GLAD MIDSOMMAR!!!

Japp ska inte skriva så mycket men önskar er alla en GLAD MIDSOMMAR!! Hoppas ni har det riktigt trevligt och njuter av det underbara vädret..=)

Själv sitter jag hos mor och far, har ätit potatis och sill och jordgubbar och glass..=)

Nu har de åkt iväg på sitt firande å jag ska snart iväg på mitt..=)


Ha det riktigt underbart nu=)

KRAMAR

Nya brillor..=)

Japp idag har jag hämtat ut mina nya brillor och linser så klart, de klarar jag mig inte utan;-)
och visat mig offentligt i glasögon på stan, iallafall i Götene för fasen vad det snurra i skallen när man bytte. . ögonen var inte alls vana. .  haha kände mig kanon full.. rejält jävla kanon alltså. . meeen det gick ju bra. .. =)

Nu funkar det bättre och jag känner mig faktiskt snygg i dem, de passa mig perfekt..=)

nej nu ska jag krama kudden, lite trött och ont i skallen men jag vet ju vad det beror på ;)

här kommer lite bilder, samt att skjortan är den jag köpte förra veckan..=)









Kramar

Ny vecka=)

Japp nu var det måndag igen och vi går in på ny vecka..=) haha tiden springer på som alltid. .  fattar det verkligen inte, nästa vecka är det första juli och sommarjobbet börjar. . 

Helgen har varit toppen..=) som alltid..=) fredagen var rätt lugn. . firade ju inget speciellt utan lite sms och samtal kom allt. .  kollade på tv. . läste en bok och var allmänt nöjd med livet.  .=)

På lördagen kom familjen hit, mor och far och bröder och Bettan..=) Fick lite handdukar och påslakan=) TAAAACK!!! preis vad som behövdes..=) de fikade lite och vi kollade på bröllopet som flera tusen andra tror jag..=) vad fint det var och vad lyckliga de såg ut att vara. . inte ett öga torrt när de sa ja till varandra . .=)

Många har pratat om vad de kostade svenska skattebetalarna men egentligen var det ju inte mkt och vad fick itne Sverige respons från hela världen??!!! allas ögon var ju riktade mot Sverige då. .  Ja tyckte det var helt okej och super fint och att de till slut fick varandra..=)

Sedan på kvällen och gumz och jag till lischöping..;) och käkade god thailändsk mat ihop med ett par andra kompisar..=) super gott och trevligt..=) TACK Gumman för presenten.=) fina skålar och gott som var innuti..;) Tack tack tack..=)


Sedan kikade vi lite på en film..=) green zone, den var riktigt bra.. trevligt att bara vara med..=)


igår var det en lugn dag, diskade och tvättade lite..=)

Nu ska jag snart iväg till en kompis..=) ska hjälpa dem med att föra över lite bilder till datan, ev, göra en annons med. . ja vi får se vad det blir. .

hoppas ni har det riktigt bra ute i solen..=)



Kram


En hel vecka. . .

har gått sedan ett ord har skrivits här. . sorry. . vart rätt skönt det med. . ibland går det både upp och ner. . =)

men idag är det visst den dagen man tittade ut för 24 år sen . . . en börjar visst bli gammel..=P haha. .  nej inte riktigt än man börjar trappa av va..;) inte tant än. . :P haha

Nu ska vi se. . fredagen sist. . fikan med familjen var super trevlig:) åkte till Coop och fikade, passade ju bra för mamma skulle handla lite med och där är det ju mindre folk med så..:) haha

Kvällen var rätt lugn tror jag, regnade en hel del. .  Trökigt men svensk sommar juu. . :P haha. . får hoppas på fina sommar kvällar framöver.;)

Lörden tillbringade jag hos mor coh far, på efm iallafall med lite kortspel och tjöt, tror det blir en film eller två med:)

Söndagen,??!!! Minnet bra men kort men tror det var den dagen mamma och christian och jag gick till museumet i skara och kollade på en 60 tals utställning som var..:) skoj och ett avbrott i dagen. . var otroligt trött den dagen med så var rätt seg. . :P sedan regnade det ju då men och det spelar in på humöret med, man blir seg och orkar inget. . en bra bok och lite ljus hemma är det bästa då:)

Måndagen var en grejja dag hemma, inte för att detblev så jätte mkt gjort men en del. . 

Tisdagen, då. . var jag och luncha med söta Emma =) vi var på Canton..=) gott som bare den:)
Sedan åkte jag till optikern för att fixa linser. .  blev visst ett par nya glasögon med. .  ska hämtas nästan vecka. . så får vi se om jag använder det mer. . :P haha. . har inte använt glasögon på evigheter. . meen ja det kanske blir skillnad. . annars är linser bäst tycker jag:) Iallafall med jobbet. .de åker ju inte i golvet om man är på fel plats så. .  det har inträffat med andra jobb då är linser bra:)

Efter det blev det korv med bröd i Myråsen:)

Onsdagen blev det lite shopping i Skövde med söta Ulle:) hitta ett par linnen och en tunika, samt en skjorta som jag inhandla  :) mina första leggins fick följa med hem då med:) haha ursköna juu..:)

Fast lite tråkigt hände den dagen med då hennes pöjk vurpa med cykeln så han skrapa i hakan rejält, så vi åkte in till jouren med honom, allt gick bra och han skulle hålla sig lugn ett tag. . 
Förutom det var det en riktigt trevlig dag!!=)

igår tillbringades efm med en gammal kompis hemma hos henne:)hjälpte henne med sin nya kamera och fotade en del blommor, deras trädgård är rätt maffig. . ja trevligt var det och lite kortspel på natten:)

Nu på förmiddag har mormor och morfar varit här..:) inte för att jag skulle fira idag men de ville komma ändå..:) trevligt som alltid..:)

Jag firade ju rejält när jag sluta skolan så det räckte för min del . . men mamma och familjen kommer imorrn på lite kaffe..:) ska även få upp mitt titthål i dörren med så jag ser vem som ringer på..;)

Ikväll för vi se vad som händer..:) brorsan å de kanske kommer.;)

ha en riktigt bra fredag och helg om vi itne hörs innan det..:)




Kramar



Fredag!!

Japp tiden springer på och det är redan helg..=) haha  .  . skönt med lite ledigt men en blir bra snurrig när man inte riktigt har koll på veckodagarna. .  meen det kommer la. . .

Igår var det ett möte på arbetsförmedlingen. .  =/ inte det roligaste men hon skrev av mig för jag har ju ingen andledning att vara inskriven där. . sa hon utan jag hör av mig när jag vet hur det blir med skolan och när sommarjobbet är slut. .  Mitten av augusti då . . . 

Sedan så åkte jag och handla lite å sen vart det jobb. .  15.30-20.30 . . lämna in betygen med så det kändes bra. .  blev en bra lön iallafall..=) haha över sommaren..=) det tackar man och tar emot för ;)

Brorsan klara teorin igår för körkortet..=) GRATTIS!!!!!=)=)=))=)=)=)=)=)=)

Nu ska jag snart iväg och fika med mor och bröder, undrar om tjejen är med då oxå..;) haha. .  det märker vi. .  de slutar ju skolan idag ..  för denna termin iallafall. . nästa år är det dubbel student..=) hih

Nej nu får jag sätta fart..=)




Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Lite trötter

Japp det är jag allt, blir nog att krama kudden tidigt. .  vakna vid 8 tiden idag och var utvilad..=) haha kors i taket. .  Jag brukar inte vakna tidigt. . men ibland är det så. . man sover lite olika, fast nu längtar jag till sängen. . 

Igår så vad gjorde jag då. . joo Veronica ringde och fråga om jag ville hänga med till Skövde=) så det gjorde jag..=) Hade en super trevlig tur med dig tjejen..=) hoppas vi på flera..=)

Sedan när jag kom hem hörde brorsans tjej av sig..=) så hon och brorsan kom över på en kopp kaffe och de hade med sig vattenmelon så vi käkade det..=) haha sedan upptäckte jag att jag hade micropopcorn hemma så då poppa vi det, bör jag säga att damsuga innan var rätt onödigt. . får tas å göras lite imorrn tror jag..=) haha

idag har jag fikat med söta Ulle..=) TACK för en riktigt trevlig pratstund, ser fram emot en Skövde tripp nästa vecka. . =) Sedan handla jag lite å sen åkte jag hem .. har läst en bok nu i efm / kväll här och blir kanske en till .  .är inne i en period där jag läser otroligt mkt nu för tin..=) haha skojj..=) Varvar ner och känner att man har lite semester..=)

Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe..=)

Imorrn är det arbetsförmedlingen kl 11 och sedan jobb mellan 15.30-20.30. .





kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Måndag!!

Japp det var redan måndag och den är snart slut. .  kasnke är dags att fundera på kudden??!!! En bra bok och låta ögonen falla ihop..;) haha

I helgen, nu ska vi se. . joo jobbet gick kanon, som sagt innan alla är vi nya nångång. .  det tar sin tid men det kommer nog snart..=) ju mer timmar man får ju bättre är det..;)

Sedan på kvällen tog gumz och jag en glass på stan. . rätt seg efter jobbet så det blev kudden någorlunda tidigt men vakna och var pigg mitt på natte. . ja de är knepigt ibland, var ju iförsig väldigt varmt och här hemma blir det otroligt varmt. . =/ på kvällen som det börjar bli behagligt här hemma eller ja framåt 23 tiden. . 

igår så var lunchade jag med mor och far å bror och sedan följde jag med dem ut och vi åt jordgubbar och glass..=) mina första gubbar detta år..:P haha smakade riktigt bra..=)

idag har det vart två prommenader faktiskt och sedan tog jag ur alla mina glas ur vitrin eller vad de nu är, ett glas skåp som jag har mina fin glas i och tvätta dem och torka ur. .  det tog sin tid kan jag säga men nu är jag nöjd..=) haha

sen ja lite tjöt i telefon och så. . =)

snart som sagt en bra bok och koppla av lite. .

hoppas eran dag har varit bra..=)






Kram

Jobba!!

Hejsan på er den soliga dag!! 

Man blir bortskämd av all sol vi får..=) hoppas den stannar lääääääänge..;) haha

ska snart iväg och jobba ikväll. . en tur på 15.30-21.30 =) sedan fick jag en förfrågan idag med så det blir jobb 7-16 imorrn med.. måste verkligen få en del timmar så jag har nåt nästa månad..=) såå jag tacka ja. .  =) hade ju lagt mig tillgänglig med så. . det hade jag inte riktigt koll på men vad gör man . .=) haha

Det blir ju pengar till slut iallafall..=) Så å jag har ju lite ledigt emellanåt. . haha ja det blir nog bra. . =) perfekt tillfälle att komma in i jobbet med så.  .=) jag klagar inte. . 

Lite sveda idag kan jag säga. . brände mig mer än jag trodde igår så. . men men det blir ju färg till slut och man vill ju vara brun. .  har aldrig, nej nu ljuger jag, sola solarium när jag var i Danmark med släkten på pappas sida när jag gick i 9:an massa årsen juu..:P haha då sola jag en eller två gånger annars har jag aldrig gjort det, brukar faktiskt få färg rätt fort..=) bränner mig en gång eller två men det blir ju färg. . och smörjde faktiskt in mig igår men ja solen var lite väl stark.. ;-) underbart väder iallafall. . =)


Snodde en bild av gumz då hon hade lagt en fin rosett på så man inte ser allt..;) (hoppas det gick bra, jag är inte världsbäst på att göra sånt)



Hoppas det gick bra gumz..=)

Nej nu måste jag dra, ska inhandla en sallad tills imorrn med för jag hade verkligen inget klart i frysen. . =(


Kramar


Hel dag i solen..=)

Sikken toppen dag det har varit..=)


Ahh bara en sådan man vill uppleva igen..;) solsken och umgås med trevliga vänner..=) Ätit gott och njutit!!

Gick upp vid nio eller ja snarare kvart över, drog ner till stan för att möte upp Ulle för en Fika eller frukost på Gustavssons..=) Smakade ritkgit gött..=) sedan en kaffe när solen tittat fram och trevligt tjöt..=) Hoppas vi ses nästa vecka med..=) hihi saknar ju vara fika stunder i skolan..;)

Sedan skicka fia och då blev de att åka hem, byta om en snabbis och plocka med fikakorgen åka å handla baugette och åka till blomberg och njuta av solen och vattnet å självklart underbart trevligt sällskap..;)
Nej tog inget dopp utan bara njöt av solen, vattnet som porlar och stumpans härliga skratt. .=)

sedan kom Mattias med ..=) på motorcykeln=) satt med och tjöta. . =)

Sedan efter lite sms skickande så blev det grillning hos Holms i Källby..=)Sikken sötnos till pöjk de har alltså..=) Charmknutten nummer ett=) haha Annica och Henke kollade förbi med..=)

Ahh detta är en sådan toppen dag man bara vill leva ut igen..=) massa tjej snack. . Ja de blev ju blandat när Mattias kom..=) hehe underbart sommar väder och ja. . =) nej det absolut göras om..=)

Jo just de ja. .=) kvällen avslutades med en glass vid pressbyrån. . =)

TACK ALLA UNDERBARA VÄNNER FÖR ATT NI HAR FÖRGYLLT MIN DAG!!!!











KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM


Sommarlov med inhopp av jobb!!!

Tjabba!! 

Hur är läget med er då??? Hoppas verkligen allt är bra!!

Själv sitter jag i soffan och njuter lite just nu. . underbart väder ute (så borde vara ute)  men har vart detta en del redan idag, har dock inte haft ro till att sola. . för gräsklippningen, börjar nysa som skam då. .  =/ kasnke minskar ju mer tiden går. .  men har precis haft en hårinpackning och ansiktsmask, ja en liten spa kväll. . var bara ett glas vin som fattades..;) haha

Men dagarna sedan sist. .  i söndags då var det morsdag. . jag å mina bröder gav mamma ett par lotter i fredags, alla firar morsdag olika och att vi gav det i fredags var för att vi inte visste om alla var där på söndag. . 

Men vi åkte till ett ställe utanför lidköping, storeberg om jag minns rätt och fikade med morbror och "moster", mina kusiner med resp. och mormor och morfar samt moster mamma och syster. . fika med kaffe och räksmörgås. . smakade mums . =)

sedan var kvällen rätt lugn om jag minns. .  (minnet bra men kort) :P haha

I måndags tog jag tag i och vek rätt och hängde upp en del kläder, slängde en del som var trasiga och ja med ord röjjde lite i garderoben. . men det blev bra..=)

Nu ska bara resten av lägenheter röjjas ordentligt. . ja många kasnke tycker att de gör hon ju jämt. . men det är ju bara den vanliga städningen..  ska ta en sommarstädning..;) haha ja vårstädning kan man inte skriva. . :P haba

igår så jobbade jag ett par timmar på skarahemmet, kände mig som ett fån för har ju itne gått bredvid så mkt och de var ett tagsen men det ska nog gå vägen..=) ska vi se..=) haha. . ska jobba på fredag kväll med..=) ett halv 4 till halv tio pass..

ida har ja var ute på en prommenad och sedan ja har föröskt ta tag i akassan, tyvärr får jag ingen framtill jag vet om studierna i höst så vart bra arg idag meeen allt löser sig. . ingen idé å vara arg och det är bättre att vara ärlig.. =) det tjänar man mest på i längden. .  så är det bara ..=)

en tur till mor och far på efm på lite kaffe..=)

Imorrn blir det fika me goa Ulle och sen får vi se..=) kasnke grilla med stumpan??!!??!!






Kramar

RSS 2.0