Nattavandring

Japp gick nattavandringen med stumpan igår:) kan säga att jag känner av benen idag men dock inte så farligt som jag trodde :) 10 km på 2 timmar och 15 min eller var det nu tog:)

Snart dags att fara mot Lidköping för jag ska på fest ikväll:)

Kram kram


Glad =)

Riktigt glad :) prata med chefen inför sommaren förut och går på sommarschemat redan den 15 juni :) nu ska set jobbas ihop las dagar här :)

Nu ska jag iväg på massage :)


Kram kram


Tillbaka till gamla...

Japp nu är man snart tillbaka till gamla vanor igen....

gjorde min sista praktikdag igår... nästan eller jag ska erkänna att jag blev rörd... de gamla tyckte jag skulle stanna kvar där och en urgo personal... jag har lovat att komma tillbaka på kaffe snart iallafall...

samtidigt som det har varit en otrolig tuff period samtidigt som den varit lärorik är jag glad att komma tillbaka till gamla vanor igen.... att jobba och tjäna de dära pengarna så man känner att man klarar sig själv... ska bli grymt skönt...

ang Danmarksresan, så hade jag ett par supertrevliga dagar med mina klasskompisar..:) även ifall det är stor ålderskillnad ¨på oss hade vi grymt skojj ihop..:)

studiebesöken var helt otroliga... vi har kommit långt i Sverige men de har nog kommit steget längre i många andra lägen... ja intressant var det iallafall..:)

sedan var det god mat på kvällarna och en hel del go dricka..:) haha skojj var det iallafall..:) kan inte lägga ut så mkt kort då alla andra är med på korten.... fina minnen iallafall..:) sen att vädret var grymt på fredagen gjorde liksom pricen över I:et =)

Förra söndagen tillbringade jag med gumman på efm..:) tog en tur till Mattias och kika in hans nya hus..:) grymt fint han hade fått det..:)

Valborgsmässoafton så åkte jag och gumz till Skogshyddan i Lidköping..:) hon hade med sig sina två hundar..:) Träffa även Holms och Mattias kom dit en sväng..:) skojj att träffa er alla..:)

Tisdagen var det plugg och träffa bror min samt och träffa Veronica en sväng på kvällen..:)

Onsdagen var det praktik och sedan skratta och leka och umgås med Veronica H och Anton och Linnea..:) *kan lova att jag hade med halva deras sandlåda hem* haha... men ur goa...:)

Torsdagen skola och fredagen sista dagen på praktiken..:) ja sedan luncha jag med mitt "sambo" Marie och sedan strosa vi i affärer... har faktikst inhandlat min första lilla svarta..;)

Ska ta kort någon dag..:)

Idag höll jag på att blåsa bort på marknaden med mina föräldrar och brorsan... hitta inget särskilt... och nu snart ska jag åka och jobb natt i patrullen..:)


Bilder kommer någongång iallafall..;)

Puss och kram

RSS 2.0