Söndag!!

Japp idag är det söndag, en vecka har redan gått. .  som jag har skrivit innan så förstår jag inte vart tiden springer iväg. .  snart är augusti slut och man går in i september. .  en månad närmare jul och vill inte ha vintern. .  vill fortfarande ha sommar. .  är ingen vintermänniska. . men årets gång och alla årstider kommer. . =P

Sedan måndag så har det väl egentligen inte hänt så där jätte mkt. .  jobbade tisdag och onsdag. . 

torsdagen var det dags för skola igen. .  roligt att träffa alla klasskompisar och få mer gråa hår på det här med lagarna. .  att det ska vara så krångligt. .  gillar dom inte alls. . 

efter skolan träffa jag fia, vi käka lite ihop och hade det allmänt trevligt..=) skojj att träffa dig gumman..=) som alltid..=)

Fredagen, då vart det utgång med Annica och Jessika, Betty kom en sväng med i Lidköping..=) vi började i Götene hos Jessika för att sedan åka till Lidköping, men där var det inte ett jätte hålligång, mest fjortisar men men med trevligt sällskap så går det mesta..:) får ta en lördag nästa gång tjejer..=)

Igår ringde mamma mig lite över åtta, då var jag bra seg ska jag erkänna, kände av huvudet lite igår. . =P men drog iväg till Axvallamarknad, hitta en tröja och köpte mig en väska . men ska slänga några nu som har gått sönder så tyckte inte det gjorde nåt..;) haha. . 

sedan åkte vi in en sväng till stan och då köpte jag mig ett par böcker..=) ha lite att läsa. . 

En timma efter jag kommit hem smsa Bettan och Andreas och fråga om jag ville med till Skövde..=) seg var jag ju innan men åkte med, de skulle kolla på en sängram men de köpte ingen utan blev en TV istället..=P haha. . 

åkte hem hit och käka, sedan hade jag lite andra planer på kvällen men det blev inge me de utan tog boken och varva ner i soffan istället..=) haha seg gammal tant..=P

Nu ska jag snart åka till jobbet och jobba en kort kväll!!!

Sedan är ny vecka igång igen. .  ojj tiden springer på helt enkelt.. 




På väg till jobbet!!




Kram kram på er!!

Tillbaka till. .

Gamla vanor. .  kan man väl säga. . 

hoppas allt är bra med er..=) själv är jag lite små seg. .  pluggat hela dagen idag och har nog inte blivit klokare för det. .  vi håller på med lagar och regler, SOL, LSS och HSL är bra trassliga.. de går in i varandra och man ska veta vilken dokumentation som tillhör vad, vad gör man för att det ena ska följas när det trasslas ihop med den andra regeln, ni förstår en blir inte klok på det, har redan grå hårstrån och ja de blir nästan fler=P haha. . 

prata iförsig med en klasskompis och blev väl lite mer vettig men jaja, det ska plöjas igenom. .  lagom till allt ändras igen..=P haha..

ja ni, sen sist har det väl inte hänt så mkt. .  skolan drog igång igen. .  trevligt att träffa alla. . =) sommarschemat sluta i fredags. .  men ska dit imorrn igen eller ja på en annan avd. . =p sedan börjar jag på en ny på onsdag. .  lite pirrigt men det ska nog gå vägen. .  ska kika vart det är imorrn tänkte jag..=) så jag vet vart jag ska..

i fredags var jag i stadsträdgården och lyssna på september. .  riktigt bra var det och det var uppehåll hela tiden..=) regna innan och efter men inte just då. . =P haha.  . ibland ska man ha tur..=) träffa Mattias en sväng med så..=) Hade en toppen kväll!!

Lördagen umgicks jag med en annan vän..=) hjälpte lite med installation av internet hos hennes ex. . spela lite kort och tjöta lite..=) å drack mängder med:

 

hehe. .  går åt många kannor ibland..;)

Igår umgicks jag med min kära familj..=)

nu ska ajg snart krama kudden, eller iallafall lägga mig å läsa lite tror jag!! varva ner och komma till ro. .


hoppas allt är bra med er!!


Kramar

Ledighet!!

Hejsan på er!!

Nu har jag varit ledig i två hela dagar. .  gick av min arbetshelg i söndagskväll!! Var rätt skönt att komma hem och landa då i soffan .. =)

Igår hade jag en hemma dag!! Städa hela lägenheten, plocka iordning lite papper och kolla lite på skolsaker. .  tvätta mitt tvättberg till tvätt med. .  har egen maskin men ibland samlas det på hög och det är inte såå roligt att tvätta. . en kan göra en massa annat roligt juu=P haha


Idag har jag varit social kan man säga..=) haft en toppen dag med en kär vän!!

Åkte en sväng till Kupan på efm. .  en secondhand här i stan . . hitta faktiskt en vår/höst jacka där för 30 spänn. . kanske ska försöka fota den. .  vet inte vad folk tycker om att man köper där men jag tycker det är helt okej..  för en jacka eller tröjor. .  jag menar du tvättar ändå innan man använder det. .  billigt och bra när man ändrar storlek som jag gör. .  billigare kläder. .  folk för tycka jag är knäpp och galen. . men kan tycka det är helt okej. . 










Nepp jobba imorrn. .  skola och jobb på torsdag och jobba fredag. . sen är sommarschemat slut. .  sen för vi se vad hösten innebär.!!

Nu ska jag krama kudden med en bra bok!!

Kram kram

Bilder i förändringen!!

Passar på att lägga ut lite kort..  en hel del har ni ju redan sett men att se skillnaden för en annan gör att man verkligen fattar. . .



10 sept 2010 . . .





6 augusti 2011. . ..  - 47 kg. .  =)




4 juli 2009



6 augusti 2011





maj 2010



aug 2011

Skillnaden märks mer och mer!! och jag mår bra!!

Ska försöka skriva ihop ett inlägg hur mina känslor och tankar har varit efter operation. . men det kommer en dag. . 


KRAMAR



blogg.se vill inte som jag. .

Försökt att blogga i flera dagar nu men det har inte gått. . =( har ju haft ledig helg och tid och vilja så funkar det inte . . =( illa surt alltså. . 

Ja ni, ska inte skriva så mkt om förra veckan då det var mest jobb för hela slanten. .  men gick av i fredags och gick på långledigt..:) super skönt kan jag säga..=)

I lördags så slappa jag på dagen sedan åkte jag och gumman och fotade. .  först åkte vi till biskopsborgen i Husaby, en ruin som ligger så naturskönt så. .  fick en hel del bra kort..=) gumman har en del och jag har en del. .  ska väl försöka dela med oss snart..=)














igår var det en hel dag med bror min..=)

åkte runt på lite olika ställen och skratta och hade det riktigt skojj..=)

nepp dags att åka till jobbet snart iallafall..=)

Kram kram




RSS 2.0