Ny vecka=)

Japp nu var det måndag igen och vi går in på ny vecka..=) haha tiden springer på som alltid. .  fattar det verkligen inte, nästa vecka är det första juli och sommarjobbet börjar. . 

Helgen har varit toppen..=) som alltid..=) fredagen var rätt lugn. . firade ju inget speciellt utan lite sms och samtal kom allt. .  kollade på tv. . läste en bok och var allmänt nöjd med livet.  .=)

På lördagen kom familjen hit, mor och far och bröder och Bettan..=) Fick lite handdukar och påslakan=) TAAAACK!!! preis vad som behövdes..=) de fikade lite och vi kollade på bröllopet som flera tusen andra tror jag..=) vad fint det var och vad lyckliga de såg ut att vara. . inte ett öga torrt när de sa ja till varandra . .=)

Många har pratat om vad de kostade svenska skattebetalarna men egentligen var det ju inte mkt och vad fick itne Sverige respons från hela världen??!!! allas ögon var ju riktade mot Sverige då. .  Ja tyckte det var helt okej och super fint och att de till slut fick varandra..=)

Sedan på kvällen och gumz och jag till lischöping..;) och käkade god thailändsk mat ihop med ett par andra kompisar..=) super gott och trevligt..=) TACK Gumman för presenten.=) fina skålar och gott som var innuti..;) Tack tack tack..=)


Sedan kikade vi lite på en film..=) green zone, den var riktigt bra.. trevligt att bara vara med..=)


igår var det en lugn dag, diskade och tvättade lite..=)

Nu ska jag snart iväg till en kompis..=) ska hjälpa dem med att föra över lite bilder till datan, ev, göra en annons med. . ja vi får se vad det blir. .

hoppas ni har det riktigt bra ute i solen..=)



Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0