noll koll.... såå jag sa bara jag tar kontakt med kuratorn såvar bara att sticka dit igen och prata med henne.. hon fatta heller ingenting och skulle fixa det efter lunch. .

Det roligaste eller tråkigaste är att det är flera i klassen som det har krånglat för. . en hel del. . dåå börjar man fundera vad de håller på med och då är det inte CSN utan det är skolan som krånglar.  .

Ja hoppas verkligen allt har löst sig nu. .

nepp nu ska jag ta å packa väskan inför morgon, både sjukvård och rehab och hab...

Sussa gött

kram

Johanna

Kurs sjukvård..!!

Japp den startade idag. . den kommer att bli otroligt intressant och roligt. . dock kommer det bli mkt att kämpa med men det kanske det kommer vara värt...=)

haha vi läser med ungdomar nu, de i åk 3 och vi va väl där 5 min innan det starta och då så sa nån ska vi inte läsa med åk 3?? å läraren bara, HAHA ja men de kommer aldrig i tid eller är tidiga..=P haha

dock är jag lite arg idag. . gjorde ju en test för Turberkulos i höstas och väntade på en kallelse att få sprutan, de ville köra ihop en massa för det kostade för mkt om man tog en och en. . Tror man försöker få ihop 10 pers samtidigt. . å ja jag vet man skulle gjort det i termin 1 men vi hade ingen praktik då som påverkade det. . Jag fick ingen kallelse iallafall och bytte vårdcentral i samma veva. . p.g.a. en annan orsak som vi inte ska ta upp nu men nu måste jag göra om testet och betala yttligare en gång för detta. . Ja nu är det tid bokad och nu får vi hoppas det blir av. .

Nu ska jag ta en dusch å sedan fortsätta plugga lite..=)

Kramar

Johanna



Måndag...

Är det idag ja. . Redan den 18 januari. . snart en månad på det nya året . . kors i taket vad tiden springen på. . Riktigt knäppt om jag får säga det. .

Ska snart sminka mig å fixa håret för att ha lektion i skolan. . idag ska vi börja kursen sjukvård. . ska bli riktigt roligt. . . Skönt att det kommer igång mer. . .

Usch seg som katten idag. . slog i lilltån igår i sängen, självklart den som är illa tilltuggad innan med en blåsa..;) haha

Fastna i en bok igår med. . en vanlig kärleksroman. . men den var riktigt bra såå det blev att läsa ut den. . 

Nepp sätta lite fart här nu kanske. . . ska dricka kaffe med Daggan innan..;)

Kramar

Johanna


Det vart inte lätt..

Nej det vart det inte men ska inte börja med detta.!!


Idag har jag vart ute hos mor och far och de hade röjt i deras skrubb, en sådan som alla har där man bara lägger in grejjer..=) haha de hittade min gamla Barbie dockor där. . haha sikka minnen det kom fram dåå... haha.. skratta bra mkt för brorsan tjej var där med och vi satt där å skämtade... haha... vad man jämt lekte med dem när man var lite. . alltid, de var med överallt. . på utflykt, till kompisar ja över allt. . den kom fram en hel del iallafall...

Minns särskilt en jag hade fick när vad kunde jag vart, en 7 år eller något. . jag hade opererat polyperna och då fick jag den i bilen när vi åkte hem. . Det minns jag de andra minns jag inte riktigt, saknar dock mina hästar men de kanske kommer fram någongång de med...

Mamma hittade även mina första träskor. . å vet du vad gumman, de var ROSA!! haha kanske var en 3 år när jag använde dem. . ska fota dem någon dag när jag är där ute. . hade inte med mig kameran idag. .

Sedan fanns det en del skolböcker där med. . sikken handstil man hade då. . ojojoj jag som tycker jag har dålig handstil nu men vad hade jag inte då. .  haha....

Nu till kvällen, kl 18 var jag i Skövde och skulle lämna nyckeln, självklart vart det kaffe oxå... lite fika. . det kändes konstig på nåt sätt.. om det blev ett bra avslut det vet jag inte. . men nu var det gjort iallafall...

nu ska jag vidare med mitt liv och det kommer lyckas bra!! Kanske var det bästa som hade hänt. .

Nepp nu ska jag ta kudden. . har en del att fixa imorrn innan skolan...

ha det riktigt bra nu..=)

Kramar

Johanna



Tjolahopp!!

Japp God förmiddag på er alla!!

Hoppas allt är bra med er..=) Själv har jag kvinnobekymmer utan dess like. . så får gå på alvedon idag.. Hatar skiten. . har förgrymmat ont i magen. .

Igår så blev det en liten prommenad på dagen. . har lite för ont i mina fötter för att klara av en längre just nu..=/ Hela ena lilltån är en stor blåsa. . ont som skam. . ska hitta nåt mer plåtser att linda in den i..=)

Annars så börja jag gå igenom några lådor jag har i min bokhylla. . har blivit bara lägga ner saker där såå nu är det lite bättre ordning. .

Ska snart göra mig i ordning här. . för att fara ut till mor och far. . ska hämta upp bror och hans tjej först. . för de ska med ut. .

Sedan ska jag vara i skövde till 18.00 ikväll, lämna nyckel och göra ett gott avslut. .  såå det känns skönt. . sen kan jag lämna det bakom mig. .

Nepp nu ska jag sätta lite fart här. . annars blir de inge gjort. .

Mamma skulle ha egna köttbullar och potätter och sås idag..*mumma*


Kramar

Johanna



Halloy!!

Fasen vad svårt det ska vara att sätta rubrik på allt då..=P haha


Hoppas eran natt har varit god, själv har jag sovit uruselt..=/ men jag var så trött igår ändå när jag gick och la mig. .

Det blev  en prommenad med gumman igår å båda vovvarna..=) hehe både Akita och Freddie..=) Tack gumman..=) riktigt skönt vart det med..=) Vi gick väl en timma iallafall..=) skööönt vart det, lagom kallt ute..=) Fina röda kinder hade man när man kom hem å röda fötter .. . fått två fina blåsor på mina fötter. . ena lilltån å under foten på den andra. . men det ska väl gå ändå..=) hihi....=)

Idag får vi se vad som händer, tänkte fortsätta lite här hemma tror jag..=) det skulle verkligen behövas. . eller ja inte så farligt men har börjat gå igenom saker som jag har låtit vara för man inte har orkat. .

Får se det blir nog en blogg till lite senare... dags att svälja kaffet och hitta lite bra musik på Spotify..=)

Kramar

Johanna






Söta Freddie=) hehe



Gosiga Akita..=)



Underbara Gumz..=)

Prommenad..=)

Halloy..=)

Känns som det kommer bli en del uppdateringar det sista... haha... Så man har lite koll på vad man gör under dagarna. . blir glömsker ibland..=P haha

Idag blev det en prommenad på 1 timma med Liten och Hera. . det gick faktiskt kanon, förutom när det kom 2 stora hundar i en trädgård som skällde rejält. . det gillade inte Hera. . men jag sa till henne och la armen om bogen på na såå lugna hon sig. . tror det kommer gå galant med henne. . =) Bara jag får in som en rutin att komma ut är jag glad..=)

Idag kanske det blir en prommenad till med gumz..=) Får se om det blir bara hon eller om hon tar med Akita och Freddie eller en utav dem. . det märker vi, ska höras av om en stund..=)

Nepp nu ska jag njuta av min kopp kaffe..=)

Ha det såå gött=)

kramar

Johanna


Minnet bra men kort..!!

Glömde ju skriva att CSN har godkänt min ansökan om lån denna termin.... det gick fort å det känns jävligt skönt. . även om det inte är roligt att leva på lånade pengar meen de är himla skönt att veta att ekonmisk kommer jag överleva. . . =)


hehe nu ska jag tillbaka till disken. . eller inte nu ringer det visst här


Johanna

Fredag!!

Japp det vart det idag. . .=) kasnke skönt för många. . själv är jag ledig idag..  i.o.m. att kursen sjukvård inte startar förrän nästa vecka. .

Längtar tills dess. . får lite mer att göra på veckorna..=) haha... kommer klättra på väggarna annars. . haha får hopppas  det blir lite prov och en del inlämningsuppgifter så man har lite att göra. .

haha förhoppninsvis kommer mitt hem skina som bara solen sen när jag har gått igenom allt från grund och botten..=P haha... just nu njaaa..men det kommer. . börjar gå igenom lådor och kassar. . man har möe skit man inte använder....haha...

Nu väntar jag på att Liten ska ringa så vi ska ut me Hera..=) det ska bli riktigt skönt. . förhoppningsvis så möter vi inte så många hundar ute...:P hon är inte överförtjust i andra hundar. . hon har antagligen blivit attackerad när hon var liten..=/ stackare. . men hon skäller såå in i den bara. . .

Nepp kanske ska ta å diska lite nu. . eller joo det får det nog bli..=P

ha en skön fredag..;)

kramar
Johanna







Hemkommen!!

Tjabba!!

haha en uppdatering till idag..=)

Skolan vart det trevlig. . lite genomgång av skillnad mellan arbetsterapi och sjukgymnastik. . lite vad de olika yrken innebär och deras ansvar för rehabilitering och habilitering. . =)

Sedan träffa jag brorsan en sväng..=) Alltid skojj..=) han skulle vidare till tösa sen..;)

Hoppade in på munken för att handla lite. . lite middags mat som vart slut här hemma. . å hittade kyckling som var billig och ett bra märke så nu lär det bli en del kyckling framöver..=) men idag blev det tacos paj..=) Mumme det med..;) hihi

Precis när jag satte mig och käka så ringde Gun och frågade om jag skulle med ut och gå, så det blev hon jag Liten och Hera.. deras vovve. . får komma när jag vill och hämta henne för en prommenad..=) det är riktigt snällt. . skönt att gå ut och släppa allt. . Hon frågade även om jag kunde ta en prommenad med Hera den 29 för då var alla borta hela kvällen.. Inga problem...

Imorrn blir det en prommenad med Fia och hennes underbara vovvar tror jag..=) och Liten skulle komma med Hera på dagen med... haha här ska det förbrännas kalorier. . nej kanske inte såå men det ska bli mer prommenader. . idag vart det inte riktigt meningen att jag skulle ut för har en del att göra hemma men det får bli imorrn. . tänkte ställa kl på 8 sen om jag kommer upp är en annan femma. .

Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe..=) har faktiskt inte druckit så mkt kaffe idag så ligger efter..;) haha...

Får se om det blir antikrundan eller gränsbevakarna USA, antikrundan går ju på svt play..;) haha....

Nepp ni får ha en riktigt trevlig kväll!!

kramar

Johanna


God förmiddag..=)

Japp det kan man väl säga att det är..=) Kl är ju elva så..=) haha... Ska snart göra mig i ordning för skolan. . Har en lektion idag med. . som sagt det har inte riktigt börjat än. . det gör väl det i nästa vecka. . då drar sjukvård igång. .

Får se vart man hamnar på praktik idag då... det kommer bli på sjukhus men vart det vet jag inte. . skövde eller lidköping.. I skövde vet jag att jag har sovplats om jag får jobb kväll - dag... slippa lite bensinpengar och mer sov tid. . det har jag inte i Lidköping men det löser sig alltid..=) inget är väl omöjligt. . haha...

Som jag skrev igår så verkar en del har löst sig för mig och jag känner mig lugn, nu har jag koll på läget. .

Ska endast till jobbet på söndag och lämna nyckeln och ta en bra avsked. . sen behöver jag aldrig träffa dem mer. . visst kommer sakna vissa men som många har sagt så vart det nog meningen med detta. . . Nu kanske jag kan läsa det jag vill. . ja det får vi se. . ska ju klara av matte b dvs. . meen det kommer inte än. .

NU känner jag att jag måste få rutin på dagen. . inte sova bort dagen å se till att göra en del så man är trött på kvällen. . så man somnar. . haha ja är ingen morgon människa men det skall vi la kunna ändra...

Nej nu ska jag sminka mig och klä på mig lite. . ni får ha en riktigt bra dag nu..=)

Så hörs vi säkert av..=)

Massa kramar

Johanna



haha känner jag rätt är det gumz som har fotat..:P haha på rådhuset i Skövde..=P

Första lektionen i skolan. . . .

Haha japp. . första lektionen idag efter jul uppehållet. . haha liten små start med kursen rehabilitering och habilitering. . =) Det kommer nog bli en kanon kurs tror jag..=) Ska bli skönt att dra igång ordentligt nu i nästa vecka. . såå man har lite mer rutin på dagen. . .

Idag har jag även skicka in ansökan om CSN för vårterminen, pratat med Syon om högskolekompitens så det blir att läsa matte B under våren här med. . hur det nu ska gå. . får hoppas på det bästa. . =) haha... det var ju nåra år sen sist om man säger så..=)

Kontaktat kontoret och Akassan idag med. .  ja ni dagen går i ett...

Tjötat med Mormor & morfar å sedan farmor & farfar... Japp...=) trevligt vart det iallafall..=)

Nej ni nu ska jag diska och plocka lite..=) ska göra i ordning en pärm hade jag tänkt...

ha de nu riktigt gött i kylan..=) Och köra lugnt imorrn nu..=) lär vara halka utan dess like...


Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Johanna




Vilken start på 2010!!

Japp det kan man verkligen säga. .

Den var absolut inte det bästa. . inte alls. . blev uppsagd igår kl 13.00 via telefon från kontoret. . Kände väl på mig nåt redan i fredags när jag jobbade och bara invänta svar, kändes riktigt surt att jobba hela helgen då meen det gjorde jag. . rak i ryggen. . . många skulle gått hem tror jag, bli allvarligt sjuka. . Kändes som man ville det. . meen japp jag gjorde mina timmar. .

Får full lön nu i en månad men har ingen arbetsplikt. . så går hemma med full betalt till 11 februari. .
Ska söka CSN lån nu den tiden som är kvar i skolan. . sikken tur att jag har den iallafall..=)

Jaja Allt ska nog gå vägen men det känns lite surt. . personlig assistent är nog slut för min del iallafall... det känns som man få ge så mkt men få så lite tillbaka. . det är de värsta. . Jag tyckte jag gjorde mitt bästa och ställde alltid upp men det gjorde tydligen ingen skillnad. . Hade jag gjort nåt fel då hade jag tatt åt mig. . meeeen ja kände att jag inte har gjort det. . ja det är ju som det är. . får leva därefter. .

Kanske söker vidare... till sjuksköterska. . . har tänkt på det och när jag gjorde praktiken på vårdcentralen kände jag distriksköterska kanske skulle vara något för mig. . man har kontinuerlig kontakt med flera patienter och man kan jobba både via hemvård och vct å själklart sjukhus med. .

Bara för att en av mina vänner läser till ssk så är det inte därför jag tänker göra det utan det är för att jag vill, har inte vågat nämna det förut för folk bedömmer en kasnke då som att härma henne men det är inte därför utan för det är något jag VILL göra. . Jag vill utbilda mig vidare och vill bli detta... sen om jag lyckas det är en annan femma. . för hoppas det kommer tillbaka till skövde, för jag vet inte om jag vill flytta på mig. .


Nepp nu ska jag ta kudden. . sov trots allt riktigt bra i natt men vart ute å gått i nästan 2 timmar idag såå den friska luften har gjort mig trött...

Imorrn är det första lektionen i skolan imorrn. . rehabilitering och habilitering. . ska bli intressant..=)

Kramar

Johanna


Fortsättning på min resumé av år 2009=)

Tänkte att det inte få så lång tid nu emellan och jag har vänt på dygnet tror jag så kan inte sova lika bra att skriva lite då..=)


Juli

Ja då var de semester och ett jäkla åskväder ett tag. . men den 4 juli sken solen, iallafall när vi var ute och min kära kusin blev fru tidblom..=) Ett vackert bröllop och sikken fest det var efteråt..=) Ojojoj minns det som igår... riktigt skojj var det iallafall..=) å vackert... =)

sedan vart de ju en annan resa med gumz med. . hahahahaha..åka ner till skåne för att köpa en kanin... ja du gumman har blitt dumförklarad många gånger för den resan haha.. ja trevlig var det iallafall..=) haha å han var ju lite söt iallafall knutte..;)

Jo min kära far fyllde 50 år med.. så lite bus å firande vart det då med..=) Tänk nu har du blitt gubbe på riktigt..=)

Å sen vart jag å brorsorna på Harry Potter premiären och hade en riktigt trevlig kväll..=)











Augusti

Ja ni denna månad minns jag inte så mkt utav. . tror det vart rätt mkt jobb om jag minns rätt...

Just det ja. . var i Gbg med mor å far å bror min... =) trevligt..=) haha åkte mest bil men det vart skojj..=)

en del kräftor och räkor hos dem med denna månad..=)
och marknad som vanligt den sista helgen..=)

haha minnet är bra men kort..=)

Skolan började igen i slutet av augusti. . det var lite knas innan man fick i ordning på tiderna om jag minns rätt... haha....








September

Ja ni denna månad bestod mest av jobb och skola. . det drog igång ordentligt med allt..

Umgicks lite gumz.. annars tror jag inte det hanns med så mkt mer. . 

tråkigt men sant. . .




Oktober. .

Lika tråkigt månad detta... jag är ju ingen höst människa heller såå det blev mest jobb coh plugg då med. . vart en tripp med mor och far till Skövde, de shoppade loss lite..;) haha nej lite kläder och jag fick mina skor..=)

Vart ju förkyld då med såå blev en del hemma. . .




November

Japp praktiken började och det minska lite med jobb. . hade dock en del arbeten kvar i skolan att göra men orkade inte riktigt med det...

Min praktik var helt underbar, fick verkligen vara med om otroligt mycket och testa en hel del .. . . fattar nog inte vilken tur jag hade...  Det som är mest synd är att bägge mina handledare är uppsagda nu. . .

Gjorde 271 timmar denna månad totalt och därför hann jag inte med så mkt mer. .

Fikade med Daggan och hennes Gute..;)



(underbar praktiktid)

December

Ja ni det vart en början till julstress, snön kom och det började bli jäkla kallt.... (iallafall i slutet..)

Nepp annars har de vart en jäkla massa jobb närmare 200 timmar den månaden. . blir en fin lön i Januari..=)

Åt underbar julmiddag med släkten på mammas sida..=) Sedan ut å käka å bio med brudarna..=) New Moon...

Julbord med jobbet och en trevlig kväll på Idas brygga..=)

Sedan julfirande med inslag av jobb eller tvärt om på julafton i skövde..=) hos farmor och farfar och sedan juldagen på efms fika hos mormor & morfar..=)

Nyår firades hos underbara vännerna i Källby med 3 rätters middag och rakter=)




Liten lätt resumé av mitt år. . kom på en del nu meeen det var la inge viktigt..=) rätt nöjd med vad jag har åsta kommit under detta år och vi får se vad 2010 har att erbjuda..=)

Nej mina kära vänner ha de riktigt gott å Natti natti på er..=)

Kramar

Johanna


Tänkte skriva lite om året som gått!!

Japp sitter här hemma i soffan och fryser. . trött som skam är jag med. . Sovit uruselt i natt. . =/ vette katten vad det var men antagligen så var det för att jag sov dåligt natten tills igår. . det kan ju faktiskt hålla i sig. . men idag blir det en slapp dag hemma. . känns som det vore på sin plats. . kanske små grejjar med lite annat som jag har kvar att göra. . på lite papper och så . .städat är det ju, ja förutom disken som finns. . .

Men nu om året som har gått. . tänkte ta månad för månad...=)

Januari 2009

Ja ni då började skolan, nevös som skam, både inför hur skolan var, vilka som skulle gå i klassen och hur jobbet skulle reagera på en del byten också. . men framför allt hur jag skulle orka med det. .  Det gick ju faktiskt, efter många om och men så se katten att det gick..=) haha jag är fan bäst ibland..=) (Om jag får skryta lite..;) )


(bild från 2009-01-08)

Februari:

Skolan knallade på i sin gilla gång, en del prov och inlämningar och redovisningar, började komma in i det. .

Hade lov vecka 7 och då åkte jag ned med jobbet till Gbg och såg Bosse Parnevik - Gubbröra, ja va lite för ung för detta men det gick ju att se på, skrattade en hel del iallafall...

Bror min fyllde 18 och det var storkalas för honom..=)




Mars:

Jag tror att praktiken började då, om jag kanske minns rätt så började den lite i Februari eller så var det Mars -April. . ja nångång där iallafall... Fick praktik på Viktorias hemvård i Skara, trivdes underbart där... Kanske dock inte utveckla mig så himla mycket men fick en inblick hur hemvården fungerade. . Intressant och trevligt var det allt, de gamla ger så mkt tillbaka om man bara ägnar sig lite mer tid hos dem..=) Där var jag en ängel utan vingar. . sen om det stämmer så ja..;)




April:

Ja då började skolan igen. . full fart som vanligt..=) En hel del jobb med... men då började man vänja sig. . Jobb å skola, jobb å skola....

Påsken inföll visst då med om jag minns rätt vart det ett lugnt påskfirande, jobbade nåt och sedan umgås med lite släkt och vänner. .

Min andra bror Andreas fyllde 17=)



Maj månad

Japp då skolan slutade, fick riktigt bra betyg och var såå nöjd..=) fast det var ju i slutet av Maj...=)

Annars så fyllde mor min 51 år=) och gumman fyllde 25=) haha åkte dit först på kvällen och gratta henne=) sedan drog vi dit nåra kompisar och överraska henne lite..;) haha skojj..=) blev en nattlig prommenad och lite efter förrymda kossor..=P haha


Sedan så gjorde jag å gumman en av våra knasiga trippar förra året..=) fick helt plötsligt bestämt att vi skulle åka till Grebbestad och överraska Mattias... haha vi har ju sagt att vi ska åka dit flera ggr å nu blev det iallafall av..=P haha gumman, vi är bra tokiga vi..=P







Juni

Ja ni, då vart det en del jobb som vanligt nu då. . gött med samma inkomst som innan..=) haha hade ju gått ner i tid hela våren såå..=)

Själv fyllde man 23 och blev ett år äldre..:P haha hade lite folk här hemma då..=) trevligt värre..=)

midsommar firades i Holmestad hos Peter med hela glada gänget. . skapligt tur med vädret iallafall... dock regna det lite om jag minns rätt på dagen iallafall..=P haha

Började en skön 3 veckors semester då med..=) NICE!!!

Just det ja, fick tillbaka på skatten och köpte både tvättmaskin coh en ny sängbotten, ramen fick jag utav morbror och fru..=)

Ja nu blev det ingen ordning på det med ungefär det som hände då..=)

Just det ja en sak till hitta klännigen till bröllopet och blev super nöjd..=)





Nu breakar jag lite här.. återkommer med resterande utav året...=)

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Johanna

Riktigt längesen

Vart det nu man bloggade... har tyvärr inte hunnit med. . inte julveckan och halva förra sen har jag väl vart lite trött med... Jobbat en del och sena kvällar. . de blir inge bra de då..;)

Nu ska vi se här. . kvällen hos gumz var riktigt nice..=) MKT god mat å MÖE mat vart det med. . riktigt mätt i maggen blev man. . sedan vart det ju goos med valparna..;) de är ju såå söta... en bara smälter juu... Gossingar där..;)

Spelade spel gjorde vi och hade det riktigt skööööjjj!!!


Söndagen, tror jag att jag tillbringade hos mor & far... om jag minns rätt...;) haha... *minnet är bra men kort*

måndagen jobbade jag.. och det gjorde jag även tisdags natten. . sedan vart det lite panik. . skulle inhandla lite julklappar & dona lite innan jul. . hade faktiskt inte hunnit med det innan. . Brorsorna och jag köpte snygga ramar och skrev ut kort på oss... =) Sedan bakade jag bröd med och gav bort till släkten..=) hihi

sedan den 23 åkte jag ut till Mor och Far min för lite mat och klä granen ..=) Det har blivit tradition att göra det..;) Har ju ingen här hemma så.. får passa på nån annanstans då..;)

Julafton börjde med först jobb mellan 8-12 och sedan fira jul med farmor och farfar, faster och kusin å min kära familj.=) sedan åkte jag tillbaka till jobbet till kl 20 och kom i säng halv 4 på natten och sedan slutade jag kl 09 på juldagen. .

Hade vart lite snäll i år iallafall..=) Fick lite pengar och små kläder. . DVD tillbaka till eden.. ritkigt bra faktiskt ... sedan just det ja haha... ett skohorn mamma tröttnade visst på att jag inte hade nåt här hemma..:P haha

sedan på juldagen så åkte jag till mormor och morfar och firade med lite efm fika..=) Julmaten fick vi juu i början av december. . =) Skoj skoj..=) Familjen vart där med så klart..=) och morbror med fru.=)

Sedan vart jag rätt död på kvällen. . haha satt här hemma med lite tända ljus och en massa myyysss..



Sedan på annandagen vart det jobb igen. . 15 - 12.30 på söndagen, då åkte jag på lite mellandagsrea och hittade två par byxor, två tröjor och en ny bh. . välbehövliga inköp..=)

Måndag - onsdag jobb hela tiden. . 8-17 varje dag...

medans onsdag kväll åkte jag å mina kära bröder + Andreas flickvän och gick på bio, Göta kanal 3 - kanal kungens hemlighet. . Den var faktiskt helt okey. . inte kanon men bättre än tvåan tyckte jag iallafall..=)

Nyårsafton firades i goda vänners anda med 3 rätters middag, bus med lillgrabben och kortspel, självklart behövde grabbarna skjuta lite rakter med. . men det gillade inte minstingen riktigt haha... SKOJ och underbart gott..=) TACK Veronica och Martin för en underbart trevlig kväll!!! Å ni andra med så klart..=)


Dagen efter så åkte jag ut till mor och far, mormor coh morfar skulle dit såå det blev lite kortspel och prat. . trött vart jag iallafall... sedan hade jag en trevlig kväll!!!


I helgen så har jag tatt det rätt lugnt... fick migränanfall i lördags så det var utan dess like. . jo jag har ju fått ordning på lägenheten. . haha städat alltså..:P

På söndagskvällen tittade gumz hit en sväng för julklapps byte så det blev den första julklappen i år kan man säga..:P haha... ojoj skrattar än gumman.. knäppgök där..;)

Jobbade natten till idag och nu är jag rätt trött, inte sovit en blund idag heller så. .  Vart å klippt mig idag å nu ska jag slappa i soffan..;)

Ha de nu riktigt gött..

Kram

Johanna


RSS 2.0