Måndag och sista februari!!

Japp nu vart det visst nu vecka igen. .  förstår inte vart tiden tar vägen. .  fast det skriver man varje gång höll jag på att säga. .  men fattar inte vart tiden tar vägen. . 

nu ska vi se, jobba natten sist gick bra, visst var jag trött men det gick faktiskt bra. . 

Sov ett fåtal timmar på torsdagen, 6 stycken tror jag det var. .  sedan kom bror min hit och vi åkte till Skövde. .  skulle handla delar till min bil..=) och så käkade vi lite. . var inne en snabbis på mediamarket med. .

Sen hade det kommit ett paket till mig så var å hämta ut det, en box till tv:n så nu har man lite mer kanaler. .  =) funkade för första gången idag..:P haha. . 

sedan så skulle jag jobba en natt till, fick sitta vak då. .  men då var jag bra trötter..  ögonen gick i kors...

på efm åkte jag till brorsans kompis som hjälpte mig med bilen. . nu är det bara en sak kvar och den får jag kolla med skolan om de kan fixa..=)

Lördagen innebar jobb och sedan åkte jag till Fias kyrka, de hade en tacokväll där och det var grymt skojj att träffa alla där. .  umgicks ju rätt tajt med dem för några år sen. .  så riktigt skojj att träffa alla igen. .  =)

Igår var det kalas för mammas faster..=) sedan en slappdag. .  haha. .

nu ska ajg snart åka iväg på jobb igen. .  13.30-21.30 idag. . 

Nej nu ska ajg dricka upp mitt kaffe..=)



KRAAAAAAAAAAAAAAAAM

Hoppas ni!!

SOVER GOTT=)


Ska jobba. .

natt i natt. .  så sitter och slappar lite nu. .  tycker inte jag har gjort så mkt idag. .  men men det behövs annars blir en väldigt trött i natt. .  ska vara i skara så det ska bli riktigt skojj. .  en saknar det lite när man inte är där så ofta.. 

annars ja ni, denna kyla är fasen inte roligt alltså . .  vill ha vår nu. .  men den sägs ju komma till helgen så vi får väl hoppas detta..=) när våren kommer är ju inte sommaren långt borta..;)

Nu är det några dagar igen som jag inte har skrivit så får väl försöka använda hjärnkontoret och komma ihåg vad jag har gjort. .  att jobba kväll sist gick bra iallafall. .  hade ju dock varit en olycka på E20 så det var lite trassel att komma dit=/ den hade ju ingen god utväg heller. .  det får en att tänka att livet kan ta slut fort. .

på fredagen så började det röjja och grejjas. .  gick riktigt bra, fick ju sällskap med så då gick det undan. .  åkte sedan iväg och käkade mat på da vinci, riktigt gott och man fick ta med det man inte orka äta upp hem. .  det gillar vi..=) så en måltid ute blev 4 måltider hemma..=)

På lördagen blev det ett riktigt ovanlig dag eller ja inte alls som man har tänkt sig. . 
mamma ringde mig och fråga om jag var intresserad av ett bord de hade hittat på röda korset. .  ett slagbord med 2 stolar. .  och det var jag. .  ahh då vet jag fick jag till svar. .sedan ringer hon igen och säger att vi kommer med det om 20 min ha på kaffet. .  jag bara va??!!??!! så in kommer pappa och mamma och bror min med ett bord till mig, detta fick jag i förtidigt födelsedagspresent..=) blev toppen. . sen behöver man ju inte ha uppe bägge sidorna utan bara när man har främmat eller nåt. .  nu behöver jag ha tag i 2 stolar till tror jag. .  så jag har det. .  har 5 st nu. .






Visst blev det bra.=) Är super nöjd iallafall. . =)

Pappa hade ju hyrt en kärra, så han ville hem och plocka ihop och ville köra ett lass till tippen.  . så jag tog mamma och brorsan och körde till coop och sedan hämta tårta på blombacka. .  var ju kalas på söndagen..=)

Fick mat där och sedan åkte jag med far min till tippen. .  blev en hel kärra. .  Åkte med tillbaka till dem och spela lite kort. .
sedan åkte bror min med hem och vi åt lite mat och sedan spela lite kort. .  och kolla på film..=) hade en super mysig kväll tillsammans. . =) TACK BRORSAN!!!

Söndagen, då firades min kära bor han fyllde 20 i måndags. . så detta firades med släkten.  .=) trevligt värre..=) hoppas han var nöjd med sin dag..=)

måndagen blev jag väckt utav jobbet så bara klä på sig och åka iväg till Götene. .  var även där igår en sväng med. . 

var inne och kolla upp min bil igår med, då det skramlar i bak och gnisslar när man bromsar så ville jag kolla upp detta. .  måste byta beläggen i fram och även en damask tror jag det kallas. . 
Så brorsan kompis ska hjälpa mig med detta på fredag. . 

Imorrn drar bror min och jag till skövde och handlar grejjerna när jag har vaknat till. .  han var ledig från praktiken imorrn..=)

Fredag blir det som sagt att lämna in bilen. .  å jobba på lördag, fått en delad tur då..=)
som ni märker går livet undan och man har en hel del att göra..=)






Nu ska jag slappa lite, snart en tvätt till att hänga upp, måste handla lite med innan ajg åker till jobbet.


KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!

bilder i förändringen. .



8 september 2 dagar in på flytet



10 november. .  och minns inte hur mkt som försvunnit!!



13 dec. - 26 kg



samma kläder som första kortet. .  en mkt gladare Johanna - 32 kg



Bara älskar detta kortet..=)


Ha en trevlig kväll!!
Kramizzar

Snart dags att åka till!!

Jobbet. .  men inte riktigt än. .  börjar klockan 4 idag. .  och jobbar till 21. . så det ska nog bli bra!!

Igår så orkade jag ju inte skriva så mkt var rätt trötter. . men hade verkligen en toppen kväll!!! Gumman det måste vi göra oftare.. ;) En riktigt tjejkväll, inga måsten eller nåt. .  fortfarande rörigt här hemma men det spelar ingen roll när det är gumz som kommer..;) har man känt varandra i 16 år så spelar det ingen roll, hur man är eller vad man har på sig eller hur man har det. .  man tar allt med en klackspark liksom. . ;)


men imorrn ska det grejjas det sista hemma. .  förhoppningsvis får jag hem ett bord snart med. .  mamma och pappa hade ett hemma som jag tar hit. .  så man kan sitta och plugga i lugnan ro..;)

sedan ska jag åka och fixa en present till bror min med. .  han fyller 20 på måndag men ska firas med släkt på söndag..=)

idag har jag diskat lite och tvättat en tvätt. .  ringt till optikern och sagt att jag har gått tillbaka till mina gamla styrkor på linserna.  .  såg väl rätt bra med de andra men i vissa lägen så var det suddigt. . hade ju minskat med 0.25 på bägge ögonen. .  Kan hämta en ny omgång när som. .  fanns hemma..=)
Rätt skönt att ha haft samma optiker i alla år. .  hon har följt mina ögonen hela tiden.  . när jag precis fick glasögon så ett tag ändrade jag glas en gång i halvåret. .  men men nu börjar det stabiliseras, som skönt är..=)

Här kommer lite mera bilder från igår..=)


Japp det är en godisskål där men jag gillade bäst. .


melonen försig men gurka med


Dipp=)




Centimeter som försvunnit..=)




En gla människa det är vad jag är..=)


KRAMAR

Riktigt fotokväll!!

Kan man säga. . kombinerad foto och tjej kväll. . =) orkar inte skriva mer än TACK GUMMAN för en toppen kväll..=) har massor med kort att välja mellan ..  vad skulle jag göra utan dig. .??:)

KRAMAR TILL DIG STUMPAN MIN!!!

---------------

Nu kommer lite  bilder . . .






Min balklänning från studenten. . då satt den bra. ..


nu får jag. .



Använda klädnypor för att få den att sitta bra. . ;)




Detta kortet gillar jag..=)




STORA KLÄDER!!!




Nepp sussa kudden mera kort kommer..=)


KRAMAR

fasen vad dålig jag är. .

på att blogga. . men ibland har man all lust man vill och bara skriva av sig och ibland dalar det ner och man faller som ena pannkaka. .

Sedan sist har det väl inte hänt så där jätte mkt. .  eller jo kanske. .  på helgen som var min lediga helg så åkte jag med familjen till Götene på lördagen och gick på loppis, de har tydligen det första lördagen varje månad. .  hitta en bok där och ett hårspänne. .  det hela gick på 15 kr. .  :P

haha sedan åkte vi till ett ställe inne i Götene och där hitta jag en bok som jag har letat efter i flera flera år. .  som jag sträckläste en natt när jag bodde hos mina föräldrar, vad jag mindes var att jag trodde den hette farlig kvinna men inte helt säkert och författaren kom jag inte alls ihåg. .  men hitta den där. .  och det var ta mig fan den boken. .  läste den igen och den var lika bra som då. . =)

Ska fota och skriva mer om den om det är någon som vill veta. .

Förra veckan jobbade jag 5 kvällar på rad varav två dagar var delade turer. .  kan erkänna att jag var rätt trött i söndags men då ringde mina föräldrar och jag åkte med dem till Skövde. .  Mamma köpte ett par byxor till mig och vi hade det allmänt trevligt..=)

Fick ett ryck förra helgen när jag var ledig med så nu är det ordning i garderoben. . =) Ska bara ner lite kassar och ställa in det sista men nu är det klart..=)

Provade även min balklänning som jag hade till studenten och den var för stor nu. .=) det kändes himla gött. .  den kommar jag aldrig att göra mig av med. . 


Nepp fortsätta grejja och dricka upp kaffet..=)


STORA KRAMAR


Jag kom in!!!!!!!!!!

Jag kom in på utbildningen..=) Så f.o.m. 14 mars ska jag läsa en KY-utbildning men inriktigt demens på vuxenutbildningen i Skövde..=)

En dag i skolan och resten är hemma studier. .  den är 50% och distans. .  till hösten kommer praktik och då går man upp på heltid. .  fan vad gött att veta vad man ska göra det närmaste 1.5 året..=)

Allt känns himla bra. .  fy fan vad gött rent ut sagt ..  kan ju jobba vid sidan om..=)

annars så är det rätt lugnt. . ledig helg .. =) Jobbade kväll igår. .  det gick toppen. . 

nästa vecka har jag inget jobb än så länge inbokat men det kommer förhoppningsvis in..=) brukar trilla in måndagar. .  tisdagar med för den delen. . 

ska åka och hämta däck med, hitta sommardäck på eklundsskrot, bättre begagnade för 1600:- helt i min smak. . 

nej jag ska fortsätta grejja här nu. . 


Hoppas ni får en toppen dag..=)


nu är det -31,5kg..=)



Kramar

Denna blåsiga dag!!

Hejsan!!

Uscha mig vad det blåser ute. . halv storm nästan juu. .  =/

Glömde ju skriva senast att dietisten ringde mig från KSS i fredags, det första samtalet från sjukhuset sedan jag blev utskriven. .  inget återbesök eller samtal från Kirurgen efter 6 veckor här inte. .  tycker det är jättedålig stil men det är ju vad jag tycker. . 

Hon tyckte allt gick toppen iallafall. .  frågade lite om hur mkt man äter hur ofta man äter och vad man äter. .  jag kan äta nästan allt. .  vissa saker mår man inte bra utav och då undviker man. .  eller man får en olustkänsla i magen och då undviker man det. .  vikten tyckte hon lät toppen. . även om jag känner ibland att de går sakta. .  en står liksom still och det händer inget och sedan så rasar man å sen är man stilla igen. .  men tror det är det bästa att det går i den takten det gör. .  man hänger med i skallen då liksom. .  -31 kg är en bra summa. .  och på 5 månader som det är snart, började ju flyta den 8 sept... så är det ett snitt på 6.1 kg/månad. .  ser amn det så är det rät otroligt. . 

vart ju ledig i måndags och det var väl behövligt. .  för min egen skull. . bara slappa och vara. . 

igår fick jag jobba till kl 13 och sedan åkte jag och hälsa på Annica och Lukas och där var även Veronica med sina små =) trevligt, tjöta lite över en kopp kaffe/te och glas saft. . 

sedan var jag bara hemma. .  hade en rejäl huvudvärk på kvällen. .

Idag vakna jag första gången vid 7 tiden och sedan somna jag på soffan. .  :P haha.. 

i efm ska jag iväg med brorsan, han ska på möte i skolan och det passa inte att mamma och pappa kunde följa med så då ställer jag upp=)

imorrn kväll är det jobb och sedan vet jag inte mer. . 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan plocka och starta en eller två maskiner tvätt. . det är väldigt behövligt nu iallafall. .



egobilder javisst..=)


KRAMAR

RSS 2.0