Jobb helg!!

Japp denna helg går i jobbets tecken... Förutom fredagskvällen... Då fira vi mamma som fyllde år!!!

Grattis igen några dagar i efterhand ;-)

Annars har det varit rätt lugnt... Var på ponnytravet i torsdags med röda korset... Hände inte så mycket mer än vi hade det trevligt :) rätt så söta var de små hästarna där de sprang för glatta livet ;-)

Fredagen var det jobb och sedan på kvällen fira vi mor min som sagt och sen tog jag en myskväll hemma i soffan... Ibland behöver man det!! Bara vara... Inte behöva tänka nåt.. Rätt gött med andra ord :) köpte lite jordgubbar som jag mumsa på :) att de sedan är bra för järnvärdet är väl bara ett plus ;-)

Igår var det jobb från 14.30-23.00 och idag är det mellan 12.00-21.45 sedan hem och sovs för kl ringer kl 06.00 imorgon...

Ni får ha en toppen dag nu!!!


Kramar


Grattis gumman !!!

Idag är ingen vanlig dag för idag är söstra mi:s födelsedag :)) grattis gumman på din dag!!!

Många födelsedagar nu i maj.. De flesta i släkten fyller år första halvan på året..=)

Annars är det ganska lugnt :) var iväg i helgen på mitt första riktigt uppdrag och ska iväg imorgon igen :) i lördags var det Springtime i Mariestad :) allt gick bra och det var lugnt men blåsigt... Imorgon är det ponnytrav på Travet.. Och i helgen är det jobb... På kvällen på lördagen var det inflyttningsfest hos Mattias och sedan till parken på kvällen på 90talsfest :) fullt med folk och riktigt skoj :) en underbar helg helt enkelt :) söndagen var lugn och skön:)

Ska fira min mamma med som fyller år på fredag :)

Annars leker livet rätt bra:) jobbet funkar bra :)

Nepp har lite att greja med innan man ska åka till gumman!!

Ha en toppen dag nu!!

Kramar


Utbildning

Hej hej!!

Nu ska jag snart sova sött :) men försökt att blogga ett flertal gånger idag men det har inte velat funka...:(

Förra veckan bestod av jobb och möten kändes det som... Men i helgen var det utbildning i hällevik som gällde :) nu är man färdig första hjälpare och ska ut på första uppdraget på lördag :) vilket vi ser fram emot :)

Denna helg gick vi igenom barn HLR på fredagen och lördagen var det sjukdomar och såromläggning som gällde... Spela lite rollspel med:)

Fick ett litet skarp läge med då jag fick handsprit i ögat så fick spola det men det gick bra!! Var ju inte meningen heller men fy katten vad det sved... Vi höll på att sminka oss när en annan skulle ta och sprita händerna och det sköt åt alla möjliga håll... Jaja nu har man upplevt det med ;-)

Slutövning på söndagen då var det full hålligång men som sagt vi klara oss alla :))

Igår börja jag på nya stället och det verkar toppen :)

Ledig dag idag och det har varit en riktigt slappdag men en promenad med Goa Lindha i Petersburg blev det allt ;)

Sedan bara slappa i soffan :)


Hoppas ni sover gött i natt :))


Kramar


RSS 2.0