tar igen tiden. .

Japp nu ska jag försöka orka få ihop ett inlägg. .  har blitt förkylder. . men som tur verkar det som om att det värsta var igår. .  är inte lika hes idag. .  som tur är. .  igår fick jag inte fram många ord på jobbet. .  och de jag fick fram så kom frågan vaa sa du..:P haha
klara av halva delade turen sen gick det inte mer. .  tur att man ahr snälla arbetskollegor som hjälper en så en fick åka hem och sova. .  kan säga att jag sov nästan 20 timmar och det verka ha hjälpt. .  =) febern är borta nu iallafall..=)

Förra helgen jobbade jag natt mellan fredag och lördag. .  så lördagen blev rätt lugn.  . var iväg och handla lite och sen tog det som det kom. .  kika på en film innan ajg somna tidigt. . 

söndagen jobbade jag hela dagen, gjorde en delad tur då. . 



måndagen då jobbade jag kväll och tisdagen långdag. .

jobbade då bland annat med "Morsan" och snabb och lustigt blev det bestämd att vi skulle dra till tisdagsklubben i lidköping..=) å ångrar fasen inget, hade en toppen kväll med brudarna..=) träffade trevligt folk, dansade så jag hade träningsvärk dan efter. . haha. .  som ni förstår en toppen kväll helt enkelt..=)




Sminkad och nya kläder. .  haha visste inte vad jag skulle ha på mig. . 



TACK brudar för denna underbara kväll..!!!=)

Torsdagen tog jag en tur till mor och far..=) sedan tjöta ajg med en kompis..=)


Fredagen umgicks jag med en kompis hela dagen, men på kvällen kom frossan, trodde det berodde på för lite sömn men thii fick jag utan det var förkylning på ett paket. . 

igår jobbade jag ju halva dan och sov nästa.. 

och idag har jag jobbat kväll..!!

Imorrn ska jag jobba igen och sedan hem och slappa, om jag nu inte blir sämre dvs men hoppas det värsta är över. . !!!!

Hoppas ni har haft en toppen kväll nu!!!

Många kramar !!

Har ju inte visat. .

mina presenter jag fick när jag fyllde tant som Henke säger. .=P


Denna fina tavla fick jag av mor och far..=)


Samt en berlock till mitt armband



en fin matteusskål..=)



en skål från kostaboda



Tallrikar till min servis..=)

Filmer och glas som inte har fotats med det kommer samt en massa blommor och presentkort men det har jag ju redan skrivit..;)

Kram kram igen

Fyy på mig!!

Inte bloggat på år och dar. . nej men 3 veckor är det nog iallafall rätt så på dagen faktiskt ..  som sagt mitt bloggande går upp pch ner som ni märker. .  ibland vill man inte alls och ibland vill man men har inte tid och ibland hinner man med det..=P

Sitter just nu och varvar ner innan jag sticker till jobbet. . japp ska jobba i natt. .  har gjort en natt redan den här veckan och nu är det dags för den andra .. 

Ja ni efter sist så har jag väl, jobbat för det mesta ..  gumman och jag har varit iväg och simmat lite. . 

träffat kära vänner, ja lite iallafall. . ;) och sen har jag träffat våra norska vänner, vi träffades på en campingen i Karlsborg för 10 år sen. .  å sen har vi haft kontakten. . eller mest mina föräldrar men de kom till Sverige i måndags så då landa de ett par dagar hos mor och far..=)

Vad ska man säga, matcha ihop två kompisar med. . lika blomfantaster bägge två så det passa riktigt bra ihop..;) haha jag fotade då istället. . hängde inte alls med i deras tjöt. .  =P

här kommer lite bilder och ska försöka bättra mig på att blogga..;)













Vet inte nåt om blommor men roligt att fota iallafall..;)


GRATTIS GUMMAN till tjänsten..=) underbart härligt för dig..=)



KRAM KRAM på er!!

Present!!

Idag fick jag min present från Stumpan..=)

En heldag på arenabadet i Skövde. . 

dagen började med frukost på Gustavssons i Skara. .  =) Sedan rulla bilen mot Skövde. . 

Relaxavdelningen öppnade inte förrän runt 12 tiden, så vi var i upplevelsebadet innan. .  lekte av oss som småbarn eller iallafall fia..=) Go du är gumman..=)

Vågor och ruschkannor som fia åkte mest. . =P haha. .  jag är feg, har alltid varit och kommer nog alltid vara..=P

När klockan närma sig 12 snåret drog vi oss ner och kika in allt där nere..=) Bastuna var helt okej, alla utom en iallafall. .. uscha mig gilla inte ångbastun alls. .  fick nästan lite panik. .  medans aufguss (tror det stavas så) på 85 grader var bäst. .  den föll mig i smaken. . =)

Varmvattenpool hade de med och den var inte helt fel den heller. . 

Klockan 13 serverades det kycklingsallad..=) som var riktigt god..=) sedan vilade jag mig lite på hamamsten. . super skönt. .  det gillade jag. .  somnade nästan. . 

klockan 14 var det dags för mig att få en ansiktsmassage. .  gudomligt skönt. . fick en peeling, å sedan massage, hon tog även lite massage i hårbotten. .  ahh underbart. .


Sedan var det fias tur, då passa jag på att basta lite. . 

å fia hade en sån tur att vi kom till en aufgussittning, 85 grader i bastun. .  och en instruktör som häller vatten på stenarna med doften lavendel, och sedan vifta hon med en handduk, detta gjordes i tre omgångar, efter andra omgången så fick vi lite is att ta på kroppen. .  jösses vad skönt det var. .  detta måste göras om..=)

Sedan slappa vi och slöa lite. . 









Kraftlösa, trötta och sletna. . =) och mätta efter en middag på Canton i Skara..=)


Alla kort är tagna med mobilen, man får inte ha med kamera där på badet. .

TACK GUMMAN FÖR EN UNDERBAR DAG!!! TYCKER VERKLIGEN OM DIG!!!!


KRAM KRAM




Några inlägg så man kommer ikapp..=)

Japp nu har jag varit dålig på att blogga igen. . 

midsommar firades i goda vänners lag i Götene..=) hade det super trevligt=) skratta och skojja trots dåligt väder..=P de vi var hos hade dukat upp i deras lada så vi hade tak över huvudet och klara oss från regnet..=)

Jobbade ju 7-16 på dagen så var rätt sleten när jag kom dit men det försvann till och från under kvällen kan jag säga. .  var hemma sent men hade en riktigt trevlig kväll så då gör det inget att man är lite trött..=P




lördagen var otroligt lugn, slutade med migränanfall. .  såå kudden kom tidigt..


Söndagen, då var mor och far här. .  och bror självklart..=) Fick hjälp att koppla om ett telefonjack här hemma, och även sätta upp tavlan jag fick när jag fyllde år.. men den ramla ner i veckan så får sätta upp en extra krok så ska den nog sitta på plats..=)

På efm åkte jag ut till Stenum och gumz..  det var möte där ute och sedan åkte vi hem till gumman och grillade, busade med hundarna och sedan promenad och fika.. =) en riktigt trevlig kväll med andra ord. .  TACK GUMMAN FÖR denna kväll..=)

Här kommer en bildbomb..=)











tappa skon. . =P haha roligt hade vi..=)



Mera inlägg kommer snart. . !!=)

Förresten under våran promenad fick jag fnatt och sa nu springer vi, å det gjorde vi. . 

Kors i taket så orka jag mer än jag gjorde innan..=) de ni!!=)


KRAMAR

RSS 2.0