Hoppas ni har haft. .

En trevlig helg..=)

Själv har jag jobbat hela helgen. .  men det gick bra. .  7-16 i lördags och delad tur igår. . 

I lördags åkte jag hem till mor och far en sväng efteråt. .  tog en kopp kaffe och tjöta lite. . 

och igår så åkte jag dit och låna soffan för jag ville komma ifrån jobbet när jag hade mina timmar. .  brorsan och hans tjej var där så blev inte många minuters sömn men en trevlig stund. .  =)

Idag har jag varit ledig. . vart iväg på ett möte  och sedan in på apoteket en sväng. . 

Mina järntabletter hade äntligen kommit. .  de har varit slut hos leverantören så. .  fått gå ett par dagar utan nu. . 

Sedan ska jag erkänna at tjag inte har gjort många knop idag. .  varit rejält seg och trött efter jobbet i helgen eller ja sen i torsdags och känt mig osocial som man gör ibland. . 

men men det ska väl bli bättre. . nu ska jag snart krama kudden iallafall för imorrn ska jag jobba mellan 7-13 och sedan åka och hälsa på en kär kompis..=)




sov så gött med er..=)


kramar

Är på jobbet!!

Men önskar er en trevlig kväll!!=)





Kram kram

Tjena tjena..=)

hejsan på er!!

Några dagar sen sist igen och egentligen har jag inget att skylla på förutom att blogglusten har försvunnit lite. .  så som många andra gånger. .  men som gumman och jag prata om igår så sa jag att hellre ett par veckors uppehåll än att lägga av med bloggen helt och ta bort att man har skrivit. . den är ju faktiskt över 3 år gammal nu. .  tiden går fort och det är rätt roligt att gå tillbaka och läsa.. =)


har gått och vart förkyld med. .  nu är bara snuvan kvar och förhoppningsvis ger den sig snart. . man kan ju hålla tummarna på det iallafall. . 

Jobbade rätt mkt framtill förra tisdagen då jag gick av 4 och höll mig i karantän några dagar sedan, då vinterkräkan härjade på jobbet och inte ville man smitta ner några vänner eller familj. . 

i helgen så umgicks jag med familjen. .  försökte få ordning på hushållet men njaa det gick la så där. . 

vet att jag ska göra ett storröjj i garderoben snart. .  där inne är det ett bombnedslag. . men behöver veta att man är ledig ett par dagar på raden då. . annars blir det liksom inte av. .  iallafall 2 dagar. . men det kommer väl. . 

måndag och tisdag var det jobb här. .  det blir pengar utav det. . och på tisdag kväll kom kompisen hit och vi hade en trevlig tjejkväll, åt lite räkor och ägg och bara tjöta och drack kaffe i määäängder. .  :P

kaffekärring javisst..:P

igår så tänkte jag börjat med garderoben men så blev det inte. . jag och gumman tog en tjej efm. . 
var och fika på Gustavssons och sedan så åkte vi till ÖB och kika lite. .  behövde handla schampo och balsam och sedan köpte vi en film och hämta mat och åkte hit och kolla på den och hade det riktigt trevligt..=)

TACK gumman för en toppen kväll. . !!=)






Kan oxå med glädje säga att nu är det 30 minus..=) fatta 30 kg är borta. .  inte konstigt det är lättare att röra sig. .  haha. .

nu ska jag snart iväg och jobba lite. . 

imorrn ska dietisten ringa men sen om de  gör det är väl en annan femma. .  det första jag hör från Sjukhuset sen jag blev utskriver . . ja 6 veckor återbesök vad är det??!??!?!


Just det ja, hade ju ett glasbord med tillhörande stolar här hemma. .  korgstolar. .  fick det när jag flytta hit och gav inte en spänn för det. . nu är det sålt och jag tjäna 600kr. .  nu ska jag hitta ett matsalsbord istället. .  kan ju vara bra att ha och om inte annat sitta och plugga bredvid OM jag kommer in på utbildningen. .



ha en toppen dag nu!!


Kramar

Förlåt. . .

men som jag skrev för ett tagsen så har jag verkligen inte haft någon blogglust alls. .  är ledsen för detta och ber om ursäkt. .  raderat de påbörjade inläggen och kör på ny krita . .

hinner med ett litet inlägg innan jag ska iväg till jobbet. .  hade 2 sms när jag vaknade idag om jobb idag och imorrn.. .=) fast nu är det 8:e dagen på raken. .  maginfluensan går på jobbet så blitt en del inhopp. .  får bara hoppas man håller sig frisk och klarar sig utan..=)

nu ska vi se vad vi ska resumera ifrån. .

julen firades med inslag av jobb och firadande med familjen..=) riktigt skojj och hade ju faktiskt varit snäll med. .  klarade av att äta en del av det goa på julbordet med men det hade jag ju testat innan..;) haha. .

nyår firades med ett inslag av natt jobb till nyårsafton och sedan i Lidköping med goda och trevliga vänner..=) sent blev det med men det gjorde ju ignet för jag hade ju redan vänt på dygnet i.o.m. nattjobbet innan. .


ledig helg efter nyår och gjorde inte så mkt om jag minns rätt, tog det rätt easy och bara var hemma. . 

veckan därefter tror jag inte det hände så mkt heller.... lugna puckar liksom. .  med inslag av jobb och träffa familjen..=)

förra veckan då jobba jag ju varje dag. . eller ja en natt mellan torsdag till fredag. .

på måndagen kom gumz hit och vi bytte julklappar så jag har faktikst redan fått julklappar detta år..;)



Tycker om dig gumman..=)

nej nu hinner jag inte skriva mer. . får göra det imorrn efter jobbet. .

kan medela med att jag har ett halv kilo kvar till -30..=)


Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Ville bara. .

säga att jag lever och har typ 7 utkast här som vill ut men har inte haft blogg lust alls nu för en tid. .  men det kommer oroa er inte. . 


Pöss Pöss


RSS 2.0