I övermorgon smäller det!!!

Kan man säga. .  då är det äntligen dags!!!

Fattar inte vart tiden har tagit vägen. .  jag har snart klarat av 3 veckor på flytande. . fatta att jag drar mig själv i kragen och känner att jag kan vara stolt..=)

igår åkte jag ut till min Kära familj..=) grejja lite med lamporna. .  och sedan så spela lite kort och bara var. . det var rätt skönt. .  har ju lite svårt att få i ordning på alla tankar just nu. .

förhoppningsvis så är operationen över om 2 dagar..=) Min kompis som jag lärde känna på sjukhuset på inskrivningsdagen opererades idag. . kl 07.00 skulle hon vara inne..=) Hon skulle höra av sig imorrn när/om hon kommer hem då..=) bara skönt att veta att allt gått som det ska. . =)

Imorrn kväll kommer jag åka ut till mor och far och sova där den sista natten innan. .  såå kommer nås på nallen i mån av täckning..=) det är inte alltid det finns där ute. .  kommer vara där de första dagarna efter operationen med. . såå svarar när det kommer. .  ni som har deras nummer får gärna ringa dit med. .  =)

Äsch nu ska jag grejja lite till. .

Är lite nervös över allt och bara velar känns det som. .

ha de super




kram kram

Kommentarer
Postat av: sofia

Du e så redig gumman min!!=) Men de vet du redan att jag tycker;P hihi.. Snart snart snart e de dax!!=) Hoppas det gått bra för din kompis!=) Du finns alltid i mina tankar gumman!! <3 Saknar dig med! <3 KRAM!!

2010-09-27 @ 20:37:12
URL: http://stridhsofia.blogg.se/
Postat av: Livet Nu & Efter Min GASTRIC BYPASS

Tänker på dej Johanna! Ska bli så spännande och se sen. Om en månad är min Operation gjord oxå! TIden bara rusar förbi!



ÖNSKAR DEJ ALL LYCKA! :) Kramar

2010-09-28 @ 07:44:08
URL: http://forvandling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0