Vill bara passa på att önska er!!!

En GOD NATT!!

Själv är jag på väg för att jobba min 3:e natt!! på skarahemmet, det var verkligen inte igår jag var där! men det ska nog bli bra!=)


Sovit dålig idag men det ska nog funka ändå..:) om inte så har jag med mig lite skolböcker så. . =)


Ha det riktigt gött nu!!!




PÖSS PÖSS

Partajj, tandläkare, bilbesiktning och nattpatrull!!!

Kan väl sammanfatta den senaste tiden. . 

Lördagen var det partajj för söta Stina. .  hade en super afton som började tidigt och sluta sent så som en fest ska vara. . =) Jag höll mig dock till Cola hela kvällen, jag har insett att ska jag dricka så ska jag dricka för att det är gött. .  annars är jag bakis innan jag kommer ut..=P haha. . 

Började kvällen på kinan i Götene. .  och sedan hem till födelsedagsbarnet, för att sedan dra till bowlingen i Götene. . och sedan vidare till Stat. .  självklart blev det natta mat me. .  mina vänner var hungriga, ja jag med för den delen iförsig. .  så stanna till vid donken. .  kl var ju ändå efter 2 så inte så möe som är öppet då..=P landa hemma i sängen runt 04.00 iallafall. .  =P



köra bil och ta kort är inte lätt..=P


Söndagen blev jag väckt utav brogår´n runt halv 11, ja jag sov länge. .  fick hoppa in och jobba kväll igår. . 

idag har jag varit hos tandläkaren på morgonen. .  inga hål bara lite tandsten .. 

landa hemma hos mor och far och fick lite middag emellan. .  spela lite kort och hade en trevlig stund då mormor och morfar och morfarssyster var där. .

sedan åkte jag iväg och besiktiga bilen med, hade nog jäklig bra tur tror jag. . 

fick bara på bländade halv ljus. .  så pappa hjälp..;) fick iförsig ombesiktning men det var väl det enda me. .  Johanna GLAD!!

Nu ska jag snart iväg och jobba natt. .  kör imorrn natt med. . fiiina pengar!!








Hoppas ni sover gött sen!!


Kramillikram

Kvällen!!

Kvällen på er!!!

Har precis packat ner skolböckerna inför imorgon så ska snart om en stund iallafall sussa kudden. .  är inte trötter men ska väl försöka sova iallafall..:P

har haft ett par lugna dagar här sen jag gick av jobbet i söndags morse. .  riktigt skönt har det varit. . 

Grejjat och donat hemma tillfullo så nu kan jag känna att det är rätt gött här..:)

mamma var här en sväng igår och kika igeom mina klädkassar som jag skulle skicka iväg, nu tog en kompis bunten som blev kvar. . 



Ikväll titta stumpan hit med, bjöd på varma mackor och vi kika på film..=) sedan fick jag låna en bunt av henne och hon en av mig med filmer. .  låna utav varandra är bra..=)

sedan förde vi över en del kort som vi har tagit genom åren. .  blir många när vi umgås. .  fast en del är belagda med sekretess=P haha. .  ojojoj såna kort man inte ens tar fram och kikar på själv..=P haha.. 

tjötat och skrattar, riktigt skojj med andra ord..=) som vanligt..:)


En del bilder som jag fick idag gav mig en rejäl chock, inser nog inte och fattar absolut inte ibland. .  se bara här. .



Nästan ett år skillnad, tror jag iallafall. . 

går ju till definitivt det bättre. .  gäller bara att få skallen att hänga med...

Nepp snart dags att försöka nana iallafall. . 

skola imorrn som sagt och går in på en ny kurs. .  den andra får jag betyg i nästa vecka tror jag. . !!!






KRAM KRAM PÅ ER!!!!!

Tankar!!

Japp tankar och funderingar, hinner nog inte skriva så där jätte mkt för ska snart iväg och jobba i natt med. .  eller ja börjar inte förrän 21 men ska handla nåt att äta innan och sen är det skönt att vara där i tid. . 

i natt tyckte jag att det gick toppen att jobba, även om jag var bra trött, sov ju inte så där jätte mycket mellan skolan och jobbet. . men det gick bra, ska ju vara i stan i natt med så. . =) håll tummarna..=)

Satt och läste tillbaka på bloggen lite. .  nu för ett år sedan var ett av mina jobbigaste stunder i livet om jag får säga så. .  jag höll på med flytet. . fy fan säger jag bara. .  värre än värst var det. . men jag klara det med..  ett stort steg i rätt riktning. .  nu efteråt kan man tycka att det gick ju relativt bra ändå. . när man kan och man klarar av en sådan grej styrker det en otroligt. . 

jag mår ju faktiskt jätte bra . . nu hoppas jag bara att få komma in på återbesök för att se att alla värden är okej. . 

jag vet att jag enligt läkaren kommer säga till mig att enligt BMI har jag inte gått ner tillräckligt men jag känner så här att huvudsaken att jag mår bra. . sen att jag inte har ett normal bmi det spelar mig ingen roll just nu. .  jag vill gå ner en 15 kilo till då har jag nått ett stort mål. .  eller ja kanske inte ritkigt så mkt. . men då tror jag att jag landar på en bra vikt som jag känner att jag vill ha . . 

mitt BMI när jag började för ett år sen var : 48,7
idag är jag nere på: 31.2

det är STOR skillnad. .

förlåt att jag tjötar om detta men just nu snurrar det möe tankar i skallen. .



hoppas ni får en toppen fredags kväll/natt nu!=)


Kram kram

Johanna

Skola!!

Hejsan på er!!!

Nu sitter jag här, borde egentligen sova meen kan inte . . sov en halv timma förut. .  menmen möe kaffe så ska nog det gå bra..:)

Idag har jag varit i skolan. .  hade en redovisning, förhoppningsvis gick det bra. .  slutredovisning i kursen. .  ahh pirr i magen. .  meeen det ska nog gå bra ett G ska man skrapa ihop iallafall. . 

sedan hade vi en handledarträff med. .  ska ju snart ut på praktik. .  och jag ska vara på Österbo i Skövde. .  en korttidsavdelning för personer med en demenssjukdom. . ska bli super intressant och jätteskojj. . =) har två handledare där och bägge två kom idag..=) Börjar måndag v40..=)

sen åkte jag hem och sov en stund som sagt och ska snart iväg och gå bredvid på nattpatrullen. . =) ska bli jätteskojj. .  gick bredvid i tisdag-onsdag med men då var jag på landet. . ska jobba natt nu fre-lörd, lörd-sönd och ska vara i stan då så ska gå bredvid i natt med. .  men börjar inte förrän halv 10 fick lite despans ikväll..=)

Annars ni i veckan, har det mest varit jobb. .  och plugg. .

igår var jag och fika med goa Marie..=) Tack för gott kaffe..=) och trevlig pratstund..=)





Hoppas ni sover gott i natt nu..=) det ska jag göra imorrnbitti..;)



Kram kram


Helg igen!!

Hejsan på er!!

Redan helg igen ..  och jag ska snart iväg och jobba!! Jobbar i Skara ikväll=) inom hemvården..:)

En liten kort resume från tiden som varit så har det väl egentligen inte hänt så där jätte mkt. .  umgås med kära vänner, jobbat lite, familjen på middag, och varit i Ullared..=)

Det var en riktigt rolig resa. .=) men seeg. .  fasen vad trött jag var på kvällen sen. . 

Hitta en hel del kläder. . det var det mesta jag handla där. .  riktigt roligt..=) och hitta en vinterjacka med..=) så skönt att det var inhandlat..=)




Ska bli bättre på att fota. . 

Nepp dricka lite kaffe och göra iordning maten. . . 

Ha det gott nu!!


Kram kram


RSS 2.0