Förlåt. . .

men som jag skrev för ett tagsen så har jag verkligen inte haft någon blogglust alls. .  är ledsen för detta och ber om ursäkt. .  raderat de påbörjade inläggen och kör på ny krita . .

hinner med ett litet inlägg innan jag ska iväg till jobbet. .  hade 2 sms när jag vaknade idag om jobb idag och imorrn.. .=) fast nu är det 8:e dagen på raken. .  maginfluensan går på jobbet så blitt en del inhopp. .  får bara hoppas man håller sig frisk och klarar sig utan..=)

nu ska vi se vad vi ska resumera ifrån. .

julen firades med inslag av jobb och firadande med familjen..=) riktigt skojj och hade ju faktiskt varit snäll med. .  klarade av att äta en del av det goa på julbordet med men det hade jag ju testat innan..;) haha. .

nyår firades med ett inslag av natt jobb till nyårsafton och sedan i Lidköping med goda och trevliga vänner..=) sent blev det med men det gjorde ju ignet för jag hade ju redan vänt på dygnet i.o.m. nattjobbet innan. .


ledig helg efter nyår och gjorde inte så mkt om jag minns rätt, tog det rätt easy och bara var hemma. . 

veckan därefter tror jag inte det hände så mkt heller.... lugna puckar liksom. .  med inslag av jobb och träffa familjen..=)

förra veckan då jobba jag ju varje dag. . eller ja en natt mellan torsdag till fredag. .

på måndagen kom gumz hit och vi bytte julklappar så jag har faktikst redan fått julklappar detta år..;)



Tycker om dig gumman..=)

nej nu hinner jag inte skriva mer. . får göra det imorrn efter jobbet. .

kan medela med att jag har ett halv kilo kvar till -30..=)


Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Kommentarer
Postat av: Camilla T

Grattis till nästan 30 kg!

Kg rullar fort av dig, skönt va!

Börja med mina soppor idag och ska opereras den 7 feb. Känner mig redan super trött och lite spyfärdig på sopporna och har bara druckit 2 st. Men de är bara o ge sig f-n på de.. Fuskade du nån gång el klara du o bara dricka sopporna? Vilket märke hade du på sopporna?

2011-01-17 @ 14:57:18
Postat av: Johanna

Det känns helt underbart när det rasar. . tror inte riktigt huvudet är med bara. . men men det känns helt jäkla otroligt..=)



Första dagarna är värst. . fasen vad de är kämpiga en vill inte och orkar inte med sig själv och andra då.. jag hade även en period i mitten utav flytet. . jag drack allevo, för det mesta så var det banan/hallon och jordgubb hmm smoothie. . Kan med gott samvete skriva att jag inte fuska en enda gång. . det är inte värt det. . tänk på att det är bara några få veckor av ditt liv och det är absolut värt det. . jag ångrar inte mitt beslut en enda gång. . =)



Kramar

2011-01-17 @ 22:50:33
URL: http://junitjejen86.blogg.se/
Postat av: Malin

ÅHhh woaw...30 kilo! Skönt för dig o Grattis. För mig går det trögt som fan men ja försöker inte hänga läpp för det utan ja kämpar på.

Jag ångrar inte helller mitt beslut en enda gång, de bästa ja gjort fast de går trögt. :) Kram o ta hand om dig!

2011-01-19 @ 13:56:06
URL: http://malladelicious.blogg.se/
Postat av: Sofia

TACK för ikväll gullunge!!=) Gillar dig!! KRAM!!

2011-01-26 @ 22:47:36
URL: http://stridhsofia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0