Massage och koll på bil!!

japp, det är vad min kväll har vart....

Eller ja, åkte ut till mor och far vid 15.30 och fick reda på att mamma och bror har vart hemma hela dagen och igår tillbringa dom den på KSS...

Brorsan ramla i skolan och slog i sitt knä, han har ju redan dålig balans och har en rollator på skolan för tillfällen när han går mkt... men de tyclte väl inte han behövde den men insåg efter ett tag att han var tvungen att ha den så en gick tillbaka och hämta den men då ramla han... han fick gå till syster men insåg väl inte att de va såå farligt, så han åkte till Kortis men de ringde till mamma och hon åkte till Vårdcentralen och hon ville att de skulle åka till Akuten, på Kss såå de åkte dit och fick vänta.. mamma visste väl inte vad som skullle ske såå de våga inte äta nåt så... till slut visa det sig att de va ledbandet som var sträck( tror jag) nåt med ledbandet iallafall.. såå nu ska han gå med en skena ett par månadet och de tar tid att läkta... fan fan fan har inte grabben haft tillräckligt med bekymmer..??!!!???!!!

sen har jag iallafall fått massage av grannen åhh de va skönt, de känns som det hjälper och var inte lika stel som förra gången... sen kom henke med och vi börja kolla på bilen lite... det är kamaxelsgivaren som strular... såå blir ett byte coh 1500 spänn mer... hmm... faaan oxå... men men ja de är ju som det är.... måste göras och han är snäll som hjälper mig.... TACK!!!!!!!!

nepp ska snart sussa kudden.. ska väl försöka komma upp i tid imorrn med......

Kramar

Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0