Soliga lördag..=)

Japp idag skiner solen och det är lugnt och stilla ute, underbart kanske våren är på väg?!?!!? Det har ju både regnat och blåst en del nu de sista så det har känts som hösten men vad är det man säger efter regn kommer solsken..=)
 
Ja förra helgen var i sjukdomenstecken, blev friskförklarad i tisdags morse... sen dess har jag jobbat alla kvällar.. men det har funkat bra det med..=) ska iväg och jobba ikväll med, så det blir 5:e kvällen på rad men det funkar det med som sagt..=))
 
Annars idag har jag städat av här hemma... ska få hem familjen på middag imorgon..=) det ser vi fram emot..=) å hoppas att maten faller i smaken..=) men det vet man ju aldrig förrän efteråt... ;)
 
Livet det rullar på nu, börjar snart på den nya stället och det ser vi fram emot..=))
 
men först ska vi ta nästa helg då blir det med röda korset i Hälleviken igen..=) sista delen på utbildnignen..=) sen är man fäääärdig..;) haha
 
 
Nepp kanske ska äta lite innan man ska fara emot jobbet...
 
ha en riktigt bra lördags kväll nu!!!
 
 
Jo fika med underbara goa gumman i veckan med!!!! *gillar dig*
 
 
 
Kramar

Magsjuka

Hej hej!!

Som rubriken lyder åkte man på magsjuka igår... Fy f*n säger jag bara... Man ska ju inte kunna kräkas som opererad men den kategorien tillhörde inte jag... Men men det är sådant som händer man åker på det via jobbet troligen så... Bara att le och vara glad...

Har varit lugnt här sen kl halv sex imorse så bara hoppas det fortsätter så... Försöker just nu få i mig både saftsoppa och nyponsoppa... Rån och kex!! Men har man inte ätit på över ett dygn så... Jaja positiva är att man gick ner 4 kg på en dag....


Nepp ha nu en riktigt toppen dag mina kära vänner :))


skillnad genom åren!!

 
 
 
 
=)))

Torsdagen den 11 april!!!

Heeejsan på er!!!

Redan torsdag och man kanske kliar sig i skallen och undrar vart veckorna tar vägen..(som man på nåt konstigt vänster alltid tycker att de går fort).
 
Ska iväg om ett tag och jobba kväll!! men ska försöka komma tid tidigare så jag kan lägga schema, inför nästa period!! Hade lagt ett grund schema då men ska byta grupp om två veckor och då är det andra tider. Jag ska ingå i en KOS grupp, en grupp som jobbar med personer med en kognitivsvikt. Kommer bli jätte bra och super intressant..=)
Helgens utgång för toppen..=) skoj som alltid när man umgås med goa Marie!!=) Hoppas vi kan ses snart igen..=)
 
detta ni!! är en riktigt toppen pärla..=)
 
träffa inte så många vi kände ute men vad spelar det för roll när man har roligt?!?! =))
 
Söndagen var rätt slapp och slött=) gött det med!!! Hälsa på mor och far en liten sväng då, tog en köpp kaffe i solvägga..;)
 
Måndagen så jobba jag 6-14.30 och sedan stack jag till gymmet en sväng och sedan bar det iväg till Skövde och möte med röda korset..=) Snart är man färdig första hjälpare och jag ser fram emot en hel del uppdrag framöver..=) ska bli grymt skoj!!! Ska ner till hällevik om 2 veckor och ha sista delen på grunden klar..=)

 
Får hoppas det inte är lika kallt som sist vi var där, man är ju ute en del så..=)

Då gick vi igenom mkt av HLR, förflyttningar och stabiliseringar av nace, stabilt sidoläge, olika typer av skador på kroppen, m.m Intressant och mycket lärorikt..=)
 
Tisdagen tillbringades på travet på fm och jobb på kvällen!!!
 
Igår var goa Veronica H här med lilltösa..=) trisskrap och bebisgos..=) sedan gymmet en sväng och sedan slapp dag, tror jag börjar få ont av pollen ute... =/ men ett säkert vårtecken då..;)
 
Nej ni nu ska jag ta en vals med snabeldraken och sedan laga mat!!
 
Ha det toppen..=)
 





Kramar

Soliga lördag!!!

Hejsan!!!

Nu har denna blogg varit vilad länge... och jag hinner inte skriva så där jätte mycket men en snabbis..=))

Ska snart iväg till lidköping och utgång med goa Marie ikväll!!!
 
Annars har livet rullat på bra, gått över från natt till dag nu i veckan och det funkar kanoners..=)) Känner mig redan rätt mkt piggare..=) så förhoppningsvis blir detta kanon..=)
 
Börjat träna en del på gymmet med..=) Minst 3 ggr i veckan är tanken och det har jag hållt hitills..=)
 
Nepp dricka upp kaffet innan man ska fara..=)
 
Förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge tills nästa gång en rad skrivs här..;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!

RSS 2.0