3 dagar kvar!!!

hejsan på er..=)

Söndag vart det idag. . tiden springer på. .  var som någon skrev sista söndagen i september. . vi går mot hösten och oktober mitt kära folk .. =/ eller ja hösten har varit här ett tag men nu blir det mer och mer. .  jag vill ha tillbaka sommaren igen. .  då trivs jag. . på vår och höst. .  meeen denna hösten kasnke blir den bästa någonsin. . ??!!??!?!!?! en kan ju hoppas det iallafall..=)

Idag är det 3 dagar kvar. . fattar inte riktigt. . tyckte inte det var längesen det var 21 dagar kvar eller mera. .  meen nu närmar det sig med stora steg, det gör fjärilarna i magen med kan jag medge. . 

igår gick det kanon på jobbet. .  trött var jag men det gick helt okej..=)
vi var klara rätt tidigt bara så fick sitta och vänta i en och en halv timme eller ja lite mer. .  meen ja det gick kanon..=)

På timmarna emellan så var jag och köpte lampor till bilen och sen handla lite dryck och kaffe. . sedan somna jag i soffan tills Becka ringde. .  hon var här och lämna en bok till mig som hon hade lånat. .  TACK för en trevligt pratstund..  du betyder massor gumman <3

idag ska jag väl ut till mor och far. .  tror jag. .  måste ha hjälp med att byta lamporna..;)


ha en nu riktigt bra dag allihopa..=)





Kramar

Kommentarer
Postat av: Maria

Hur mkt har du gått ner på att sluta med maten och bara köra flytande nu? Hade dom nått krav på att du skulle gå ner massa i vikt innan? Kraam

2010-09-26 @ 11:58:16
URL: http://familjenlinder.nu
Postat av: Rebecca

Förstår att fjärilarna i magen börjar kläckas haha ;) men du kommer klara detta galant tjejen, du har verkligen vart superduktig!!



du betyder massor, hör av dig efter besiktningen idag om du kan ;)

pöss

2010-09-27 @ 07:58:59
URL: http://www.slasktant.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0