Helgen snart slut. . .

Kors i taket vad tiden springer på, inte längesen det var fredag och nu är det söndag å snart är helgen slut..... vart fan tar tiden vägen...???!!!!

Jaja den springer på helt enkelt... jag jobbade fredag kväll och gick av 12 igår... natten var la inte den bästa men bara att vänja sig... ska snart gå på igen här.... vill inte vill tillbringa tiden med min familj men men de får nog bli nästa helg tror jag..=) jag vill det iallafall....=)

Igår efter jobbet åkte jag å handla en snabbis, hade inge kaffe å mjölk hemma såå bäst att inhandla... hehe.... =)

sedan åkte jag ut till mor och far, blidde bjuden på midda..=) *mumma* mammas köttbullar å potätter å sås me grönsallad till =) de smakade underbart....=)

jo just de ja, fick en klock smäll på hakan de sista på jobbet igår... skulle böja min brukares ben å de gick inte, fick ta i lite mer å då sa de paff såå fick ja knät på hakan och bet mig i tungan... haha ja se hur de kan gå... inte med meningen iallafall...

ute hos mor och far... hmm... spela lite kort me bröderna mina å grannen..=) sedan blev de kaffe.. å sen var det dags att göra sig i ordning, å till holms i Källby *TACK FÖR EN UNDERBART TREVLIG KVÄLL*, vi åkte in till lidköping å kolla på festival i stadsträdgården... =) hehe lillgrabben diggade de verkligen, tror de mest var lamporna längst fram som han gilla men grymt skoj var det iallafall..=) sedan åkte vi hem till dom å pratade ..=)

på vägen hem var de lite obehagligt faktiskt, vissa människor ska faan inte ha körkort helt enkelt....
hade nästan kommit till skara, lite innan den första infarten, från lidkö. hållet.. såå ser jag en bil på höger sidan som ska svänga ut... men tänkte att delvis att de går, men att han kanske väntar till ja har kört förbi men icke sa nicke, gubbdjälvulen svänger ut mitt på körfältet, ställer sig rak över min körbana å stannar där... vågrätt liksom, tur att ja inte körde fort å att bromsarna faktiskt funkar... sedan tog de en stund innan han rätta ut bilen och körde över halva vägen innan den ja.... blev asförbannad å rädd... faan de va gör nära... tuta som en idiot på honom, å svor en fin ramsa i bilen... såå gör man faan inte.... nepp kontroll kasnke borde vara rätt när de kommer upp i åldern, typ 70 å har man inte koll på läget ska man inte ha körkort... det är min mening iallafall....

ja de gick ju bra som tur va..=)

nu ska ja snart in i duschen å packa väskan... får la försöka få mig nåt att käka me innnan jag åker...

ha en riktigt trevlig söndag kväll nu..=)

Kramar

Johanna






Kommentarer
Postat av: *Carro o Elsa*

sunnerbergs kyrka... (utanför lidköping)

2009-07-27 @ 10:46:46
URL: http://truelove4everr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0