Undrar vad grannarna ska tro??!!!??!?!!

hahahahaha

Nu ni, har jag kommit hem och landat i soffan..;) Ont i magen av mat och skratt. . . haha

TACK Gumman för en underbar kväll!!! haha

Vi var på Canton och käkade lite mat och prata om gamla tider. . ;) haha...

För (som vi kom framtill) 6 år sen. . när vi var ute JÄMT då menar jag JÄMT, standar för oss två var måndag, onsdag, fredag och lördag och söndag. . i lilla seaten. . haha. . sista varvet i stan, det kan ju komma någon mer. . alla busköringar överallt. . mer på 2 hjul än 4 =P Adrenalinkickar (hon fick) och allt kollande efter pappa blå. . haha. . alla personer man träffa då och umgicks med. . antingen man ville eller ej..;) nej men det var många man tyckte om att träffa. . å många som ville träffa en eller de där att det kvitta vilken tid på dygnet man åkte till station i skara så fanns det alltid folk där..=) om kl var 3 en söndag eller 24 en fredag kväll, fast då var vi mest i lischhhhhöping..=P
Men resa till Båberg minns jag allt och en resa till Göteborg. . haha. . tror bilen var om stylad när vi kom tillbaka till skara kl 06 07 på morgonen??!!??!!

Ojojoj TACK GUMMAN för alla dessa år vi har umgåtts och TACK för allt man har fått vara med om!!=)

haha ikväll nu..  Kan inte skriva mer än jag tror vi har druckit lite hallonsaft med röd mjölk.. =P (för er som inte vet så är det nåt riktigt starkt..:P) haha fnitter och flams det sista. .

Som sagt rubriken för leda till eget tolkande men kommer lite bilder snart. . sofia testa att bli brunett och jag blond. . men det funka nog inte tyvärr gumz!!! Vi kommer alltid vara de vi är..;)

Måste fundera på en annan sak. . men det löser sig alltid gumman..;) haha


Här kommer lite kort..=) kommer kanske nåra till lite senare..;)





DU kanske passar som brunett gumz..=) eller ja nästan svart ser det ju ut som..=P



Passa dig va..;)

Gillar dig gumz..=) och TACK för en underbar kväll!!

Kramar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0