Brr. . svinkallt ute juuuu.....

Japp det är verkligen inte värme ute. . vill ha SOMMAR nu. . nej är ingen vintermänniska. . visst kan det vara fint med snö men inte så jäkla kallt å då ska det inte bli tö å elände sedan. . det blir det ju alltid å så fryser det på nu igen å så blir det svinhalt ute. . .

Nää snö = elände. .


Igår vart det riktigt trevligt..=) Gumz kom hit å så gick vi å hämtade Hera. . =) Det var riktigt tur att man hade på sig rejält med kläder. . både långkallingar å tjocka tröjor. . ja frös inte. . men det gjorde gumz..=( stackarn. . 

Hera tyckte om snön iallafall, hon skötte sig riktigt bra..=) Vi mötte ett par hundar å då skällde hon men de andra skällde lika mkt de. . haha gumz hoppa högt iallafall när jag röt till på Hera. . men annars gick det kanon..=) Ho älskar ju verkligen snön..=) skulle tatt med kameran men det blidde inte riktigt så..=/ får ta de nästa gång..=)


Nu får vi se om vad som händer idag..=) Kan bli en sväng till mor och far..=) Sedan ev umgås me Gumz ikväll med..=)

Ha de nu riktigt skönt eller ja som ni kan i kylan..=)


Massa kramar

Johanna






Lite kort ifrån värmen..=)


Kommentarer
Postat av: Stumpan

Haha.... jaaaag hade ju med mig kameran i fickan!=D hahaha..skratt Men jag frös ju som ett asplöv så alla kort skulle ju vart super suddiga!!=D hahaha.. tänkte inte på att du kunde tagit kort=D hahaha... Vi får se te o ta lite kort ikväll gumman lilla=) Alltid roligt o ha kort o kika tillbaka på sen=D Kraaaaaam

2010-01-30 @ 15:20:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0